לא מפסיק לבכות

tali2306

New member
לא מפסיק לבכות

יש לנו כלב בן שנתיים שנמצא כעת שבוע אצלנו. היום בצהריים הוא פגש את הכלב של השכן שגדול ממנו, הכלב של השכן נהם עליו וניסה לתקוף אותו מס' פעמים אבל השכן עצר אותו. מאז הכלב שלנו לא מפסיק לבכות ולבכות לייד הדלת, מה אני עושה איתו? ליטפתי אותו,הוצאתי אותו...מה נותר לעשות??????? תודה

Bakura

New member
הוא מסורס?

והאם הוא רוצה לצאת החוצה מהדלת, או שהוא סתם יושב שם?

tali2306

New member
הוא לא מסורס

יש לנו תור עוד שבועיים, והוא די רוצה לצאת...לכלב.. אבל הוא רחרח אותו המון וקלט שהוא זכר,זה לא משפיע? אני לא כ"כ מבינה בזכרים..הייתה לי נקבה הרבה שנים.. תודה

Bakura

New member
הוא רוצה לפגוש את הכלב שתקף אותו?

את בטוחה? נראה לי שהוא הריח נקבה מיוחמת בסביבה ורוצה למצוא אותה. מצד שני, או שהוא מחפש מישהו לשחק איתו, או שהוא הומו.

tali2306

New member
הייייייייייייייייייייייייי

הוא לא הומו!!! הוא לא תקף אותו,הוא נהם עליו והכלב הטוב שלי חשב שהם משחקים.. חשוב לציין שרק לפני שבוע לקחנו אותו מתנו לחיות לחיות בו הוא חי עם עוד שבעה כלבים.. התכונה הבולטת שלו (כך אמרה הבחורה מתנו לחיות) היא שהוא מסתדר מאוד עם כולם,ולא תוקפני כלל,אוה מאוד לשחק ולהשתעשע..

Bakura

New member
הומו זו לא קללה, זו נטייה מינית,

ויש מספיק בעלי חיים הומוסקסואלים בעולם. בכל מקרה, בסבבה. לא עולים לי עוד רעיונות ללמה הוא יושב ליד הדלת ובוכה.

tali2306

New member
באמת?

חשבתי שצחקת.. כי לא הכרתי את התופעה,למרות שזה נשמע הגיוני.. כאילו אין לי בעיה אם זה העיניין. תודה על העזרה, הוא גם לא אוכל את האוכל שלו היום..הקערה עוד מלאה מהבוקר..ממש מוזר.

Bakura

New member
באמת באמת ../images/Emo3.gif

קראתי באיזה מקום שאחוז ההומוסקסואלים הכי גבוה בבעלי חיים הוא אצל עטלפי פירות, שם 48% מהזכרים הם הומוסקסואלים XD; יש גם את הסיפור הזה- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3224052,00.html והיו את הפינגווינים ההומואים בגן החיות בגרמנייה, שלמרות שהביאו להם נקבות במיוחד הם פשוט לא התעניינו בהן
... מקווה שהעניין יפתר במהרה

tali2306

New member
זה נראה לי הכי הגיוני

כי הוא כן רוצה להתקרב אליו שוב, או שהוא סתם רוצה לשחק ביום שיש הוא פגש כלבה וכלהזמן ניסה לרחרח אותה..אז יש לו גם זיקה לבנות..היא קצת הבהילה אותו כי היא לא הפסיקה לנבוח עליו (מחרמנות כך אמרו הבעלים שלה) חג שמח ותודה

ידועים הרבה מיני בע"ח הומוסקסואלים

הומוסקסואליות נצפתה במאות מיני בעלי חיים. על רובם ניתן לקרוא בספר הבא: Bruce Bagemihl. (1999). Biological exuberance : animal homosexuality and natural diversity. New York : St. Martin's Press. וגם לינק: http://www.amazon.com/Biological-Exuberance-Homosexuality-Diversity-Stonewall/dp/031225377X

rockarin

New member
אני חושבת שהוא עדיין מפחד../images/Emo29.gif

מנוכחותו של הכלב. אני חושבת שצריך לדבר עם השכן ולנסות להרחיק את הכלב.

חחחחחחחח

קרעתם אותי! אני לא האמנתי בתופעת ההומואים בבעלי חיים עד שראיתי את כלבי השכנים אחד על השני! חח זה היה מצחיק! והיום יש לי את הכלב שלי שהוא לא יודע אם יש דבר כזה אבל לא אוהב לעשות יחסי מין! אפילו לא עם נקבות זכרים הכול!! הוא לא אוהב זאת! למרות שהוא לא מסורס! הוא אוהב לשחק הרבה! והוא מוחזק בחצר פרטית סגורה!

rockarin

New member
אבל למה שרשרת אליי../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

rockarin

New member
:)../images/Emo29.gif

מצטערת אם חשבת באיזשהו מקום שאני כועסת ונעלבת..

למעלה