תלוי באיזו שיטה הרופא שלך עושה לך את זה, לכן רצוי להסתכל בהנחיות שהוא נתן לך.אני אמור לעבור בדיקת קולונוסקופיה ואני צריך עזרה בהכנה.
מתי אני אמור לקחת לקסעדין?
איך יעזור טיפול אלטרנטיבי לגילוי פוליפ סרטני?שלום שרוליק. מציעה לך לבדוק ברשת טיפול אלטרנטיבי. אני אישית מאוד מאמינה. עדיף מדברים פולשניים
הכוונה כנראה לקולונוסקופיה וירטואלית שאינה חודרנית שמבצעתאיך יעזור טיפול אלטרנטיבי לגילוי פוליפ סרטני?
קולונוסקופיה וירטואלית לא נחשבת טיפול אלטרנטיבי, אלא מבוצע ע"י אותו רופא שעושה לך את הטיפול הרגיל.הכוונה כנראה לקולונוסקופיה וירטואלית שאינה חודרנית שמבצעת
סריקת CT של המעי, פרוצדורת ההכנה אמנם זהה לקולונוסקופיה רגילה
אבל יש לה מגבלות כי היא מיועדת כאמור לסריקה בלבד ולכן השימוש
בה טוב במקרים מאד מסוימים.
בקולונוסקפיה הרגילה ניתן לבצע פעולות חשובות נוספות במעי ובזה
יתרונה, לאבחנה בלבד הוירטואלית מצוינת.
לא טענתי שיש טיפול אלטרנטיבי שמחליף קולונסקופיה, קרא שוב את מה שכתבתי...קולונוסקופיה וירטואלית לא נחשבת טיפול אלטרנטיבי, אלא מבוצע ע"י אותו רופא שעושה לך את הטיפול הרגיל.
אולי אלטרנטיבי ימנע את הבעיהאיך יעזור טיפול אלטרנטיבי לגילוי פוליפ סרטני?
אולי. אבל עדיין מומלץ לעשות קולונוסקופיה אבחנתית כל כמה שנים כדי לוודא שבאמת הבעיה נמנעה. זה לא אחד או השני, אלא מומלץ שניהם.אולי אלטרנטיבי ימנע את הבעיה
ממש לא, זה בהחלט אחד או השני.אולי. אבל עדיין מומלץ לעשות קולונוסקופיה אבחנתית כל כמה שנים כדי לוודא שבאמת הבעיה נמנעה. זה לא אחד או השני, אלא מומלץ שניהם.
לדעתי רצוי להמנע מזריקת כסף לפח.לדעתי תמיד עדיף לנסות קודם טיפול אלטרנטיבי בכל דבר. כנס לפרטי אתן לך המלצה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.