לא מסוגל יותר

למה למה

New member
לא מסוגל יותר

אני מרגיש אבוד מרגיש הכי נורא בעולם כבר עברה חצי שנה ואני לא מפסיק לחשוב עליה על החברה לשעבר שהיינו 4 שנים ביחד ורק בגלל טיפשותי נפרדנו וכשיא רצתה שנחזור אני לא רציתי ואז כשכן רציתי היא הגיע למסקנה שהקשר היה נוראי ואין לה מושג למה זה לא נפסק לפני,ואני אוהב אותה מרגיש הכי אידיוט שאפשר היא אפילו לא רוצה לדבר איתי לא רוצה שום קשר אני כבר לא מסוגל יותר לסבול

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
פרידה....

שלום למה למה יקר... אנחנו כל כך מבינים את כאבך..שומעים אותו היטב בין מילה למילה... כל כך קשה לאהוב ולא להיות עם מי שאוהבים.. כל כך קשה לרצות מישהו שלא רוצה חזרה.. לפעמים, למה יקר, פרידה היא כמו אבל..אדם שהיה קרוב ויקר לנו איננו פתאום בחיינו- ואנו מתמודדים עם האובדן שלנו, עם הפער העצום הזה שנפער בחיינו, עם הגעגועים ועם הקושי... רצינו להגיד לך..שכמו באבל, גם בפרידה יש שלבים.. הכאב שהולך ומתעצם- ההכשחה, הכעס.. ובסוף..גם בפרידה..מגיעה ההשלמה- ואיתה ההקלה.. ובנתיים, כל עוד הכאב הזה חי ובועט בתוכך, כל עוד הוא הולך ומתעצם, תן לעצמך לכאוב, תן לעצמך להתאבל, תן לעצמך לבכות ולבעוט ותן לנו להיות איתך...בתוך כל זה... אתה כבר לא לבד.. ((((למה למה))))))

למעלה