לא מצליחה להוציא מהראש חלום

EL LIE

Active member
אני לא חולמת הרבה (או שאני חולמת ולא זוכרת שחלמתי) ובד"כ שוכחת את החלום כמה שניות אחרי היקיצה, אבל היום התעוררתי והחלום שחלמתי (שאגב בתחושה שלי היה מאוד מאוד ארוך) לא יוצא לי מהראש וזה לא עושה לי טוב בכלל!

אז חלמתי שהייתי בהופעה של איזה סטנדאפיסט די מפורסם. (במציאות - לפני כחודש ראיתי מופע שלו ביוטיוב. מעולם לא הייתי בהופעה חיה.) איכשהו אחרי ההופעה מצאתי את עצמי בבית שלו, איתו ועם אשתו. אני זוכרת שהוא ישב על ספה, אני על ספה אחרת, בצד כזה. הדבר הבא שאני זוכרת זה שאשתו נכנסת לחדר ושואלת אותי אם אני רוצה תמונה למזכרת איתו. כמו מעריצה מתלהבת שאלתי "באמת??" והוא אמר "כן בטח בכיף". אז קמתי והלכתי לשבת לידו על הספה. אשתו הוציאה את הפלאפון לצלם. דבר הבא שאני זוכרת, היד שלו בתוך השיער שלי ואני מנשקת את הצוואר שלו. ואז הוא מנשק אותי. נשיקה קצרה, עדינה. אני נרתעת לאחור ועם העיניים "מצביעה" לכיוון אשתו. הוא אומר לי "זה בסדר" ומנשק אותי שוב. אני נמסה בתוך הנשיקה (ממש זוכרת את התחושה בתוך החלום). כשאני פוקחת את העיניים, אשתו על הספה ואני יושבת ביניהם. ואז היא מנשקת אותי והם מחייכים אחד לשני.
ואז יש לי מעין בלאקאאוט, כאילו המסך בסרט החשיך ולא ראיתי כלום. דבר הבא שאני זוכרת - הוא נעלם, אני איתה בחדר, לבושות אגב (באף שלב בחלום אני לא עירומה ולמיטב זיכרוני, גם היא לא), ונכנס איזה גבר. לא יודעת מי הוא (בחלום אני מבינה שאני לא יודעת מי הוא). הוא מחליף איתה כמה מילים, אני מסתובבת בחדר. הוא עוזב. אחרי כמה רגעים נכנסים לחדר שלושה גברים, והם ערומים לגמרי. היא ממש שמחה, ממש מוחאת כפיים כמו ילדה מתלהבת. אני מבולבלת. הם נעמדים בתור, אחד אחרי השני, מולי. היא מוציאה מאיפשהו קונדום ומביאה לי, מחייכת מאוזן לאוזן. אני - לא. אני מרגישה מבוכה. אני לוחשת לה: "אני לא יודעת איך לשים..." היא מסתכלת עליי בהלם, מתחילה להתפוצץ מצחוק, זה שעומד הכי קרוב אליי שואל אותה מה קרה, והיא - בין לבין פרצי צחוק - אומרת לו: "היא לא יודעת איך שמים קונדום חהחהחחהחהחהחהח" הוא מתעצבן ממש. שני הגברים שעומדים מאחוריו שותקים והם בכלל כאילו בערפל כזה. אני שומעת את עצמי אומרת: "תלמדו אותי אולי?" והוא מתעצבן עוד יותר, מסתובב והולך, ושניים האחרים הולכים אחריו.

פה התעוררתי, ומאז אני מסתובבת בתחושת גועל ואני לא יכולה להוציא את האימג'ים האלה מהראש שלי, וזה מטריף אותי! מעולם לא חלמתי חלום כזה (מיני), מעולם לא חשבתי במציאות על הסטנדאפיסט הזה בצורה הזאת, ובטח שמעולם לא חשבתי אורגיות :sick:
(הבנתי מתוך כללי הפורום שצריך לציין כמה פרטים בסיסיים על עצמי: אישה, בת 37, רווקה, גרה לבד.)

אלישבע777

Well-known member
אני לא חולמת הרבה (או שאני חולמת ולא זוכרת שחלמתי) ובד"כ שוכחת את החלום כמה שניות אחרי היקיצה, אבל היום התעוררתי והחלום שחלמתי (שאגב בתחושה שלי היה מאוד מאוד ארוך) לא יוצא לי מהראש וזה לא עושה לי טוב בכלל!

אז חלמתי שהייתי בהופעה של איזה סטנדאפיסט די מפורסם. (במציאות - לפני כחודש ראיתי מופע שלו ביוטיוב. מעולם לא הייתי בהופעה חיה.) איכשהו אחרי ההופעה מצאתי את עצמי בבית שלו, איתו ועם אשתו. אני זוכרת שהוא ישב על ספה, אני על ספה אחרת, בצד כזה. הדבר הבא שאני זוכרת זה שאשתו נכנסת לחדר ושואלת אותי אם אני רוצה תמונה למזכרת איתו. כמו מעריצה מתלהבת שאלתי "באמת??" והוא אמר "כן בטח בכיף". אז קמתי והלכתי לשבת לידו על הספה. אשתו הוציאה את הפלאפון לצלם. דבר הבא שאני זוכרת, היד שלו בתוך השיער שלי ואני מנשקת את הצוואר שלו. ואז הוא מנשק אותי. נשיקה קצרה, עדינה. אני נרתעת לאחור ועם העיניים "מצביעה" לכיוון אשתו. הוא אומר לי "זה בסדר" ומנשק אותי שוב. אני נמסה בתוך הנשיקה (ממש זוכרת את התחושה בתוך החלום). כשאני פוקחת את העיניים, אשתו על הספה ואני יושבת ביניהם. ואז היא מנשקת אותי והם מחייכים אחד לשני.
ואז יש לי מעין בלאקאאוט, כאילו המסך בסרט החשיך ולא ראיתי כלום. דבר הבא שאני זוכרת - הוא נעלם, אני איתה בחדר, לבושות אגב (באף שלב בחלום אני לא עירומה ולמיטב זיכרוני, גם היא לא), ונכנס איזה גבר. לא יודעת מי הוא (בחלום אני מבינה שאני לא יודעת מי הוא). הוא מחליף איתה כמה מילים, אני מסתובבת בחדר. הוא עוזב. אחרי כמה רגעים נכנסים לחדר שלושה גברים, והם ערומים לגמרי. היא ממש שמחה, ממש מוחאת כפיים כמו ילדה מתלהבת. אני מבולבלת. הם נעמדים בתור, אחד אחרי השני, מולי. היא מוציאה מאיפשהו קונדום ומביאה לי, מחייכת מאוזן לאוזן. אני - לא. אני מרגישה מבוכה. אני לוחשת לה: "אני לא יודעת איך לשים..." היא מסתכלת עליי בהלם, מתחילה להתפוצץ מצחוק, זה שעומד הכי קרוב אליי שואל אותה מה קרה, והיא - בין לבין פרצי צחוק - אומרת לו: "היא לא יודעת איך שמים קונדום חהחהחחהחהחהחהח" הוא מתעצבן ממש. שני הגברים שעומדים מאחוריו שותקים והם בכלל כאילו בערפל כזה. אני שומעת את עצמי אומרת: "תלמדו אותי אולי?" והוא מתעצבן עוד יותר, מסתובב והולך, ושניים האחרים הולכים אחריו.

