לא מצאתי שום שירשור
לזה

DOCTOR ROBERT

New member
לא מצאתי שום שירשור ../images/Emo32.gif לזה

אנשים נחמדים, יש לי הצעה - רוצים לפרסם קומונה\פורום\בלוג\אתר שלכם? אז הנה עסקה: אני מוכן לפרסם בחתימה שלי קומונה\פורום\בלוג\אתר שלכם, אם אתם תפרסמו את הבלוג שלי בחתימה שלכם. דיל?

Anuerysm

New member
דיל

תפרסם לי ת'קומונה של הרולינג סטונס http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21312&smsMsg=

noawho

New member
פרל ג'אם לישראל - עצומה

שלום לכולם! אני מזמינה אתכם לקחת חלק בקמפיין של קהילת פרל ג'אם בישראל - להביא את הלהקה להופעה בארץ. הצעד הראשון הוא השמעת קולכם בעצומה, החתימה היא פשוטה וקלה, אשמח אם תקראו ותתרמו את שמכם, מקום מגוריכם והערות יתקבלו בברכה - http://www.ipetitions.com/petition/pearljam_to_israel/index.html הוכח פעמים רבות בעבר כי הלהקה מאוד קשובה למעריציה ומכירה תודה לנאמנותם ופעילויותיהם השונות, עצומות רבות שאורגנו בעבר ע"י מדינות שונות שנשכחו בסיבובי ההופעות של הלהקה - השיגו בסופו של דבר הופעות יחודיות ותגובה מרגשת מצד הלהקה. לכן אין כל טעם בלהרכין ראש, לוותר על כל פעילות ולהכריז על ישראל כקרבן אבוד מראש - אלא להאמין בהתאוששות הכלכלית בתהליך הפריחה התיירותית ובמאמץ התדמיתי החשוב להביא אמנים בעלי שם להופעות הסטוריות בארץ. כל זאת מעבר למוסיקת הרוק הנפלאה והחיונית שפרל ג'אם מייצרת זה 16 שנה, עם אלבומה החדש היא תמיד נשארת רלוונטית, מדהימה ובועטת במסריה הפוליטיים ובאדרנלין הגבוה. העצומה היא רק הצעד הראשון, בתוך קמפיין שיכלול יצירת קשר עם הלהקה ועם שלל הגורמים הרלבנטיים, כל מי שיש לו נגישות לעולם המוסיקה, ההפקה, האמרגנות או כל תחום אחר ומאמין שהוא יכול לתרום למאמץ ואפילו במעט - נשמח מאוד! אנא צרו קשר. אנא העבירו מייל זה לכל מי שצעיר בנפשו ואוהב מוסיקה, תודה מראש על זמנכם ותרומתכם, שימו לב - אין שום דרישה מאיתנו לתרום כספים דרך האתר של העצומה, הפרסומת לגבי תרומת כספים מתייחסת אך ורק לאתר עצמו ולא לקהילה שלנו. Keep on rockin in the free world pearljam.co.il

Paranoidd

New member
חתמתי.. אין על פרל ג'ם...

מישהו יודע על פסטיבלים טובים בקיץ הקרוב.?!

Knives Out

New member
יש על פרל ג'אם

קוראים להם "רדיוהד" ואתה בפורום שלהם. D:

blahblah123

New member
../images/Emo41.gif missFlag בארץ!

להקת missFlag בהופעות השקת אלבום הבכורה, לפני טור שני לארה"ב ואירופה. ירושלים : יום שישי, 9.2 בצוללת הצהובה בירושלים, שעה 21:30 אפשר להוריד 2 שירים חינם באתר הלהקה, ואתם מוזמנים לבקר במייספייס ! www.missFlag.com www.myspace.com/missFlag

למעלה