לא מסתפק במשכורת שלי

על טרולים שמעתם../images/Emo35.gif

טרולים

dudil

New member
כן בהחלט.

רק תאמר לי היכן אתה עובד, אני מכיר שניים שלשה שבטוח יוכלו לבצע את העבודה הזו יותר טוב ממך וגם לא יתלוננו.

רק C++ ? זמנך עבר !

בלי רקע חזק בJAVA או #C , תיצמד טוב טוב למה שיש לך, גם זה יותר מידי במצב השוק של היום

inbal76

New member
וואווו!!! איזה עענננקקקקק אתה!!!!

איך אני מקנאה בך! שיואאווו!!! אפשר לבוא אליך ולנשק לך את הנעליים??? בבקשה פליז פליז פליז!! נו באמת, אנשים, ברצינות אתם מתרגשים ממנו? הרי זה כל כך שקוף שמדובר פה בילדון שחסרים לו חיזוקים מהסביבה, אז הוא בא הנה וכתב את זה בשביל להגיד "לי יש ולכם לא, נה נה נה נה נה נה!" ר"צ עם מנטליות של ילד בן 5... נו שוין
כבר ראיתי גרועים יותר. או כמו שכתבהה הילדה בלבן, טרול מצוי. נקווה לפחות שתשומת הלב המופרזת שקיבל כאן תספק את האגו שלו ולא ינדנד יותר. אבל אם כן - פשוט תתעלמו. תעשו טובה.

mishmish30

New member
הייתי היום בראיון וקיבלתי הצעה חרא

עכשיו אני ממש מבין אתכם מובטלים יקרים. היום הייתי בראיון עבודה ב-Comverse והם הציעו לי רק 13 + רכב עבור תפקיד ר"צ C++. כנראה שאני אשאר במקום העבודה הנוכחי שלי - ההצעה הזו בהחלט נתנה לי פרספקטיבה על מצב השוק שהוא ח ר א ! ! !

cganir

New member
מסכן :(

באמת חרא של הצעה. את האמת ? אני לא יודע איך אתה חי עם עצמך.

1t

New member
ספר במיוחד בשבלך

הכסף אף פעם לא יספיק. ישנו ספר שנקרא "אבא עשיר-אבא עני" מאת רוברט קיוסאקי. שם הפתרון לבעיה שלך .ממולץ החום.

rotemx

New member
אני התפטרתי מעבודה דומה לפני שנה

והיום אני עובד במשרה חלקית בתור פרי לאנס בכמעט אותו שכר ואני דווקא מרוצה. המסר שלי - אמנם אתה מרגיז כי 15 ורכב היום זה תנאים מעולים אבל בתור מישהו שעזב מיוזמתו עבודה של 15 (בלי רכב אמנם) לפני שנה והיום עובד חצי מהשעות בשביל אותו כסף - לך בעקבות ליבך, בעיקר אם אין לך ילדים להאכיל. מקסימום - תמלצר.... ואני מאמין שאם אתה טוב - אבל ממש טוב, אתה יכול להצליח אפילו במצב של היום. אבל אל תשכח שהמצב היום ע ל ה פ ני ם. רותם

למעלה