פה התעוררתי, ומאז אני מסתובבת בתחושת גועל ואני לא יכולה להוציא את האימג'ים האלה מהראש שלי, וזה מטריף אותי! מעולם לא חלמתי חלום כזה (מיני), מעולם לא חשבתי במציאות על הסטנדאפיסט הזה בצורה הזאת, ובטח שמעולם לא חשבתי אורגיות :sick:
(הבנתי מתוך כללי הפורום שצריך לציין כמה פרטים בסיסיים על עצמי: אישה, בת 37, רווקה, גרה לבד.)
הי EL LEI

ברוכה הבאה לפורום!

החלום מאוד קשה לפרוש אפילו שיש לי ניסיון עם חלומות רבים, זה "חלום למתקדמים"... כדי להעלות רעיונות אני זקוקה לרקע טוב עלייך. בעיקר זו הקשור לדמויות בחלום, מה היו האירועים הנוספים שעוררו את החלום לדוגמא , מחשבות, תקוות, אכזבות, קשרים אישיים, עבודה, חברות. תוכניות. לא צריך לפרט הכל, רק מה שמתאים לחלום, או עורר את החלום הזה. האם מישהו בחלום מזכיר לך אדם מסויים מחייך? ואם כן, תפרטי קצת את יחסך אליו.

כל החלומות הם סמליים, בשפת תמונות כמו בסרט קולנוע. אני רק מתרגמת את הסצנות הסמליות לשפת אנוש. אבל משום שאין לי ממה להתחיל, איני יכולה להתחיל.

נראה על פניו, שהחלום קשור לזוגיות או להעדר זוגיות, אבל זו רק יריה באפלה. יתכן שהחלום קשור לדברים אחרים לגמרי מחייך ומשאיפותייך. החלום אכן מרשים מאוד, לא שגרתי, מפורט, מקבל תפניות חדות. זה אומר שהוא מסתיר בתוכו דברים אחרים לגמרי או אולי חושף דברים שאת מסתירה בחיי יום יום.

אם החשיפה כאן קשה לך, את יכולה לכתוב בפרטי, אבל אני אשתמש בו בפורום אם וכאשר יהיה צורך. הרקע יעזור לי גם בחלומות הבאים.

EL LIE

Active member
היי אלישבע,
תודה :)

חלום למתקדמים הה... איך שאבא שלי אוהב להגיד "שום דבר לא פשוט אצלך" חחח

אני אנסה להתייחס לנקודות שהעלית עד כמה שאפשר:
הדמויות בחלום: מכירה רק שתיים מהן - הסטנדאפיסט ואשתו. ליתר דיוק, אני מכירה את הסטנדאפ שלהם, לא אותם כאנשים. לפני מס' שבועות ראיתי מופע סטנדאפ שלו, שבו הוא מדבר בין היתר על אשתו, אבל ממש קצת. סטנדאפ שלה ראיתי רק פעם אחת לפני המון זמן, אולי שנה. הוא מצחיק בעיניי, אם כי מעט גס. היא לא ממש הצחיקה אותי כי היא מאוד גסה בהומור שלה.

כיוון שהחלום כולו סובב סביב מיניות (מה שמאוד מוזר לי, אגב, כי אני הכי רחוקה מזה במציאות), אתייחס לנושא הזה: אני לא נמצאת בקשר עם אף גבר מזה כשנתיים. לא קשר רומנטי, לא קשר מיני. זה לא משהו חריג בשבילי; היו כמה תקופות בחיי בעבר שהייתי ללא קשר עם בני המין השני במשך שנה-שנתיים-ואף שלוש. בחצי השנה האחרונה עשיתי חושבים עם עצמי והגעתי לתובנה שאני לא רוצה יותר להיכנס לקשרים עם גברים בכלל, שכל נושא המיניות מאוד מלחיץ אותי ועושה לי לא טוב. למעשה, כל חיי הבוגרים הרגשתי רגשות אשמה על דברים מיניים שעשיתי, וסוף סוף עברתי תהליך והצלחתי להודות בזה בפני עצמי, והבנתי שאני לא רוצה יותר לחיות ככה: לעשות מה שאני לא מרגישה בנוח איתו ולהרגיש אשמה ו"מלוכלכת". זו גם אחת הסיבות העיקריות למה החלום הזה לא יוצא לי מהראש, כי הוא כ"כ מלוכלך. ואני לא מבינה למה, מכל "התסריטים" בעולם, אני הייתי צריכה לחלום דווקא על שלישיות ועל אורגיות ועל קונדומים ו... איכס. פשוט איכס.

היי
אודה שאיני חולמת הרבה (או שאיני זוכרת את מה שחלמתי).
לפעמים אני דווקא כן קמה עם זיכרון כלשהו, אבל הוא נעלם לאחר זמן לא רב.
רק לעתים רחוקות, אני חולמת וזוכרת ומתפלאת על שום מה ולמה, אבל גם אז, איני מנסה לפרש דברים לעומק.

טוב. כל זה בא כהקדמה לכך, שאני דווקא נזכרת בשרשור ארוך להפליא שהצלחת לפתוח בפורום אחר.
אז מכיוון שאז עקבתי אחר המתרחש שם, ושם גם הגבתי, הרי שיש לי איזשהו "בסיס" להעלות נשכחות משם: https://www.tapuz.co.il/threads/בבקשה-אל-תעלבו-אני-סקרנית.15586987/page-2

מתגובותייך שם, אפשר להתרשם, שכל מה ש"נכון" עבור מרבית בני האדם, וזה כולל דרכי טבע, נשיות, מין, גידול ילדים, אהבה ונאמנות, הם נושאים שאת סולדת מהם או שאינך מוכנה "לחוות" אותם.
אז מה מפתיע, שחלמת כי אינך יודעת כיצד "מלבישים" קונדום?
ומה מפתיע שהיא פרצה בצחוק בשל כך?
את הלוא מודעת שמרבית אלה שקראו והגיבו לך בפורום ההוא, לא הזדהו עם גישתך לחיים, ואני מרשה לעצמי להניח, שגם בחיים עצמם, 'אנשים מדברים' ואנשים גם אומרים לך מה הם חושבים בקשר לגישתך הלא שיגרתית לנושאים אלה.

אז מאד יתכן, שאותו סטנדאפיסט הזכיר במופע שלו (שאותו ראית ביו טיוב), משהו שקשור באחד מהנושאים שהועלו בשרשור הארוך שהזכרתי,
או משהו שקשור ביחסי גברים נשים או משהו שקשור בסקס, ואולי זה גם התחבר לך עם אמירה כלשהי שנאמרה לך לאחרונה ע"י אדם כלשהו שאיתו שוחחת... ואז חיברת את הכל גם לדברים שאשת הסטנדאפיסט ההוא אמרה (בגסות רבה), ויצרת מכל אלה סלט שקרם עור וגידים בחלום שלך.
כי בחלומות, מתחברות מחשבות, רצונות כמוסים, או אפילו הדחקות, וכל אלה מתערבבים להם יחדיו למשהו מוזר שבא לידי ביטוי רק באותו עולם, כשהמוח פנוי לכך. אז לפתע, כל ה"איכס" וכל עולם חוסר הנאמנות מתחברים יחדיו לכלל אורגיה, שבה היום זה הוא, מחר זה שלושתם (או שאולי גם חמשתם) סביבך ו... וואו! ברוכה הבאה לעולם שבו הכל כן הולך וכן מותר.

