לא מסכים עם פרסי אייזנר

לא מסכים עם פרסי אייזנר

http://www.comic-con.org/awards/eisners-current-info
לא אהבתי במיוחד את סאגה, גם לא שני חברים שלי שאני סומך על טעמם. קומיקסים רבים שזכו לא הכרתי אבל, Blacksad שזכה באחד הפרסים הוא קומיקס מדהים ואני באמת לא מחלק את שם התואר הזה לשוא. פילם נואר אפל שבאפלים עם עלילה מפותלת ודמויות שבנויות היטב ורקעים מצויירים בפרטים ובכישרון בלתי נגמר שכל הדמויות הן בע"ל מואנשים ולא בני-אדם. קומיקס שנשאר אצלי באוסף שזה בעצם אומר הכל. חוץ מזה, אם מישהו רוצה להמליץ על משהו משם שאולי ארכוש יום אחד זה יהיה נחמד.

mulon1984

New member
קצת חולק עליך

בלאקסד לא היה כזה מדהים מבחינת סיפור. לדעתי.

AmirPerc

New member
קצת חולק עליך

בלאקסד היה כזה מדהים מבחינת סיפור, הוא גאוני לא רק באומנות.

mulon1984

New member
זכותך לחשוב כך ואני מכבד את זה

אבל אתה טועה ואני שונא אותךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!#$@^%#%^&@%&

shacharx5

New member
מה שכן

זה אולי ישפר את המצב של נשים בתעשייה שמה, שסאגה ניצח

Artemisa

New member
אם תרשה לי לחלוק...

אני לעומת זאת מאוד אהבתי את סאגה. בדיוק ביקשתי שיקנו לי אותו ליום ההולדת. זה קומיקס שיש בו את כל מה שצריך - עולם מקורי ומעניין, דמויות שאוהבים מהרגע הראשון , רומנטיקה והרפתקאות. מה עוד צריך בקומיקס? אני לא בטוחה שהגיע לו לקבל 3 פרסים - יכלו לחלק עוד קצת לאחרים מוצלחים. אני אישית לא התחברתי לבלקסאד. מה שמאוד משמח אותי הם הפרסים לבקי קלונן, שהיא יוצרת עצמאית ומעניינת, הפרס לדייוד אג'ה על הוקאיי שלחלוטין מוצדק, וגם הפרס לקומיקס של אדוונצ'ר טיים - שוב פרס לראיין נורת' שהוא אדם שהגיע לתעשיית הקומיקס דרך וובקומיקס ולכן צריך לתתת לו רספקט כי הוא לא מקושר לחברות הגדולות כמו הרבה יוצרים אחרים.

למעלה