לא מסתדר עם אישתי מה עושים

לא מסתדר עם אישתי מה עושים

קודם כל אשמח עם תגידו לי פורומים בנושא עורכי דין/ אם מישהו רוצה להתגרש ורוצה תמיכה למרות שאני אספר פה דברים מבאסים אני עדיין אשאר בכינוי החיים יפים 44- כי ככה אני. אישתי מאז ומתמיד לא יכולה לפרגן לי ורק מתלוננת על כל דבר שאני עושה שאני מספר בעבודה שאני אחראי (בלעד)י על הכביסה- מוריד ותולה, אחראי על שטיפת הכלים החלפת מצעים- אני זבל- כמעט תמיד אני. פעמים רבות הלכתי לבד לקניות עם ילדתי הקטנה. החלפת המצעים שבסלון ושאיבת הספות. שחברים שואלים אז מה היא עושה אני עונה אוכל (לפעמים) נקיון הבית ועוד מס' דברים קטנים. אני בעייה עם מה שאני עושה אני עושה זאת מהלב - אך התלונות מגיעות בצרורות למה לא עשיתה את זה... ולמה עשיתה את זה ככה כל הזמן טענות וויכוחים. עד עכשיו לא התגרשתי בגלל הילדה- אני חולה על ילדים שנים עבדתי עם ילדים וחיכית שנים רבות עד שנולדה המלאך שלי. אתמול היה השיא אישתי אמרה כמה אני לא עושה כלום ושהיא לא רוצה להיות איתי ובטח לא להביא איתי עו ילדים ( בחיים לא נפגעתי כך והיא יודעת שאני מאוד רגיש בנושא כי אני חולה על ילדים והילדה שלי רואה אותי מרב התרגשות היא כמעט עושה פיפי במכנסיים) כולם אומרים שאהבה של הילדה שלי אליי זה משהו לא רגיל- אני עובד מעט מרוויח בסדר ונמצא איתה הרבה שעות. אתמול אישתי הלכה לעבודה ב 10:30 וחזרה ב 21:00 (עבודה חדשה 3 פעמים ערב ופעמיים בוקר). הייתי עם הילדה מ 15:30 עד 21:00 וזה לא קל עם ילדה שזוחלת המון, נופלת ולא רוצה ידיים/ הרבה זמן בלול. הילדה התרסקה ב 18:30 ונפלה ורצתה לשיון אישתי בקושי היתה איתה כשהגיעה וצעקה עליי שבגללי היא לא ישנה. אישתי רצתה לאכול ומיוזמתי הלכתי איתה םעמיים סיבוב ולנסות להרדים אותה ושאישיתי תאכל. עד שישנו ב 12 בלילה בערך רק טענות ותלונות על 1001 דברים- אני לא יכול יותר אני קורס בדיכאון פנימי שלא מראה אותו לאף אחד ( ככה אני) אני עם אישיתי 10 שנים בדיוק ו 5 שנים נשואים ובחיים לא בגדתי. אני יודע שגם אני לא בסדר לפעמים- אבל לך יש תלונות לגבי חברים שלה, משפחה שלה בייביסיטיר. האופי שלה נהיה יותר מידיי קיצוני. אני יותר מידיי מחשבן אך החברה תסתכל על כל המצב שיווצר וכל הגועל שיצא מבחינה כפסית ולא בא לי על זה אני לא מאמין עדיין מה שהיא אמרה לי עדיין לגבי זה שהיא לא תרצה להביא איתי ילדים זה הכי גרום מכל קללה בעולם ששמעתי היא גם אמרה עליי שאני גזעני (בעל תואר שני במדעי המדינה שבעבר עשה עבודות אך מדינת ישראל הפקיעה קרקעות והגבילה את הערבים- בתק' הממשל הצבאי) קראה לי כך כי לא תליתי מודעה במוסד האקדמי שאני עובד על מנת שמקום עבודתה ישגו עובדים היא ביקשה דיוק לפני יום ולא מצאתי את המייל שהייתי בעבודה (היה בספאם). מצטער שאני פורק הכל עליכם ומעריך מי שהחזיק מעמד עד כה. שנה טובה ומתוקה לכולם מקווה לתקופה טובה יותר- אשמח לשמוע הצעות למצבי וגם פורום שמייעץ על גירושים למרות שלא ויתרתי אך לא נראה לי שמשהו ישתנה. תודה שוב

magenta73

New member
לפני פורום של עו"דים למיניהם

אולי תפנו לייעוץ זוגי? דברו קצת אחד עם השני, לא להטיח האשמות, אלא לדבר, באמת, על מה כל אחד מרגיש. אולי היא עצבנית ולחוצה על עבודה/כסף? אולי היא מרגישה לא אהובה? אני לא יודעת. כל מה שאני יודעת שצריך לדבר ולבדוק דברים שלא נמצאים על פני השטח, לפני שמפרקים חבילה.

מצטער על האיחור

אבל קראתי מזמן את ההודעה וחשבתי שהגבתי. אז קודם כל תודה על ההצעות של כ"א מכם. בנתיים הדברים בסדר אבל עדיין רחוק ממה שהייתי רוצה שיהיו. מקווה לשיפור בהמשך ולא להדרדרות של דברים. כי אז זה ההי בלתי נסבל וגם היום מתעקשת על כל דבר מיותר ושולי

Vdrums

New member
מצד אחד יש לך ילדה ומצד שני היא לא רוצה

ילדים? לא הבנתי. גם כל הקטע על הגזענות והתואר לא ברורים בכלל...

orrin

New member
לפני ששוברים את הכלים

כדאי ללכת ליעוץ זוגי ולנסות לפתור את הבעיות. מעבר להיותכם זוג שצריך להתמודד עם הבעיות שהעלת, אתם גם הורים ולכן כל פתרון שתלכו אליו צריך להיות גם נכון לילדה. אני חלילה לא אומרת להשאר בגיהנום רגשי רק כדי לא להתגרש, ממש לא. אני רק אומרת שכל פתרון שלא תמצאו צריך להתחשב גם בילדה ובצרכים שלה. יעוץ זוגי יכול להיות הפתרון הזמין והנכון ביותר כרגע. מה דעתך?

לי נראה שאתם מזה מתים חד על השני

יאללה, קח אותה לאיזו מסעדה טובה, תאכיל אותה תשקה אותה. קח הביתה הושב אותה לשיחה . תוציא את מה שמעיק עליך יא עיוני. תראה מה מי ואיפה. הרבנים יכולים תמיד לחכות אתה יודע.

למעלה