חומר למחשבה...

EL LIE

Active member
הלוא מודעת שמרבית אלה שקראו והגיבו לך בפורום ההוא, לא הזדהו עם גישתך לחיים, ואני מרשה לעצמי להניח, שגם בחיים עצמם, 'אנשים מדברים' ואנשים גם אומרים לך מה הם חושבים בקשר לגישתך הלא שיגרתית לנושאים אלה.
דווקא לא, האנשים בחיי מספיק מכבדים ומבינים כדי לקבל אותי כמו שאני ולא אומרים לי דבר לגבי גישתי הלא "נכונה" וה"לא שגרתית". (ואלו שכן העזו לנסות לקבוע לי איך לחיות את חיי, לא נמצאים יותר בחיי.) יתרה מזאת, הם לא חושבים בכלל שיש דרך "נכונה" או "שגרתית" לחיות, אלא כל אחד בוחר בדרכו. ברוכה הבאה למאה ה-21 ולשנת 2023.

אגב, דרכי ה"כה לא שגרתית וכה לא נכונה" מתקבלת ככזו רק במדינת ישראל החשוכה שבה פרו ורבו הוא מעל הכל, גם מעל רווחת הילדים עצמם (כמה אנשים חיים בעוני וממשיכים להביא ילדים?). תסתכלי מה קורה עם בני גילי ובטח עם הדור הצעיר יותר בארצות אירופאיות, למשל.

ובאשר לאלו בפורום "בגידות ו... " שלא הסכימו עם גישתי - ברור שלא יסכימו. הם חברי פורום בגידות ואהבה אסורה. אגזים ואומר שמין הוא ערך נעלה עבורם,שהרי הם מוכנים לחיות חיי שקר ולהסתכן בחשיפה וגירושין בשביל סקס. ברור שהם לא מבינים מישהי שלא רוצה בזה. (אגב, בדיוק כמו שכתבתי שם ואחזור על זה שוב, לא הייתה לי שום כוונה לדבר שם על עצמי, פשוט היו כמה משתמשים שהסיתו את הדיון מהנושא שהעליתי). אבל אם עקבת אחר המתרחש שם, את בטח זוכרת שדווקא בשרשור ההוא הייתה זו מנהלת הפורום, אם אני לא טועה, שאמרה שזכותי לחיות את חיי כפי שאני בוחרת... והיה עוד משתמש שאמר שלהתחתן ולהביא ילדים לעולם הזה זה לא הרעיון הכי מוצלח.

הדברים שכתבת גרמו לי לחשוב שזה כלל לא היה חלום, אלא סיוט, ואם אתייחס אליו ככזה, אז הכל "מסתדר" - זה כמו שאחלום שמענים אותי בשבי.

אהבה ונאמנות, הם נושאים שאת סולדת מהם או שאינך מוכנה "לחוות" אותם.
רק מילה אחרונה לגבי זה.
אולי המילים אהבה ונאמנות התפלקו לך בטעות בשטף הדוגמאות, אבל אם לא - הרשי לי לומר שאני אולי הרבה דברים והרבה דברים אני לא, אבל אני נאמנה ואני אוהבת ונאהבת. כן, לא כלפי גבר ולא ע"י גבר, אבל יש עוד הרבה אנשים לאהוב ולהיות נאמנה כלפיהם חוץ מגבר.

דווקא לא, האנשים בחיי מספיק מכבדים ומבינים כדי לקבל אותי כמו שאני ולא אומרים לי דבר לגבי גישתי הלא "נכונה" וה"לא שגרתית". (ואלו שכן העזו לנסות לקבוע לי איך לחיות את חיי, לא נמצאים יותר בחיי.) יתרה מזאת, הם לא חושבים בכלל שיש דרך "נכונה" או "שגרתית" לחיות, אלא כל אחד בוחר בדרכו. ברוכה הבאה למאה ה-21 ולשנת 2023.

אגב, דרכי ה"כה לא שגרתית וכה לא נכונה" מתקבלת ככזו רק במדינת ישראל החשוכה שבה פרו ורבו הוא מעל הכל, גם מעל רווחת הילדים עצמם (כמה אנשים חיים בעוני וממשיכים להביא ילדים?). תסתכלי מה קורה עם בני גילי ובטח עם הדור הצעיר יותר בארצות אירופאיות, למשל.

ובאשר לאלו בפורום "בגידות ו... " שלא הסכימו עם גישתי - ברור שלא יסכימו. הם חברי פורום בגידות ואהבה אסורה. אגזים ואומר שמין הוא ערך נעלה עבורם,שהרי הם מוכנים לחיות חיי שקר ולהסתכן בחשיפה וגירושין בשביל סקס. ברור שהם לא מבינים מישהי שלא רוצה בזה. (אגב, בדיוק כמו שכתבתי שם ואחזור על זה שוב, לא הייתה לי שום כוונה לדבר שם על עצמי, פשוט היו כמה משתמשים שהסיתו את הדיון מהנושא שהעליתי). אבל אם עקבת אחר המתרחש שם, את בטח זוכרת שדווקא בשרשור ההוא הייתה זו מנהלת הפורום, אם אני לא טועה, שאמרה שזכותי לחיות את חיי כפי שאני בוחרת... והיה עוד משתמש שאמר שלהתחתן ולהביא ילדים לעולם הזה זה לא הרעיון הכי מוצלח.

הדברים שכתבת גרמו לי לחשוב שזה כלל לא היה חלום, אלא סיוט, ואם אתייחס אליו ככזה, אז הכל "מסתדר" - זה כמו שאחלום שמענים אותי בשבי.

רק מילה אחרונה לגבי זה.
אולי המילים אהבה ונאמנות התפלקו לך בטעות בשטף הדוגמאות, אבל אם לא - הרשי לי לומר שאני אולי הרבה דברים והרבה דברים אני לא, אבל אני נאמנה ואני אוהבת ונאהבת. כן, לא כלפי גבר ולא ע"י גבר, אבל יש עוד הרבה אנשים לאהוב ולהיות נאמנה כלפיהם חוץ מגבר.

רק מילה אחרונה לגבי זה.
מדברייך אני קוראת: "דווקא לא, האנשים בחיי מספיק מכבדים ומבינים כדי לקבל אותי כמו שאני ולא אומרים לי דבר לגבי גישתי הלא "נכונה" וה"לא שגרתית". (ואלו שכן העזו לנסות לקבוע לי איך לחיות את חיי, לא נמצאים יותר בחיי.) יתרה מזאת, הם לא חושבים בכלל שיש דרך "נכונה" או "שגרתית" לחיות, אלא כל אחד בוחר בדרכו. ברוכה הבאה למאה ה-21 ולשנת 2023".

