לא מצאתי שרשור לנצל, אבל הייתי חייבת לשתף

צונית

New member
לא מצאתי שרשור לנצל, אבל הייתי חייבת לשתף

שרכשתי לק שאני חומדת בו כבר הרבה הרבה זמן!!! NUBAR 2010 שמזכיר בקונספט שלו את נחשקיי המושלמים NFU OH שיום אחד אקנה גם... (תמונה מסקראנג'י) ----> קניתי מאיזה מוכר באיביי ב9.5 כולל משלוח, ורק התעצבנתי שאי אפשר לקנות יותר ממוצר אחד אם יש לי פחות מ10 פידבקים חיוביים מעסקאות קודמות! פףףף
כמה מכעיס!!! זה תמיד ככה באייבי? זו כולה הרכישה השניה שלי...

צונית

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני זוכרת שיש לך כמה וכמה לקים של NUBAR, אפשר לשאול מאיפה את מזמינה?

iefrat

New member
מקסים, מאוד התלהבתי מהלקים שלהם

מיוחדים, לא זולים. אני לא קונה באי בי, איך האיכות מריחה יבוש מברשת וכו, ת ת ח ד ש י !

צונית

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

מבטיחה לעדכן כשהוא יגיע + סווטצ'ים והדגמות.

iefrat

New member
פתחת שרשור "הקניה השבועית" שמחה להוסיף:

רכשתי מפינת האימוץ בבלוג של מיטל, את הלק הריחני הסגול של רבלון Grape Icy רק בשביל שיהיה לי הגימיק לאוסף. כמובן שאנסה ואספר לכם כמה ימים נשאר הריח (אצטרך לענוד אותו כשיהיה שלג כבד בבית ולא נצא שלושה ימים...) עוד 2 לקים שהגיעו אלי כזכיה מחברת קסטרו בזכות הפוסט הזה של הבולשת: secret affair - סגול מעט שימרי מימין ו Velvet Queen - פוקסיה סגול. משמאל מעכשיו אני בענין של שימרים, גליטרים והולגרפיים, לא לחינם נאמר: הנוצץ זהב

צונית

New member
אז למה שלא תזמיני לעצמך

איזה אפקט של CND? אני סופר מאוהבת בהם, יש לי אחד שמשדרג לקים בטירוף ומחר אני מזמינה עוד אחד, עדיין חוככת בדעתי איזה.... הנה תמונה של חלקם, יש עוד כמה חדשים שלא נמצאים בתמונה הזו...

noash5

New member
לא ידעתי שיש דברים כאלה בכלל..

כל יום אני לומדת כאן דברים חדשים. מאיפה את מזמינה?

צונית

New member
טראנסדזיין

אבל יש גם באיביי אם את רוצה רק אחד או שניים ולא קנייה גדולה.

iefrat

New member
WOW שלושת האחרונים מהממים!

לא קונה דרך איבי אבל אולי גם זה יגיע... חיפשתי את הלקים שרציתי מקולור קלאב בדוכן בראשל"צ (סינמה סיטי) אבל לא היו להם אולי אצטרך לבקר בנתניה בכל זאת. לא אבוא במיוחד אבל אם יצא...

למעלה