לא מספיק...

דימה55

New member
לא מספיק...

תחשוף את עצמך,תראה מי אתה באמת,תהיה גאה במה שאתה זה מה שכולם אומרים אבל מה אם מה שיש לך להציע פשוט לא מספיק בעיני עצמך ולא בעיני אחרים, מה אם אני האמיתי פשוט לא מספיק טוב וכל המאמץ זה סתם בזבוז זמן.מה אם רגשי הנחיתות והחרדות מוצדקים? נמאס לי לרחם על עצמי אבל זה כל כך ממכר...כל רוצה לגשת אליה להכיר אותה אבל לא יכול...אלוהים איך אני יוצא מהסרט הזה???

א ב ד ו ן

New member
דימה55 ../images/Emo26.gif

מכירה את ההרגשה הזאת כל כך.. נמאס שכולם אומרים ואומרים ואומרים - אולי דברים חכמים - אבל יופי שאתה אומרים.. קל להגיד קשה לעשות.. מכירה.. אל תתמכר לרגשות האלה.. תנסה להדחיק אותם או להוציא אותם החוצה ואל תתמכר אליהם - אחרת המצב לא יהיה טוב - אני מבינה שיש מישהי שאתה נורא רוצה לגשת אליה ולהכיר אותה - לך על זה
למה אתה מחכה?! שכח מכל החרדות ושכח מכל הרגשי נחיתות! לך אליה, דבר איתה, ותזרום! שום דבר בחיים לא יקרה אם לא תזרום ולא תנסה דברים חדשים.. זה שתשב בצד ותרגיש שאתה בתחושת פספוס זה בטח לא יעזור לך - לך אליה!!! אנחנו איתך!! אתה צריך אומץ! וכך נקרא הקטע הבא.. "אם תחשוב כי תיפול- כבר נפלת. אם תהין בלי היסוס - ויכולת, אם תרצה לנצח - אך תאמר לא אוכל הן ברור שבחרת בקל מן הקל, כי כל איש בעולם התוסס והחי, הרוצה להגיע לתרועת ניצחון, לא יגיע עדיה ללא תרועת הרצון. החלט כי תוכל - רצונך אז מושל. עליך יגן חוק איתן מברזל. מלחמות החיים לא תמיד מבקשות, את האיש החזק וכתפיו הנוקשות. אך תמיד ינצח בכל רק אותו אדם החושב כי יכול." הבנת את הקטע? תאגור אומץ מבפנים - ואל תהיה שלילי - וגם אם תקבל סירוב ממנה תדע לפחות בפנים שיש לך מספיק אומץ ומספיק כוח רצון כדי לעשות משהו שבחיים לא חשבת שתעשה... זה אולי קצת יבאס אותך ואתה תהיה מדוכא - אבל אחרי כמה זמן אתה תרים את עצמך שוב על הרגליים ותלך להכיר מישהי אחרת - מה לעשות ככה זה בחיים- יש דברים שהולכים לטובתינו ויש דברים לרעתינו - אנחנו רק צריכים לדעת איך להתמודד איתם כדי שלא יכולתי להכשיל אותנו.. שלך, שי

למעלה