ולכן שמתי את המילה "נכון" במרכאות, כי גם מה שנראה כתקני בעיני הציבור, אינו חייב במפורש להיות המוטו עבור אדם יחיד כלשהו גם אם זה סותר את כוונות הבורא (או הטבע). אז מה זה משנה באיזו מאה אני חיה? הגעתי לשנת 2023 בזכות השנים שחלפו מיום לידתי, ואני רואה בדיוק מה שקורה מסביבי. אלא שכעת אין כל משמעות ל"האם זה נחמד בעיניי או שלא", שכן איני נמצאת כעת בדיון על קיום מטרות החיים בעולמנו.

ונמשיך... "אגב, דרכי האגב, דרכי ה"כה לא שגרתית וכה לא נכונה" מתקבלת ככזו רק במדינת ישראל החשוכה שבה פרו ורבו הוא מעל הכל, גם מעל רווחת הילדים עצמם (כמה אנשים חיים בעוני וממשיכים להביא ילדים?). תסתכלי מה קורה עם בני גילי ובטח עם הדור הצעיר יותר בארצות אירופאיות, למשל מתקבלת ככזו רק במדינת ישראל החשוכה שבה פרו ורבו הוא מעל הכל, גם מעל רווחת הילדים עצמם (כמה אנשים חיים בעוני וממשיכים להביא ילדים?). תסתכלי מה קורה עם בני גילי ובטח עם הדור הצעיר יותר בארצות אירופאיות, למשל".

והיכן בדיוק טענתי שדרכך היא "כה לא שגרתית וכה לא נכונה"? והרי לא באתי לשפוט אותך! מעבר לכך, במדינת ישאל החשוכה, רק חלק מהאוכלוסייה רואה בקיום המצווה הראשונה ("פרו ורבו") ייעוד עיקרי. ואם נלך ונברר, האם כל כך רע לילדים שגדלים במשפחות מרובות ילדים שכאלה? גם בזה איני בטוחה כלל ועיקר. כי באותה קבוצת אוכלוסייה, למדו די טוב איך ניתן "להסתדר" בחיים. אז הזכרת פעמיים את טענתך, שמדינת ישראל היא חשוכה. הפנמתי. אבל פה אנו חיים ועם זה "ננצח במלחמה".

הלאה: "ובאשר לאלו בפורום "בגידות ו... " שלא הסכימו עם גישתי - ברור שלא יסכימו. הם חברי פורום בגידות ואהבה אסורה. אגזים ואומר שמין הוא ערך נעלה עבורם,שהרי הם מוכנים לחיות חיי שקר ולהסתכן בחשיפה וגירושין בשביל סקס. ברור שהם לא מבינים מישהי שלא רוצה בזה. (אגב, בדיוק כמו שכתבתי שם ואחזור על זה שוב, לא הייתה לי שום כוונה לדבר שם על עצמי, פשוט היו כמה משתמשים שהסיתו את הדיון מהנושא שהעליתי). אבל אם עקבת אחר המתרחש שם, את בטח זוכרת שדווקא בשרשור ההוא הייתה זו מנהלת הפורום, אם אני לא טועה, שאמרה שזכותי לחיות את חיי כפי שאני בוחרת... והיה עוד משתמש שאמר שלהתחתן ולהביא ילדים לעולם הזה זה לא הרעיון הכי מוצלח".

טוב, נו. שם ביקרת. שם העלית הגיגים ושאלת שאלות ושם אנשים ענו לך מנקודת מבטם. האם הם אכן מסתכנים בחשיפה וגירושין בשביל סקס? נו. לא ממש בטוח. ולמה? כי חלק מהבוגדים מנהל את חייו בהסכם של "חיי משפחה פתוחים", כך ששני הצדדים מודעים למצב שבו הם יסטו מדרך החיים בנאמנות, ואולי הם גם יחליפו חוויות על הקורה אותם בשעות הבילוי המותרות.
ואחרים? גם אם צד אחד באמת מגלה וחש נבגד, לא כל בן / בת זוג ישבור את הכלים ויפרק את החבילה. כי בסופו של דבר, רבים הם הסולחים, כן או לא שוכחים וממשיכים הלאה. אז נכון. לא היו לך כוונות לדבר על עצמך, אבל ככל שזכור לי, את כן הבהרת את גישתך (וזכותך).
ולגבי "האם להתחתן ולהביא ילדים לעולם הזה (זה כן) או לא הרעיון הכי מוצלח" ובכן, אנחנו לא דנים בכך כרגע, ובכל זאת אומר:
1. העולם שלנו מפוצץ בבני אנוש, כך שאחד יותר או אחד פחות זה לא משהו מאד משמעותי.
2. החיים בעולם גם הם לא תמיד דבש. יש מלחמות. יש מחלות ובכלל, החיים הם גם דבר זמני וחולף. אז נכון. זה לא הכי מוצלח, אבל מה האלטרנטיבה? לחיות בבדידות ולהזדקן כשאין מישהו שיכול לעמוד לצידך? נכון. זו גישה אגואיסטית, אבל מה לעשות? החיים לא שומרים אותנו צעירים, ומי שלא מזדקן, נפטר צעיר. לא ככה?

ו? "הדברים שכתבת גרמו לי לחשוב שזה כלל לא היה חלום, אלא סיוט, ואם אתייחס אליו ככזה, אז הכל "מסתדר" - זה כמו שאחלום שמענים אותי בשבי".

ממש לא התכוונתי לרמוז לך שחווית סיוט, אבל מה שנכון, זה שחלק מחלומותינו אכן נחווים כסיוט. כי באיזשהו מקום, ה"אני מאמין" שלנו מתנגש עם דרכי העולם ועם גישה של אנשים שכן מעזים לומר את אשר על ליבם, ודברים מתערבלים במחשבה. כי נכון: את יכולה לברור את חברייך, ולהוציא מתוכם את אלה שמנסים להטיף לך כיצד את אמורה לנהל את חייך. אבל עדיין, דבריהם נותרים עדיין כהד מעורפל במחשבותייך, ועל זה אינך יכולה
לבצע "דליט".

ולסיום:

נכתב ע"י נ ו ר י ת המיוחדת:
אהבה ונאמנות, הם נושאים שאת סולדת מהם או שאינך מוכנה "לחוות" אותם.
"רק מילה אחרונה לגבי זה.
אולי המילים אהבה ונאמנות התפלקו לך בטעות בשטף הדוגמאות, אבל אם לא - הרשי לי לומר שאני אולי הרבה דברים והרבה דברים אני לא, אבל אני נאמנה ואני אוהבת ונאהבת. כן, לא כלפי גבר ולא ע"י גבר, אבל יש עוד הרבה אנשים לאהוב ולהיות נאמנה כלפיהם חוץ מגבר"
.

