לא מסוגל יותר..

cant1

New member
לא מסוגל יותר..

אני לא יכול יותר אני סובל.. אני לא מסוגל לחזור לבסיס רע לי אני נמצא שבועים בבסיס לא מתקלח אני כל היום בדיכואנות אני מתחיל לשבת כל היום בחדר לבכות ולחשוב על סיבות למה אני צריך לחיות. אני לא מסוגל אני מרגיש שהקבן לא עוזר לי בכלל אני לא טוב בלהתבטא אני לא טוב בלצעוק ולעשות בלאגנים אני מרגיש כאילו לא לוקחים אותי ברצינות ורק כשאני אנסה להתאבד באמת ישימו לב שרע לי וכמה שאני סובל ומרגיש תחושה של חנק אני לא מסוגל לחזור לשם וכל הזמן אומרים לי אם אתה לא חוזר זה נפקדות.. אבל אני לא מסוגל לחזור אני סובל אני מפחד לפגוע בעצמי =[

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo195.gif

הפניה שלך גורמת לנו למיד להתייצב.. אנחנו מבינים שאתה נמצא במקום מלחיץ מאוד.. ושאתה מודאג.. מזמינים אותך מצד אחד להגיע אולי לשיחה אישית.. ומהצד השני לפנות אולי לכול מי שיכול להיות לצידך ולסייע.. המשפחה , קצין העיר, מיון, חושבים אולי כשקשה לחלק במילים יהיה מתאים לנסות לציין את הכול בכתב.. כדי לחלק בצורה כזו את המחשבות שלך עם הקב"ן.. הרופא המפקדים וכך הלאה... אנחנו מאמינים בך ובכוח שיש לך להיעזר.. באחרים.

cant1

New member
=\

באמת שהמשפחה מנסה לעזור ומנסים לדבר עם חברים כדי שיעבירו אותי בסיס אבל אין אף אחד לא מצליח להוציא אותי משם ואני פשוט לא מסוגל לחזור לשם \=. ושאני רואה קבן אני לא מסוגל לדבר אין לי מילים.. ואז אני בבסיס מתחיל להתחרפן .. הגעתי למצב שלא דיברתי יומים עם אף אחד רק כי הגעתי למצב של יאוש ..

למעלה