שאלתך אינה כנה כלל וכלל.
נראה כי אתה ילד מפונק שמחפש אישורים מאנשים אחרים לגבי תחומים שונים בחייו. אתה צריך אישור של הפורום כדי להתפטר ? אם כך - עשה זאת ! אני מאחל לך כי תתפטר, לא תמצא עבודה במשך שנה וחצי, כמו רבים פה (ולא כי הם לא טובים - פשוט כי אין להם את הקשרים המתאימים), ואז תבין למה הודעתך לא היתה במקום. אחרי שתהיה בבית שנה וחצי מובטל, אתה תסכים אפילו להתקבל ל QA במשרת סטודנט, ולהשתכר בשכר "נמוך" של כ6000 ש"ח לחודש (ועל רכב אין מה לדבר. מקסימום - אופנים). אתה באמת חושב שמה שקרה לשוק זה תהליך של טיוב ? רק הטובים נשארו ? בוא אני אספר לך סוד קטן - אתה טועה, ובגדול. הברירה הטבעית שקרתה לא קשורה לאיכות האנשים. מה שקרה לשוק הוא התחרפנות מוחלטת, והגזמה פראית. בעוד חברות רבות סבלו מקשיים רבים והחליטו לפטר, רבות אחרות עלו על הגל האופנתי וקיצצו ופיטרו מכל כוון כדי לחסוך, למרות שלא בהכרח היה צורך בכך. לגבי אלו שנשארו - לא כולם הטובים ביותר. לרוב נשארו הותיקים יותר, או אלו שהיה להם קשר חזק עם המקורבים לצלחת, או אפילו אלו שהיו מוכנים להתפשר על המשכורת שלהם ולהשאר. אין קשר ביניהם לבין הטובים ביותר (הכללה מוגזמת, אבל רק לשם הדגשת הנקודה). אני באמת מאחל לך, ולא מתוך רוע לב, שיום יבוא ותחוש את תחושת הכאב, האובדן, התסכול, חוסר האונים, התחושה של למה אני לא מספיק טוב, ועוד הרבה תחושות אחרות שמתלוות למילה הקטנה "מובטל". מילה שמשמעותה - אינך עובד עוד. אתה יושב בבית ומחפש. אתה יושב בבית ומחכה שמישהו ישים לב אליך, שמישהו יסכים להאמין בך, ולתת לך הזדמנות להוכיח את עצמך במקום עבודה חדש. אולי אז תבין, ששאלתך פה היתה מיותרת, בתקופה שבא אנשים נאחזים בשינים במקומות העבודה, אנשים רבים אחרים אינם עובדים כלל במקצוע אותו הם רכשו בלימודים גבוהים, ומתפשרים על משכורות "נמוכות" הרבה יותר מזו שעליה אתה מתלונן. יום טוב.