אתייחס קודם כל למה שאני כתבתי, כי לגבי הדברים שאני כתבתי, ברור לי מה התכוונתי לומר, גם אם הניסוח שלי לא היה משובח:
מה שהתכוונתי (וכתבתי רע), היה לומר בעצם 2 דברים:
אהבה (בין אישה לגבר) דורשת נאמנות, ונדמה לי, שאינך מרשה לעצמך לבנות את מערך חייך לתוך אהבה שכזו, שבסופו של דבר מתקהה והופכת לשגרה עגומה. חוץ מזה, נדמה לי שגם התייחסת לדברים שהם פועל יוצא של אהבה בין בני המינים השונים, כדברים שדוחים אותך עד להחריד, ככה שאהבה שכזו באמת מהווה טבו עבורך. אז איני מתייחסת לקשרים אפלטוניים או לקשרים שבין חברות לחברותיהן. אני מדברת על אהבה ממשית בין בני מין שונים, כולל סקס שהוא בעיקרו דוחה (וזה מה שחשת כשהקונדום ניתן לידך).

ונאמנות? זה לא שאת סולדת מנאמנות אלא דווקא מאי נאמנות. על כן, סביר שזו הייתה מטרת הגעתך לפורום ההוא, כששאלת את מה ששאלת.
הסתקרנת, ומה לעשות? תשובות ברורות לא זכית לקבל שם.

ועובדה: את בעצמך סיכמת את דברייך בהתייחסות אל "מי שאת כן ומי שאת לא". אז הכל ברור.
נ.

פולגאר

Well-known member
מדברייך אני קוראת: "דווקא לא, האנשים בחיי מספיק מכבדים ומבינים כדי לקבל אותי כמו שאני ולא אומרים לי דבר לגבי גישתי הלא "נכונה" וה"לא שגרתית". (ואלו שכן העזו לנסות לקבוע לי איך לחיות את חיי, לא נמצאים יותר בחיי.) יתרה מזאת, הם לא חושבים בכלל שיש דרך "נכונה" או "שגרתית" לחיות, אלא כל אחד בוחר בדרכו. ברוכה הבאה למאה ה-21 ולשנת 2023".

ולכן שמתי את המילה "נכון" במרכאות, כי גם מה שנראה כתקני בעיני הציבור, אינו חייב במפורש להיות המוטו עבור אדם יחיד כלשהו גם אם זה סותר את כוונות הבורא (או הטבע). אז מה זה משנה באיזו מאה אני חיה? הגעתי לשנת 2023 בזכות השנים שחלפו מיום לידתי, ואני רואה בדיוק מה שקורה מסביבי. אלא שכעת אין כל משמעות ל"האם זה נחמד בעיניי או שלא", שכן איני נמצאת כעת בדיון על קיום מטרות החיים בעולמנו.

ונמשיך... "אגב, דרכי האגב, דרכי ה"כה לא שגרתית וכה לא נכונה" מתקבלת ככזו רק במדינת ישראל החשוכה שבה פרו ורבו הוא מעל הכל, גם מעל רווחת הילדים עצמם (כמה אנשים חיים בעוני וממשיכים להביא ילדים?). תסתכלי מה קורה עם בני גילי ובטח עם הדור הצעיר יותר בארצות אירופאיות, למשל מתקבלת ככזו רק במדינת ישראל החשוכה שבה פרו ורבו הוא מעל הכל, גם מעל רווחת הילדים עצמם (כמה אנשים חיים בעוני וממשיכים להביא ילדים?). תסתכלי מה קורה עם בני גילי ובטח עם הדור הצעיר יותר בארצות אירופאיות, למשל".

והיכן בדיוק טענתי שדרכך היא "כה לא שגרתית וכה לא נכונה"? והרי לא באתי לשפוט אותך! מעבר לכך, במדינת ישאל החשוכה, רק חלק מהאוכלוסייה רואה בקיום המצווה הראשונה ("פרו ורבו") ייעוד עיקרי. ואם נלך ונברר, האם כל כך רע לילדים שגדלים במשפחות מרובות ילדים שכאלה? גם בזה איני בטוחה כלל ועיקר. כי באותה קבוצת אוכלוסייה, למדו די טוב איך ניתן "להסתדר" בחיים. אז הזכרת פעמיים את טענתך, שמדינת ישראל היא חשוכה. הפנמתי. אבל פה אנו חיים ועם זה "ננצח במלחמה".

הלאה: "ובאשר לאלו בפורום "בגידות ו... " שלא הסכימו עם גישתי - ברור שלא יסכימו. הם חברי פורום בגידות ואהבה אסורה. אגזים ואומר שמין הוא ערך נעלה עבורם,שהרי הם מוכנים לחיות חיי שקר ולהסתכן בחשיפה וגירושין בשביל סקס. ברור שהם לא מבינים מישהי שלא רוצה בזה. (אגב, בדיוק כמו שכתבתי שם ואחזור על זה שוב, לא הייתה לי שום כוונה לדבר שם על עצמי, פשוט היו כמה משתמשים שהסיתו את הדיון מהנושא שהעליתי). אבל אם עקבת אחר המתרחש שם, את בטח זוכרת שדווקא בשרשור ההוא הייתה זו מנהלת הפורום, אם אני לא טועה, שאמרה שזכותי לחיות את חיי כפי שאני בוחרת... והיה עוד משתמש שאמר שלהתחתן ולהביא ילדים לעולם הזה זה לא הרעיון הכי מוצלח".

טוב, נו. שם ביקרת. שם העלית הגיגים ושאלת שאלות ושם אנשים ענו לך מנקודת מבטם. האם הם אכן מסתכנים בחשיפה וגירושין בשביל סקס? נו. לא ממש בטוח. ולמה? כי חלק מהבוגדים מנהל את חייו בהסכם של "חיי משפחה פתוחים", כך ששני הצדדים מודעים למצב שבו הם יסטו מדרך החיים בנאמנות, ואולי הם גם יחליפו חוויות על הקורה אותם בשעות הבילוי המותרות.
ואחרים? גם אם צד אחד באמת מגלה וחש נבגד, לא כל בן / בת זוג ישבור את הכלים ויפרק את החבילה. כי בסופו של דבר, רבים הם הסולחים, כן או לא שוכחים וממשיכים הלאה. אז נכון. לא היו לך כוונות לדבר על עצמך, אבל ככל שזכור לי, את כן הבהרת את גישתך (וזכותך).
ולגבי "האם להתחתן ולהביא ילדים לעולם הזה (זה כן) או לא הרעיון הכי מוצלח" ובכן, אנחנו לא דנים בכך כרגע, ובכל זאת אומר:
1. העולם שלנו מפוצץ בבני אנוש, כך שאחד יותר או אחד פחות זה לא משהו מאד משמעותי.
2. החיים בעולם גם הם לא תמיד דבש. יש מלחמות. יש מחלות ובכלל, החיים הם גם דבר זמני וחולף. אז נכון. זה לא הכי מוצלח, אבל מה האלטרנטיבה? לחיות בבדידות ולהזדקן כשאין מישהו שיכול לעמוד לצידך? נכון. זו גישה אגואיסטית, אבל מה לעשות? החיים לא שומרים אותנו צעירים, ומי שלא מזדקן, נפטר צעיר. לא ככה?

ו? "הדברים שכתבת גרמו לי לחשוב שזה כלל לא היה חלום, אלא סיוט, ואם אתייחס אליו ככזה, אז הכל "מסתדר" - זה כמו שאחלום שמענים אותי בשבי".

