לא מסתפק במשכורת שלי

mishmish30

New member
לא מסתפק במשכורת שלי

שלום, אני תוכניתן בעל 3 שנות נסיון בתחום C++. אני מרוויח כיום 15 ברוטו + רכב (ללא עלות). השכר לא מספק אותי, האם לדעתכם כדאי לי להתפטר ולחפש מקום עבודה חדש עם תנאים יותר טובים ?(אני אבקש 20 + רכב). תודה,

אניטה007

New member
נו באמת איזו חוצפה

תגיד לי מה באת לדרוך פה לאנשים על יבלות ?? זה פורום מ-ו-ב-ט-ל-י היי טק , למקרה שלא שמת לב. אתה יכול להתפטר, אם אתה לא מרוצה מהמשכורת ה"נמוכה" שלך, בטח ימצא מישהו בפורום שימלא את מקומך,בכייף.

mishmish30

New member
סליחה ? "חוצפה" ? מדוע ?

שאלתי היא כנה ביותר. לא באתי לדרוך לאף אחד על היבלות. את כנראה תוכניתנית מובטלת מתוסכלת שמתקשה להשלים עם העובדה שאת לא מספיק מקצועית ולכן את נשארת מחוץ למעגל העבודה. התחום שלנו עבר תהליך של "ברירה טיבעית" ורק הטובים נשארו - אני רואה את זה מסביבי. עצתי בשבילך היא ללכת למלצר.

אני לא מובטל, ואני ממש לא אוהב את

הגישה שלך. להיכנס לפורום של מובטלים ולבכות, שאתה מרויח רק 15000 ש"ח + רכב, זה בפירוש נעשה להרגיז את שאר המובטלים. אולי מחר תלך למחוסרי הדיור ותבכה שהדירה שלך קטנה מידי? ההיתממות שלך מיותרת ולא ממש עושה רושם רציני. לגבי התשובה שלך לאניטה - אין לך מושג מה המקצוע שלה. אין לך מושג אם היא מקצועית או לא. אין לך מושג אם היא מובטלת. על סמך מה בדיוק אתה קובע, שהיא מחוץ למעגל העבודה? לפי מה אתה קובע, שהיא צריכה להיות מלצרית?

cganir

New member
שאלתך אינה כנה כלל וכלל.

נראה כי אתה ילד מפונק שמחפש אישורים מאנשים אחרים לגבי תחומים שונים בחייו. אתה צריך אישור של הפורום כדי להתפטר ? אם כך - עשה זאת ! אני מאחל לך כי תתפטר, לא תמצא עבודה במשך שנה וחצי, כמו רבים פה (ולא כי הם לא טובים - פשוט כי אין להם את הקשרים המתאימים), ואז תבין למה הודעתך לא היתה במקום. אחרי שתהיה בבית שנה וחצי מובטל, אתה תסכים אפילו להתקבל ל QA במשרת סטודנט, ולהשתכר בשכר "נמוך" של כ6000 ש"ח לחודש (ועל רכב אין מה לדבר. מקסימום - אופנים). אתה באמת חושב שמה שקרה לשוק זה תהליך של טיוב ? רק הטובים נשארו ? בוא אני אספר לך סוד קטן - אתה טועה, ובגדול. הברירה הטבעית שקרתה לא קשורה לאיכות האנשים. מה שקרה לשוק הוא התחרפנות מוחלטת, והגזמה פראית. בעוד חברות רבות סבלו מקשיים רבים והחליטו לפטר, רבות אחרות עלו על הגל האופנתי וקיצצו ופיטרו מכל כוון כדי לחסוך, למרות שלא בהכרח היה צורך בכך. לגבי אלו שנשארו - לא כולם הטובים ביותר. לרוב נשארו הותיקים יותר, או אלו שהיה להם קשר חזק עם המקורבים לצלחת, או אפילו אלו שהיו מוכנים להתפשר על המשכורת שלהם ולהשאר. אין קשר ביניהם לבין הטובים ביותר (הכללה מוגזמת, אבל רק לשם הדגשת הנקודה). אני באמת מאחל לך, ולא מתוך רוע לב, שיום יבוא ותחוש את תחושת הכאב, האובדן, התסכול, חוסר האונים, התחושה של למה אני לא מספיק טוב, ועוד הרבה תחושות אחרות שמתלוות למילה הקטנה "מובטל". מילה שמשמעותה - אינך עובד עוד. אתה יושב בבית ומחפש. אתה יושב בבית ומחכה שמישהו ישים לב אליך, שמישהו יסכים להאמין בך, ולתת לך הזדמנות להוכיח את עצמך במקום עבודה חדש. אולי אז תבין, ששאלתך פה היתה מיותרת, בתקופה שבא אנשים נאחזים בשינים במקומות העבודה, אנשים רבים אחרים אינם עובדים כלל במקצוע אותו הם רכשו בלימודים גבוהים, ומתפשרים על משכורות "נמוכות" הרבה יותר מזו שעליה אתה מתלונן. יום טוב.

mishmish30

New member
אתה חצוף וצר עין

אתה מאחל לי שאפוטר ולא אמצא עבודה - אין מילה אחרת להגדיר זאת פרט לרוע לב. אני לא איחלתי לאיש כאן לא למצוא עבודה - להיפך, הלוואי וכולכם תמצאו עבודה ותתפרנסו בכבוד. ואני כן חושב וגם יודע (מאחר ואני ר"צ ומראיין מידי פעם אנשים לתפקידי פיתוח אצלי במחלקה) שהטובים נקלטים מהר (נכון בשכר נמוך מבעבר) ומי שנשאר זה (סלח לי על הביטוי) ה-"בררה" - האנשים הפחות מוכשרים. מה לעשות, האמת כואבת אבל זו האמת !

cganir

New member
קרא לי חצוף, או קרא לי צר עין.

