לא מעניין אותי!

ailina

New member
לא מעניין אותי!

עצומה נגד העזיבה של טל! כאלו לפחות תשארי בפורום! את עוזבת לגמרי מה את מטורפת? כי שחותם על העצומה שיוסיך תגובה ויכתוב: "אני חותם/מת!"! כי לטל אסור נעזוב ולא נרשה לה לעזוב נכלא אותה בכלוב והיא לא תוכל לעזוב היא תישאר כלואה בפורום סברינה לנצח! אוקי קצת הגזמתי...(קצת חחח),לא ברצינות טל אל תדאגי נרשה לך לצאת לטייל כל עדו לא תברחי..

shv2004g

New member
אמממ...

כעיקרון אני רוצה שהיא תישאר אבל לא נתנו למנהל/ת אחר/ת הזדמנות!

ailina

New member
אני מתכוונת ש...

אני מתכוונת שהיא תישאר לא משנה מנהלת או לא,כי היא עוזבת לגמרי!

NoWords

New member
אתם מגזימים

וסליחה שאני מתערבת, אבל במקום לבכות שטל עוזבת - תעשו משהו. תרימו את הפורום, תכתבו הודעות, תעשו משחקים, תכתבו דעות על פרקים, מה אהבתם ומה לא אהבתם, ממה צחקתם... טל טורחת המון למען הפורום ואתם לא ממש מתייחסים לעבודה שלה. אני מציעה לכם, אם אתם באמת רוצים שהיא תישאר בניהול ובכלל בפורום - שתראו איכפתיות ותעזרו לפורום הזה להתפתח.

את צודקת...

את צ'יקוס בואו ננסה להרים את הפורום... אמ... בואו נעשה משחק הציטוטים רוצים? טוב על זה אני אפתח שירשור חדש...

בבקשה לא להגזים...

אני אשתדל להיכנס לפורום לעיתים קרובות ולכתוב בו אבל אני לא אנהל אותו יותר. הודעתי כבר לתפוז על הפרישה. אתם יכולים לשלוח טפסים לניהול הפורום ולנהל אותו בעצמכם :)

טל נשארת בפורום פשוט היא כבר לא

רוצה לנהל.... אוף טל למה את עוזבת??? זה יהיה ממש מוזר לראות את השם שלך לא בכחול (אני יאמר הכל כדי שתשארי!
) טל אני לא מרשה לך ללכת! אולי תחפשי שותפה ואז לא תיהיה עליך כל כך הרבה מעמסה? בבקשה על תלכי!!!!!! טוב, קצת הגזמתי.... לא משנה... טל תשארי! נקודה.

למעלה