לא מסתדרת עם אמא

לא מסתדרת עם אמא ../images/Emo10.gif

אני ואמא שלי לא יכולות לשבת באותו החדר ליותר מ-10 דקות , אני לא רוצה לריב כשהיא רוצה לריב ולהפך. מה לעשות? (אני כותבת לעיתים רחוקות אבל עדיין כאו) אוהבת ולא מתאהבת מיכל

sweet heart

New member
מיכלוש!!!

אולי תוכלי לספר לנו על מה הריבים?.. כדי שנוכל לעזור יותר? כי ככה יהיו יותר אופציות לעזרה.. אבל אם לא נוח לך אז מה שאני יכולה ליעץ לך זה פשוט לדבר איתה על הבעיות.. מקווה שעזרתי איכשהוא,,
מרינה

אם כך...

אל תדברו פשוט... אני לא מדבר עם התעלמות אלא לא לפתח נושאים. אני ואבא שלי רבים תמיד על פוליטיקה, אז אני פשוט מבהיר לו שאני לא מוכן לדבר על זה.

shirigutman

New member
הי מיכל!

אומנם אני ואמי לא הכי הכי קרובות בעולם אבל כמה שאפשר אנחנו כן, אז עצתי לי אלייך: תפני אליה בדרך שהכי קלה לך להביע את עצמך- דרך כתיבת מכת, שיחה בארבע עיניים או כל דרך אחרת- ותסבירי לה מה מפריע לך בקשר עימה ותגידי לה שאת רוצה לשנות את הקשר. אם זה לא יצליח את יכולה להזמין את אמא שלך לבית קפה ותשבו לאיזה שעה שעתיים לשיחה על המבצ בינכם- תאמיני לי שזה יעזור. מקווה שזה יעזור לך, חמודה. שלך, שירי

ההתעלמות לא עוזרת

אז היא דורשת את תשומת הלב שלי ואז מתעצבנת. אוייייש לדבר איתה על זה? בחיים לא, היא סתם תתעלם ממני עם משהו לעשות/ללכת/לבשל לא יודעת אני לא יוכל גם אם אני ירצה לדבר איתה על זה:( בילתי אפשרי:( הכי באסה, כשהיא צודקת אני מסכימה כשאני צודקת היא לא מודה. אוף נמאס לי איתה:((( תודה לכולכם אתם ממש חמודים:)
ברוכים הבאים לכל החדשים קבלו
י מיכל:)

למעלה