האמת כפי שאתה קורא לה, נשקפת מנקודת מבטך בלבד, ואין לך שותפים פה לאמת זו.כפי שאני רואה זו - אתה איש קטן, שמרוכז בעולמך, חסר טאקט וחסר התחשבות. אם היית שואל שאלתך בפורום אחר - ניחא. אבל לבוא לפורום בו כולם מחוסרי עבודה, ולהתלונן על כך שאינך מרויח די ? זהו רוע , או סתם חוסר התחשבות מצידך. אני רק מאחל לך שוב, לא מתוך רוע לב, אלא כדי כדי ללמדך על המצב בחוץ, שגם אתה לא תוכל למצוא שוב עבודה, ואז נראה אם באמת ה"בררה" כהגדרתך באמת לא מוצאים עבודה. חוצפן.

tamarzohar

New member
אם אתה מראיין

אם אתה מראיין אולי אשלח לך קורות חיים ונראה אולי יצא משהו מועיל מכל ההשמצות הללו (אני ממש לא חושבת שאני בררה ! נהפכו אני מתכנתת מאד טובה ! )

mishmish30

New member
האם יש לך ניסיון

יכול להיות שבקרוב יחפשו במחלקה שלי תוכניתן\נית בעל הכישורים הבאים: * ניסיון ב-C++ - ATL (לפחות שנתיים נסיון) * הכרות מעמיקה עם Win32API (Messages,Subclassing,GDI) מאחר ואני לא רוצה שכל העולם יפציץ את ה-MailBox שלי בקורות חיים, שלחי לי את המייל שלך (ע"מ שאצור קשר) דרך מערכת המסרים של תפוז.

dudil

New member
ר"צ עם שלוש שנות נסיון

מעניין איך נראה המוצר שלכם...

mishmish30

New member
לפחות אני עובד..

אתה לעומת זאת, כפי שאמרתי, שייך ל-"בררה" - אנשי פיתוח שהיו גרועים ובדרך הברירה הטבעית נשרו מהענף ועכשיו הם מוציאים את תיסכוליהם על אנשים אחרים.

dudil

New member
אז זהו שלא.

גם אני עובד. האמת לפי התגובות שלך אתה די טיפש, וזה מוזר לי מאוד מאחר ואני יודע כמה מחשבה כרוכה בדזיין של אפליקציה שזהו אחד מתפקידיו של איש צוות וכן כתיבת קוד עצמו גם כן מצריכה יכולת אינטיליגנטית מסויימת שנראה שגם זה חסר לך. לא נדבר על יחסי אנוש בין ראש הצוות לאנשיו שתורמת רבות להצלחה במשימה ונראה שלך אין אף אחד מהגורמים הללו. כנראה שאתה סתם מתחזה. בהצלחה בעבודה החדשה... :)

dudil

New member
אתה אידיוט.

אני לא מאמין שאנשים כאן בכלל ענו לך ואני עוד יותר לא מאמין שאני עונה לך, כנראה השעה המאוחרת...

galh

New member
ממליץ בחום!

קודם תעזוב את העבודה הנוכחית שלך, אחר כך תתחיל בחיפוש עבודה חדשה. אחר כך נראה אותך עומד בתהליך של ה- "ברירה הטבעית".

ניקו5

New member
אני בכלל אומר

שכל 300 אלף המובטלים בארץ נשארו מחוץ למעגל העבודה כי "אינם מקצועיים" ולא שרדו את "הברירה הטבעית" וכדאי שכולם ילכו למלצר. הרי אנשים הופכים למובטלים בגלל שהיו חרא של עובדים,שקוף. שמעתי שב"נאפיס" מרוויחים ממש טוב מטיפים,איך לא חשבנו על זה קודם? אדון מישמיש תתבייש לעצמך! אם באמת ותמים היית רוצה עצה,היית פונה לפורום שדן בקריירה. איך שאלתך מתקשרת לפורום מובטלים,זה מה שלא מובן לי. חוץ מזה תגיד תודה על ה15K שלך ואל תתלונן. לפחות לא בפורום בו יש אנשים שמתקשים לסגור את החודש ולהאכיל את הילדים שלהם.

mishmish30

New member
סליחה מכולכם

לא שיערתי ששאלתי תגרום לתגובות מרירות שכאלו. צר לי שאתם כלכך מרירים, אני מאחל לכולכם המון בהצלחה ושתמצאו עבודה בהקדם אך אף שאני בטוח שמי שלא שרד את תהליך "הברירה הטבעית" ישאר מחוץ למעגל הפיתוח (אולי ימצא עבודה ב-QA). בהצלחה לכולכם ושוב סליחה על חוסר הרגישות. מישמיש

אני לא מאמינה שאתם עונים לו ברצינות

הוא סתם ניסה להרגיז ... שקוף לדעתי הוא בטוח מובטל

Jony Jerusalem

New member
תתפטר !!!!

אני עומד על כך שתתפטר. אנחנו זקוקים לאנשים כמוך בפורום לא נראה שיהיה רחוק היום שאתה תהיה בין חלק מבאי הפורום. בהההההההההההההההההההההההההה

למעלה