לא מסוגלת

לא מסוגלת

אני לא יכולה יותר לשאת את זה, רע לי בצבא ובנוסף רע לי בבית, כל כך רע לי בחיים האלה שפעם עוד היו טובים. בא לי ל-מ-ו-ת!!!!! אני לא יודעת איך אני אשרוד את הסופשבוע הזה. אני רוצה להטביע הכל באלכוהול, לשכוח הכל כמו הפעם ההיא... אף פעם לא היה טוב, אבל הייתה תקופה יפה בחיים שלי עד שהגעתי לסדיר. אני כבר לא רואה תקווה לחיים שלי, לא בצבא ולא באזרחות. קחו ממני את הדיכאון הזה ואת הסבל ואת המחשבות והרגשות... קחו ממני את הבדידות. נמאס לי לקום בבוקר ולגלות שאני חיה. לגלות שאני קמה לעוד יום. אני מייחלת למותי. אם אני לא מתאבדת זה רק בגלל המשפחה. גם כן משפחה.

gogoit

New member
אל תתיאשי!

שומדבר לא שווה את איבוד החיים שלך הכל נראה רע כי את במצב רע... אני מבינה את ההרגשה של "קחו את זה ממני כי זה אוכל אותי חיה" כ כך מבינה, אבל תחזיקי מעמד, ותפעלי עדי לעשות את הדברים טובים יותר.. רק את יכולה. ותקראי גם את ההודעה שלי למעלה.

את צודקת,

החיים יקרים מדי מכדי לאבד אותם... באותו רגע ממש רציתי למות, אבל היום אני מרגישה קצת יותר שלווה. מה שגורם לי להרגשה הזו היא שלא מספיק שרע לי כ"כ בצבא, רע לי גם בבית, וגם עם החברות, ואני לא רואה מוצא... לא יודעת לאן לברוח, אין מקום מפלט. חוויתי דברים בתקופת התיכון, שממש השפיעו עליי מבחינה נפשית, ועכשיו אני מנסה להתמודד עם ההשפעות... וכל כך רע לי. שוב תודה, את מקסימה!

gogoit

New member
כשהייתי במצב שלך,

שמרתי מספר אצלי בפלאפון, למקרה שההרגשה הזאת תהיה בלתי נסבלת (מה שקרה לרוב- היא הייתה בלתי נסבלת אבל משומה לא התקשרתי לשם ואני חושבת שזה היה עוזר לי.) נוער מקשיב לנוער- 03-6919765

תודה, זה נשמע מצויין...

אני עד עכשיו, כשהייתי במצוקה ממש ממש קשה, התקשרתי לער"ן... משהו כמו שלושה פעמים בשנה האחרונה... וידוע לי על קו שלהם לחיילים- *2201... משום מה אף פעם לא יצא לי להתקשר, אני סתם אתחיל לבכות להם חחח...

למעלה