ממש לא התכוונתי לרמוז לך שחווית סיוט, אבל מה שנכון, זה שחלק מחלומותינו אכן נחווים כסיוט. כי באיזשהו מקום, ה"אני מאמין" שלנו מתנגש עם דרכי העולם ועם גישה של אנשים שכן מעזים לומר את אשר על ליבם, ודברים מתערבלים במחשבה. כי נכון: את יכולה לברור את חברייך, ולהוציא מתוכם את אלה שמנסים להטיף לך כיצד את אמורה לנהל את חייך. אבל עדיין, דבריהם נותרים עדיין כהד מעורפל במחשבותייך, ועל זה אינך יכולה
לבצע "דליט".

ולסיום:

"רק מילה אחרונה לגבי זה.
אולי המילים אהבה ונאמנות התפלקו לך בטעות בשטף הדוגמאות, אבל אם לא - הרשי לי לומר שאני אולי הרבה דברים והרבה דברים אני לא, אבל אני נאמנה ואני אוהבת ונאהבת. כן, לא כלפי גבר ולא ע"י גבר, אבל יש עוד הרבה אנשים לאהוב ולהיות נאמנה כלפיהם חוץ מגבר"
.

אתייחס קודם כל למה שאני כתבתי, כי לגבי הדברים שאני כתבתי, ברור לי מה התכוונתי לומר, גם אם הניסוח שלי לא היה משובח:
מה שהתכוונתי (וכתבתי רע), היה לומר בעצם 2 דברים:
אהבה (בין אישה לגבר) דורשת נאמנות, ונדמה לי, שאינך מרשה לעצמך לבנות את מערך חייך לתוך אהבה שכזו, שבסופו של דבר מתקהה והופכת לשגרה עגומה. חוץ מזה, נדמה לי שגם התייחסת לדברים שהם פועל יוצא של אהבה בין בני המינים השונים, כדברים שדוחים אותך עד להחריד, ככה שאהבה שכזו באמת מהווה טבו עבורך. אז איני מתייחסת לקשרים אפלטוניים או לקשרים שבין חברות לחברותיהן. אני מדברת על אהבה ממשית בין בני מין שונים, כולל סקס שהוא בעיקרו דוחה (וזה מה שחשת כשהקונדום ניתן לידך).

ונאמנות? זה לא שאת סולדת מנאמנות אלא דווקא מאי נאמנות. על כן, סביר שזו הייתה מטרת הגעתך לפורום ההוא, כששאלת את מה ששאלת.
הסתקרנת, ומה לעשות? תשובות ברורות לא זכית לקבל שם.

ועובדה: את בעצמך סיכמת את דברייך בהתייחסות אל "מי שאת כן ומי שאת לא". אז הכל ברור.
נ.

כל תינוק מביא מזלו. כפי שאמר רב חשוב כי דומה הדבר לאדם המכניס ידו בכוס חלב, כאשר ירים את ידו תטפטף מכל אצבע טיפת חלב, כך כל ילד ועמו מזל ברכה ופרנסה​

אלישבע777

Well-known member
הי EL LEI

החלום כמובן אינו על הסטנדאפיסטים! אלא כנראה על אנשים אחרים בחייך. אולי אנשים שהכרת, או בני זוג. מאחר שלא העלית את איזו שהוא הקשר ביניהם לבין אנשים אחרים ספציפיים, אני זורמת איתך, ויתכן שבהמשך תגלי את מי הם מסמלים. כל החלומות הם סמלים! גם אם אנחנו חולמים על אנשים קרובים לנו, לא תמיד הם מייצגים את עצמם וכשאנו חולמים על אנשים שרחוקים מאיתנו, הם יכולים לסמל אנשים קרובים. הכל אפשרי.

חלק א

איכשהו אחרי ההופעה מצאתי את עצמי בבית שלו, איתו ועם אשתו. אני זוכרת שהוא ישב על ספה, אני על ספה אחרת, בצד כזה. הדבר הבא שאני זוכרת זה שאשתו נכנסת לחדר ושואלת אותי אם אני רוצה תמונה למזכרת איתו. כמו מעריצה מתלהבת שאלתי "באמת??" והוא אמר "כן בטח בכיף". אז קמתי והלכתי לשבת לידו על הספה. אשתו הוציאה את הפלאפון לצלם.

הקטע הפותח את החלום הוא קטע די נוח מבחינת הסיטואציה. את נמצאת בביתו של הבדרן שאת מעריצה, אבל את בטוחה שם, אין קרבה ביניכם – כל אחד יושב על ספה אחרת. אשתו שם והיא נחמדה אליך. גם היא אינה חוששת ממך, אפילו נהנית מכך שאת מעריצה את בעלה המוכשר. היא מציעה לך צילום למזכרת ואת בתמימות מתיישבת על ידו לצורך הצילום. עד כאן שום דבר בעייתי.

חלק ב'

הדבר הבא שאני זוכרת, היד שלו בתוך השיער שלי ואני מנשקת את הצוואר שלו. ואז הוא מנשק אותי. נשיקה קצרה, עדינה. אני נרתעת לאחור ועם העיניים "מצביעה" לכיוון אשתו. הוא אומר לי "זה בסדר" ומנשק אותי שוב. אני נמסה בתוך הנשיקה (ממש זוכרת את התחושה בתוך החלום). כשאני פוקחת את העיניים, אשתו על הספה ואני יושבת ביניהם. ואז היא מנשקת אותי והם מחייכים אחד לשני.

כאן מופיעה סצנת פיתוי מהסרטים שהיא גם "ניצול הזדמנות" מצידו ואת אינך עומדת בפיתוי ומשתפת פעולה לעיני אשתו ובהסכמתו. את נסחפת לתחושה העילאית ואשתו... מצטרפת לעניין. גם התפנית הזאת - אינה בעייתית כל כך ואפילו די מהנה. המגע איתו מזכיר לך שאת עדיין רוצה לטעום מיין האהבה, ומגע של גבר. את עדיין צעירה וחשה נחשקת. ואם אשתו מסכימה, הרי אין כאן סכנה לגבייך ואת מוגנת מהאשמות וגם מרגשי אשמה. וגם זו אהבה רגעית שלא תיקח את חרותך, אבל תפיח בך רוח חיים וחדווה וגם בני הזוג מחייכים מרוצים, וזו סימן שהפיתוי הצליח לכולם. ואין כאן משהו "מלוכלך" או "מגעיל" ואת מרגישה בנוח.

יתכן שהיו דברים מסוג דומה בחייך, או פנטזיה כל שהיא על מישהו נשוי. החלק הזה של החלום, אומר לך – אפשר למצוא הזדמנויות לאהבה, למגע ואולי לאו דווקא לגבר, אולי לאישה(?) שלא יפריעו לך בחיים. לפעמים צריך לתת לפיתוי להגיע אליך. זו גם הזדמנות להיפתח לחלון הזדמנויות ממכר שבו תוכלי להתמוסס לפחות זמנית בנשיקה משכרת.

חלק ג

ואז יש לי מעין בלאקאאוט, כאילו המסך בסרט החשיך ולא ראיתי כלום. דבר הבא שאני זוכרת - הוא נעלם, אני איתה בחדר, לבושות אגב (באף שלב בחלום אני לא עירומה ולמיטב זיכרוני, גם היא לא), ונכנס איזה גבר. לא יודעת מי הוא (בחלום אני מבינה שאני לא יודעת מי הוא). הוא מחליף איתה כמה מילים, אני מסתובבת בחדר. הוא עוזב.

