לא מצאתי בן זוג

ahikame

New member
לא מצאתי בן זוג

שלום אלמןנית כמובן לא אזכיר את שמך אני לא מסכים איתך בנושא זה . אפשר למצא בן זוג אך המידע על עצמך חייב להיות קרוב לאמת ולא להגזים שהוא רחוק מהמציאות . דברנו בטלפון די ארוכות והבהרנו את עצמנו די ברור אל תתייאשי ונסי שוב בתקוה שתמצאי בסוף מישהוא לטעמך. בי בי

ahikame

New member
תיקון לא מצאתי בן זוג

לכל מי שלא מבין במה מדובר מדובר על אלמונית שחיפשה בן זוג לריקודי עם לא מצאה

עוז 2002

New member
הפסיקו להתעלל בנו!

אחיקם, אם אתה רוצה לשלוח מסר לאוזנה בלבד של האלמונית, יש לך את הטלפון שלה. אבל אם המסר מיועד לכלל בנות ישראל, אז היה ברור. האם ברצונך לומר: "בנות, אפשר למצוא בני זוג דרך האינטרנט אבל צריכים להיות נאמנים למקור כדי לא ליצור ציפיות מוגזמות שנפילה באמתחתן?" וחוץ מזה אתה לא יודע שאנחנו מזה סקרנים שמתעללים בנו כל הזמן ומספרים לנו על תגובות שלא ראויות לדפוס ועוד כהנה וכהנה...

עוז ידידי ../images/Emo45.gif

דחילק עוז, האיש חדש בפורום (אחיקם). אני לפחות רואה את שמו בפעם הראשונה אז בוא נקדם אותו בברכה לכניסתו לפורום. נראה לי שהוא עדיין לא כל-כך יודע שכאן "אסור" להכניס הודעות אישיות. אחרת האבא יעשה נונונונו...
אך מעבר לזה האם לא שמת לב שהוא הכניס שלא במתכוון נושא חדש ??? "מצוקת מציאת בני זוג ברקודי עם" כנראה לנשים. והבחור מעודד את האלמונית אז בשלב א´ בוא נפרגן לו. אח"כ נחליט אם זה שווה דיון או שווה ..ז (אופס סליחה התחלק לי)

למעלה