לא מצליחה להגיב ...

dvori24

New member
לא מצליחה להגיב ...

אשמח לעזרה- בענייני תגובות ! אני מנסה לכלהגיב אחרי תמונות , הודעות וכו' במשבצת המיועדת לכך ,ברגע שאני לוחצת על המשבצת היא מכחילה ולא ניתן לכתוב . גם כשאני לוחצת על "הגב" המשבצת ממשיכה להיות כחולה ואין אפשרות לכתוב כלום . אין באפשרותילכתוב תגובות אחרי התומנות שאני בעצמי מעלה - אנא ממכם עזרה .

meital always

New member
../images/Emo192.gif תגובות בפייסבוק

הבעיה שאת מתארת עשויה לנבוע מתקלה זמנית באתר, כך שכדאי לנסות שוב בעוד כמה שעות ולראות אם הבעיה נפתרת. בינתיים מציעה לך למחוק קבצים זמניים ו"עוגיות" (cookies) מהמחשב כי לפעמים קבצים כאלה גורמים למספר תקלות מהסוג שתיארת. אם אינך יודעת איך לעשות זאת חזרי לכאן. אחרי כל זה בצעי Restart למחשב ובדקי שוב. ועוד משהו- האם את גולשת בפייסבוק בגרסה העברית או בגרסה האנגלית "הרגילה"?

dvori24

New member
ראשית - תודה על המענה המהיר

1. התקלה נמשכת כבר למעלה משבוע כך שכמה שעות בטוח כבר עברו. 2.אין לי מושג לגבי ה-COOKIES שדיברת עליו - כמו כן , גם במחשב בעבודה לא ניתנת לי האפשרות להגיב - ושם המחשב מאוד "נקי" מווירוסים. אני גולשת בגרסת העברית...אין כמו שפת אם .

meital always

New member
אז הנה נמצא מקור הבעיה... ../images/Emo13.gif

הבעיה נעוצה בעובדה שאת גולשת בגרסה העברית של הפייסבוק. עברי לגרסה האנגלית, ותראי איך מיד כל הבעיות האלה תיפתרנה לגמרי. הגרסה העברית של פייסבוק היא גרסת "בתא" שעדין סובלת מהמון חבלי לידה והיא איננה יציבה. אצל חלק היא עובדת בצורה חלקה ואצל חלק גורמת לבעיות ונפילות, החשבון שלך כנראה שייך לחלק השני. הנושא כמובן בטיפול של המתכנתים, כדאי לנסות להיכנס שוב בעוד כמה שבועות ולראות אם הבעיה נפתרה.

למעלה