בחלק ג של החלום מתרחשות שתי סצנות נוראות ואין פלא שהתעוררת כל כך נסערת! החלום מקבל תפנית חדשה, מאיזה סטוץ רומנטי סוחף וממוסס לסצנות משפילות ומבוכה רבה מאד.

בסצנה הראשונה, חשכה נופלת עלייך הסטנדאפיסט נעלם ולא יחזור לעלילה. זוגתו נשארה ושתיכן לבושות. החשכה מבשרת צרות צרורות אבל הן אינן מגיעות בחטף, אלא בהדרגה. כאילו עדיין יש לך אפשרות לברוח. נכנס גבר זר- מליף כמה מילים עם בעלת הבית זוגתו של הסטנדאפיסט כאילו רוקם איזה קנוניה בהסכמתה. את מסתובבת בחדר והוא עוזב. לא קרה כלום אבל הסימנים מראים שמשהו לא תקין פה, משהו עלול לקרות . הקטע הזה עשוי להראות לך, שלפעמים את נכנסת למצבים ללא מוצא. אולי את מקווה לטוב, אולי את לא מאמינה לתחושות הבטן שלך, אולי אין לך אומץ לברוח כי לא קרה עדיין כלום, אולי אין לך בכלל תחושות בטן ואינך ערה לסימני אזהרה, אולי את עדינה מידי ולא רוצה לפגוע במי שמארח אותך בביתו,

אולי דווקא להפך? את מצפה למשהו מסעיר שיקרה. המשך למה שהיה קודם - הרפתקה, חוויה? את יכולה לבחור את אחת האפשרויות או יותר או אף אחת. גם אם האפשרויות סותרות - החלום משקף גם התנהגויות סותרות, תלוי בגחמת רגע.

חלק ד'

אחרי כמה רגעים נכנסים לחדר שלושה גברים, והם ערומים לגמרי. היא ממש שמחה, ממש מוחאת כפיים כמו ילדה מתלהבת. אני מבולבלת.

הם נעמדים בתור, אחד אחרי השני, מולי. היא מוציאה מאיפשהו קונדום ומביאה לי, מחייכת מאוזן לאוזן. אני - לא. אני מרגישה מבוכה. אני לוחשת לה: "אני לא יודעת איך לשים..." היא מסתכלת עליי בהלם, מתחילה להתפוצץ מצחוק, זה שעומד הכי קרוב אליי שואל אותה מה קרה, והיא - בין לבין פרצי צחוק - אומרת לו: "היא לא יודעת איך שמים קונדום חהחהחחהחהחהחהח" הוא מתעצבן ממש. שני הגברים שעומדים מאחוריו שותקים והם בכלל כאילו בערפל כזה. אני שומעת את עצמי אומרת: "תלמדו אותי אולי?" והוא מתעצבן עוד יותר, מסתובב והולך, ושניים האחרים הולכים אחריו.

בקטע ד האחרון של החלום, נכנסים לא פחות ולא יותר שלושה גברים ערומים המסתדרים בתור ובעלת הבית שמחה ומוחאת כפיים וזה מבלבל אותך לגמרי. היא מוציאה קונדום ומביכה אותך לעיני הגברים בעניין הזה. לאחר סצנת הביוש, הם עוזבים ללא אומר.

קשה לי לדעת מי מהאנשים מסמלת בעלת הבית, אני נוטה שהיא מסמלת דווקא אותך! היא מביישת אותך, כי את מתביישת ונבוכה. אלו שני הקולות שבתוכך. מצד אחד את בחורה צעירה וסטוץ עם שלושה גברים יכולה להיות הרפתקה מדהימה שאינה מתרחשת כל יום. מצד שני יש בה סכנה לנפש ולגוף וצריך למנוע אותה ואת המניעה מסמל הקונדום. אלא שאת נבוכה מכך שאת צריכה הוראות... בקטע הזה - את קצת טירונית וקצת חסרת אונים. קצת כמו ילדה קטנה ושמחה להרפתקה ( היא מוחאת כפים, כלומר את!) נסחפת לאירועים המסעירים שיכולים להיות כאן, ו... לא יודעת איך למנוע אותם כי הם מסוכנים! את ( בחלום היא) לועגת לעצמך על היותך בורה בעניינים שאפילו נלמדים בבית הספר בשיעורי חינוך מיני ואם לא, אז נלמדים בגיל הנעורים "תוך כדי תנועה"

ברקע דיברת על "מעשים או דברים מלוכלכים" יתכן שזה קשור לאירועים טראומטיים משפילים ומביכים בעברך, המשתקפים בחלום באיזו דרך מוזרה כמו בסרט קולנוע בלתי נעים בעליל. אבל לא תיארת בחלום פחד, או תחושת גועל! התחושה היחידה היא – מבוכה, בושה. אילו לא היית כותבת רקע מתאים לתחושותיך – לא הייתי מעלה על דעתי זאת. כל התחושות שלך הן ... אחרי היקיצה! החלום רודף אותך בעוצמה דווקא כשהוא הסתיים והתעוררת!!! החלום בעצם, לא כל כך נורא ולא קרה שום דבר. החשכה הסתיימה בערפל רמז לדברים נסתרים מהעין, מעומעמים אבל לא נוראים (גברים בערפל = דברים בערפל... רק את יכולה לחשוב מה הם). החלום הוא הסתיים בשקט, הגברים הערומים עזבו ללא אומר... לא היה אונס, ובטח שלא אורגיה. הכל בעצם התפוגג או הסתיים מעצמו. הגברים לא ניצלו את המצב גם לא זה שהתעצבן ( אולי גם הוא ... מסמל אותך? או מישהו שאת מכירה)

אין ספק שהחלום דורש ממש מחשבה והוא מציץ לתת ההכרה שלך ולספקות בחשבונות הנפש שלך.

כנהוג לאחר כל פרוש, אני מבקשת חוות דעת על הפרוש. מה התאים לך? מה לא התאים? מה היית מוסיפה או מתקנת בפרוש. גם חוות דעת שלילית היא חשובה ואל תחששי. ככה אני לומדת לפרש חלומות וכך יעזרו דברייך אלה – לחלומות הבאים שלך. אני ממליצה להתייחס בנפרד למה שכתבה לך - נורית המיוחדת

EL LIE

Active member
וואו, תודה רבה על המענה המפורט!

