לא מצאתי פורום מתאים לכתוב בו.

noseman

New member
לא מצאתי פורום מתאים לכתוב בו.

אז אני כותב כאן. יש לי וידוי. אני לא מצליח לכתוב הודעות ארוכות. לא משנה כמה אני מנסה, אני פשוט לא מצליח. בתיבת הטקסט של שליחת ההודעה היא נראית כ"כ מלאה, אבל אח"כ ששולחים אותה היא נראית קצרה. אני תמיד, תמיד מנסה לכתוב הרבה כדי להשמע חכם. אבל לא - זה תמיד יוצא קצר מדי. אף פעם לא הצלחתי לכתוב הודעות ארוכות כמו ההודעה הזאת או זאת (לדוגמא בלבד). אתם חייבים לעזור לי. אני ממש מתחיל להרגיש מושפל. איך כותבים הודעה ארוכה? רציתי לכתוב בפורום "עזרה נפשית" אבל התחרטתי, אז אל תשלחו אותי לשם. תודה רבה. (שימו לב שלפני שליחת הודעה זו אני משוכנע שהיא יצאה ארוכה, אבל רוב הסיכויים ש-... לא).

0100

New member
אתה חייב לקרוא את זה!

וואו..כשקראתי את ההודעה יצא ממני צחוק לא רצוני, אני לא צוחקת עלייך,הכותב,חס וחלילה אלא על עצמי, כי ה"בעיה" שלי זהה לשלך רק הפוכה, כלומר-אני בדרך כלל כותבת "יותר מדי", דבר שנובע כנראה מהתפלספות יתר ורצון ל"כסות" כמה שיותר נושאים או צדדים לפעמים. אני חושבת שמי ומה שאתה זה הטוב ביותר, בין אם אתה כותב הרבה או מעט.. זה לא מעיד עלייך כבן אדם האורך של הכתיבה, בנוסף- עדיף האיכות על הכמות, לא?! אדברה -יש שיגידו שעדיף לכתוב קצר ולעניין מאשר ללכת סחור סחור ולכתוב שטויות, ככה לפחות המורה להבעה הייתה אומרת לנו.. בכל אופן- עצתי לך היא ככה,במידה ואתה עדיין מעוניין ל"שפר" את אורך הכתיבה שלך אחרי שתקרא את כל מה שכתבתי וזה הרבה שלעצמו.. :) תתחיל לכתוב,לאו דווקא פה אלא יותר לעצמך , כתוב איפה שתרצה ועל מה שתרצה: מעין יומן אישי או סתם תכתוב חיבור או כתבה על נושא שמעניין אותך. למשל על אהבה,על אדם יקר לך,לאדם יקר לך, על תלונה שיש לך ועוד.... אני בטוחה שתסתדר ויהיה טוב, תזכור שיש כאלו שהיו מחליפים איתך בשניה.. אשמח לשמוע על ה"התפתחות" בכתיבה או בדרך שתבחור..בביי.

למעלה