לא מצאתי מקום אחר לשאול

לא מצאתי מקום אחר לשאול ../images/Emo10.gif

מתנצל על כך ששאלתי כנראה לא קשורה לפורום שלכם-לא מצאתי פורום העוסק במנטליות ומנהגים אתיופים. יש לבנין שאני מתגורר בו בחורה אתיופית המנקה בתשלום מדרגות בכל יום שישי.היום הצעתי לה כוס מים קרים והיא סרבה בתוקף ושפכה את המים לדלי שלידה.האם יש משמעות מיוחדת אצל יוצאי אתיופיה להצעת מים לבחורה על ידי אדם נשוי ? איש מהשכנים איננו יודע אם היא נשואה או לא,ואני חש שלא בנוח עם התחושה שכנראה פגעתי בה ללא משים.

אולי חשבה שיש תמורה לכוס המים

האם פניה היו כעוסות כשהצעת לה כוס מים?

כעוסה עד כדי כך שלרגע חששתי ../images/Emo12.gif

שהיא תתיז את תכולת הכוס בפני. איזה תמורה ? מי מטורף לקחת תשלום מבחורה אומללה על כוס מים ? באמת.

קשה לי להאמין שהיא תחזור בשבוע הבא ../images/Emo10.gif

היא נראתה ממש פגועה ואני חש נורא ! אין לאיש מהשכנים את מספר הטלפון שלה ולא את כתובתה
קשה לי עם התחושה שבגלל אי הבנה כנראה עזבה מקור פרנסה שחשוב לה ולמשפחתה.

סויה 1

New member
בשבוע הבא...

הזמן אותה לביתך,הכן לה כוס קפה.והגש בליווית עוגה מעשה ידייך. היא כבר תדע להעריך את זה

אינני יודע לאפות, וזה יתפרש כחיזור מצדי ../images/Emo10.gif

לא הייתי רוצה שתפרש את התנהגותי כמינית. היא צעירה ממני בשנים רבות ואתיופית.אינני גזען חלילה,אך אני אינני מצויד כמו הבחורים האתיופים והיא עלולה ללעוג לי

רסקול

New member
הצחקת אותי עד דמעות עכשיו

מה בדקת באופן אישי את הציוד שלהם? אתה רציני? חחחחחחחחח

רסקול

New member
לאתיופים יש מושג הנקרא

"העין הנוספת". התרבות הזו לא מקבלת דברים כפשוטם ותמיד בודקת אם יש מניע סמוי מאחוריו. סביר להניח שהיא לא בדיוק האמינה למחווה שלך. מה אתה נעלב, אל תציע יותר וזהו.

למר רסקול תודה רבה ../images/Emo13.gif

עכשיו אני מבין על מה ולמה התנהגה כפי שהתנהגה. לו רק ידעתי מראש על העין הנוספת לא הייתי מציע לה מאומה.ובאמת שלא היה דבר מיני בהצעתי לה כוס מים,היה מאוד חם וריחמתי על הבחורה שעבדה כל כך קשה.היא הזיעה המון והגופיה שלבשה הייתה רטובה ונצמדה לה לגוף והיא לא לבשה חזייה. אולי היא חשבה שאני לוטש עיניים בחזה שלה,אבל אני גבר ומה לעשות והיא התברכה בחזה מרשים וזקוף ? לא אמרתי לה דבר היכול להתפרש כמיני, בחיי ! עתה אני מבין את איך התפרש כל המעמד מבחינתה
היא ככל הנראה חושדת בי שאני סוטה זקן הלוטש עיניו אל נערות שגילן כמחצית גילו. אני אנהג מהיום כעצתך ולא אציע לה בעתיד מאומה. תודה רבה לך על שהארת את עיני. לא בדקתי במה התברכו הבחורים האתיופים אבל כולם יודעים שיש להם יותר גדול,אתה יודע מה אומרים על אפריקאים. שוב תודה לך ושבת שלום

רסקול

New member
מה אומרים על אפריקאים, לא אני לא

יודע. כפליים 19 = 38 או בת כמה היא האתיופית הצעירה על מנת שאתה תהפוך לזקן סוטה? אני מת על החתימה שלך. אתה בהחלט מצליח להחזיק כאן דמות סבירה, רק החתימה שלך גומרת אותה לגמרי.

המנקה לדעתי בת 25 או26 ../images/Emo4.gif

וגילי כפול מגילה. את חתימתי השאר לי בבקשה,לו סבלת אף אתה מבעיות כרוניות בדרכי השתן,אולי יכולת להבין עד כמה קשה לרכוש קתטר מאיכות סבירה בארץ. לצערי הקתטרים מתוצרת סין וצרפת גורמים לי לגרויים ולדלקות משנה.
הקתטרים הטובים באמת מתוצרת גרמניה עולים יקר מאוד לעומתם.
אני מאחל לך שלעולם לא תהיה עסוק בהשוואת סוגי גומי כמוני. אינני מוכן להחליף את חתימתי על מנת לשמח אותך.

הרגתם אותי שניכם באמאשלי אתם קרועים חב"לז ../images/Emo70.gif

איפה יש לאתיופים עין שלישית רסקול
התחרפנת לגמרי עכשיו
אני יש לי אתיופי בבסיס ואין לו עין שלישית
באחריות אחי למה התקלחנו כמה פעמים ביחד ובאמת אין לו
יש לו משהוא אחר חב"לז
כותבות פה נשים ואנשים מבוגרים ואני יעשה להם כבוד ולא יספר פה מה יש לו
ולאדון עם השם המסובך זה לא הגיל זה התרגיל אדוני
אתה דואג יותר מדי אם היא תחזור או לא תחזור באמת בזבוז זמן
לא תחזור תקחו מנקה רוסיה כמו אצלנו
עשתה חצי מהשכנים תוך חודש ומזה בחורה סבבה ויודעת להעביר קטעים וצחוקים אתיופים זה אנשים קצת שונים לא שאני בקטע של גזענות חס ושלום
הם פשוט חושבים על כבוד בדרך אחרת וחב"לז כמה הם נפגעים בקלות
על הגומי אני יכתוב פעם אחרת
יותר טוב. שבוע טוב לכולם

רסקול

New member
וולאיייייי

לא כואב לך הקתטר כשאתה חוטף התקפי צחוק? או אולי אתה משדר אלינו הישר ממיטת חולייך? איזו מחלקה פנימית אתה? איזה בית חולים? מהם שעות הביקור- נבוא, עם כל הציוד שלנו ונטהר את המחלקה דבר ראשון. מבטיחים להביא גומי איכותי.

למעלה