לא מצליחה לברר את סך המענק

לא מצליחה לברר את סך המענק

כל פעם שאני כותבת תעודת זהות וחשבון בנק הוא אומר שאיני קיימת במערכת... השתחררתי ב5 לחודש (לפני 11 ימים) וממה שהקרן אמרה לי תוך גג שבוע זה מתעדכן... איך אני מחשבת לבד? זה חשוב לי מאוד כי אני נכנסת עוד כמה ימים לדירה חדשה... עוד משהו אם מישהו יודע.. לא עשיתי שירות מלא, עדיין יהיה לי פטור מארנונה ל4 חודשים? ודבר קטן קטן ואחרון המעסיק שלי יכול לדרוש ממני סיבה למה השתחררתי חצי שנה לפני הזמן? וכמו כן מעסיקים עתידיים שישאלו אם עשיתי שירות מלא ואגיד שיצאתי על בריאותי, אני חייבת להם דין וחשבון על המצב שלי?
תודה ולילה טוב

kineret5

New member
בוקר ../images/Emo204.gif

חישוב המענק- תוכלי להכניס את הנתונים לכאן <אתר שבוז> וזה כבר יחשב לך לבד כמה בדיוק מגיע לך
לגבי הארנונה- אשמח לשמוע על מידע יותר מדוייק לגבי מי שעשה שירות מלא. המעסיק שלך יכול לשאול, לגיטימי, מספיק שתגידי עקב מצב בריאותי. יומטוב

לגבי המענק

תסתכלי איך המספר חשבון בנק שלך רשום בתלוש משכורת מהצבא, אם אני זוכרת נכון הם משמיטים את ה3 ספרות הראשונות שזה המספר סניף. לגבי המעסיק- יכול להיות שהוא יתעניין למה לא עשית שירות מלא וישאל למה. לא יודעת כמה את חייבת לספר לו אבל אם תנסי להתחמק מלענות זה יראה לו חשוד...

אני לא ממש בטוחה לגבי סוג השירות

המשכורת היתה 410, משטרה צבאית, אבל אני לא יודעת אם אני מקבלת לפי תומך לחימה או לא... בכל אופן המון תודה!!

kineret5

New member
באיזו יחידה היית במ"צ?

אם היית במעברים לפי תומך לחימה. אם לא אז זה לא.

למעלה