מאחר שלא העלית את איזו שהוא הקשר ביניהם לבין אנשים אחרים ספציפיים, אני זורמת איתך, ויתכן שבהמשך תגלי את מי הם מסמלים.
האמת שלא הבנתי שזה מה שהייתי אמורה לעשות, אבל עכשיו שאני מבינה.. אני באמת לא מוצאת הקשר ביניהם לבין אנשים אחרים. אני לא טובה בהבנת סימליות, אני מאוד ריאלית ופגרמטית, אבל אני אנסה לחשוב על זה עוד, אולי אבין את מי הם מזכירים לי, את מי הם מייצגים.
הקטע הפותח את החלום הוא קטע די נוח מבחינת הסיטואציה. את נמצאת בביתו של הבדרן שאת מעריצה, אבל את בטוחה שם, אין קרבה ביניכם – כל אחד יושב על ספה אחרת. אשתו שם והיא נחמדה אליך. גם היא אינה חוששת ממך, אפילו נהנית מכך שאת מעריצה את בעלה המוכשר. היא מציעה לך צילום למזכרת ואת בתמימות מתיישבת על ידו לצורך הצילום. עד כאן שום דבר בעייתי.
נכון! אני זוכרת שהייתי רגועה ונרגשת בקטע הזה של החלום. הרגשה כזאת של "וואו איזה מגניב אני בבית של X!"

יתכן שהיו דברים מסוג דומה בחייך, או פנטזיה כל שהיא על מישהו נשוי. החלק הזה של החלום, אומר לך – אפשר למצוא הזדמנויות לאהבה, למגע ואולי לאו דווקא לגבר, אולי לאישה(?) שלא יפריעו לך בחיים. לפעמים צריך לתת לפיתוי להגיע אליך. זו גם הזדמנות להיפתח לחלון הזדמנויות ממכר שבו תוכלי להתמוסס לפחות זמנית בנשיקה משכרת
אוי ואבוי לי.. לא לא, לא היו דברים מהסוג הזה בחיי. אני אף פעם לא הייתי "הרפתקנית" בתחום הזה של החיים. גם פנטזיות לא היו ועכשיו בטח שאין.
אולי החלום מרמז על הזדמנות להיפתח, אבל וואו כמה שאני לא רואה את זה קורה.

בחלק ג של החלום מתרחשות שתי סצנות נוראות ואין פלא שהתעוררת כל כך נסערת! החלום מקבל תפנית חדשה, מאיזה סטוץ רומנטי סוחף וממוסס לסצנות משפילות ומבוכה רבה מאד.
תודה לך על ההבנה!
את תיארת את ההרגשה שלי כשהתעוררתי יותר טוב ממני.
אני גם מבינה עכשיו ששכחתי לציין שהתעוררתי בגלל החלום, כמו שמתעוררים מחלום בלהות. פקחתי את העיניים וחשבתי: "מה לעזאזל זה היה?!"

קרה כלום אבל הסימנים מראים שמשהו לא תקין פה, משהו עלול לקרות . הקטע הזה עשוי להראות לך, שלפעמים את נכנסת למצבים ללא מוצא. אולי את מקווה לטוב, אולי את לא מאמינה לתחושות הבטן שלך, אולי אין לך אומץ לברוח כי לא קרה עדיין כלום, אולי אין לך בכלל תחושות בטן ואינך ערה לסימני אזהרה, אולי את עדינה מידי ולא רוצה לפגוע במי שמארח אותך בביתו,
וואו, את כ"כ צודקת!
פעמים רבות בעבר מצאתי את עצמי בסיטואציות שלא ידעתי איך לברוח מהן או שהיה לי לא נעים לברוח מהן כי פחדתי לפגוע בצד השני. כל פעם, בדיעבד, אמרתי לעצמי שאני חייבת ללמוד לסמוך על האינסטינקטים שלי ולדאוג קודם לעצמי.
לפעמים אני חושבת על כל מיני סיטואציות שקרו לי בעבר ומבינה שהייתי בסיטואציות מאוד מסוכנות ושפשוט ניצלתי בנס ולא קרה לי שום דבר רע, אבל הייתי מאוד לא זהירה.
אולי דווקא להפך? את מצפה למשהו מסעיר שיקרה. המשך למה שהיה קודם - הרפתקה, חוויה? את יכולה לבחור את אחת האפשרויות או יותר או אף אחת. גם אם האפשרויות סותרות - החלום משקף גם התנהגויות סותרות, תלוי בגחמת רגע
בהחלט משהו שהייתי עושה כשהייתי בתיכון ובשנות ה-20 לחיי. תמיד מחכה ומקווה למשהו מסעיר שיקרה. "שיהיה מה לספר". אבל זה משהו שלא קרה לי כבר המון המון זמן.

קשה לי לדעת מי מהאנשים מסמלת בעלת הבית, אני נוטה שהיא מסמלת דווקא אותך! היא מביישת אותך, כי את מתביישת ונבוכה. אלו שני הקולות שבתוכך. מצד אחד את בחורה צעירה וסטוץ עם שלושה גברים יכולה להיות הרפתקה מדהימה שאינה מתרחשת כל יום. מצד שני יש בה סכנה לנפש ולגוף וצריך למנוע אותה ואת המניעה מסמל הקונדום. אלא שאת נבוכה מכך שאת צריכה הוראות... בקטע הזה - את קצת טירונית וקצת חסרת אונים. קצת כמו ילדה קטנה ושמחה להרפתקה ( היא מוחאת כפים, כלומר את!) נסחפת לאירועים המסעירים שיכולים להיות כאן, ו... לא יודעת איך למנוע אותם כי הם מסוכנים! את ( בחלום היא) לועגת לעצמך על היותך בורה בעניינים שאפילו נלמדים בבית הספר בשיעורי חינוך מיני ואם לא, אז נלמדים בגיל הנעורים "תוך כדי תנועה"
וואו קשה לי עם ההנחה שאולי בעלת הבית מסמלת אותי... אני? מתלהבת משלושה גברים ערומים שמתכננים לעשות בי כרצונם? אמאל'ה! אפילו מלכתוב את המילים האלו עוברת בי צמרמורת.
אני חייבת להודות שבחיים האמיתיים אני באמת לא יודעת לשים קונדום, אבל זה מעולם לא הביך אותי ובטח שלא חשבתי ללעוג לעצמי על זה שאני לא יודעת לעשות את זה...
אבל אהבתי את ההנחה שאולי עצם זה שאני לא יודעת לשים אותו, מונע את המשך המאורעות - וטוב שכך!

ברקע דיברת על "מעשים או דברים מלוכלכים" יתכן שזה קשור לאירועים טראומטיים משפילים ומביכים בעברך,
אכן היו...
המשתקפים בחלום באיזו דרך מוזרה כמו בסרט קולנוע בלתי נעים בעליל. אבל לא תיארת בחלום פחד, או תחושת גועל! התחושה היחידה היא – מבוכה, בושה. אילו לא היית כותבת רקע מתאים לתחושותיך – לא הייתי מעלה על דעתי זאת. כל התחושות שלך הן ... אחרי היקיצה! החלום רודף אותך בעוצמה דווקא כשהוא הסתיים והתעוררת!!!
ושוב, את צודקת. בתוך החלום לא הרגשתי פחד או גועל, אלא בעיקר מבוכה. אפילו לא הבנתי את זה עד שקראתי עכשיו את מה שכתבת. אפילו היום אני עדיין חווה תחושת "זעזוע" קלה.
מה שאבסורדי לחלוטין זה שסיפרתי לחברה טובה שחלמתי על הבנאדם הזה (בלי פרטים, כמובן, רק שהוא היה בחלום שחלמתי) והיא מאוד התלהבה ואמרה שזה רמז לכך שאנחנו צריכות ללכת להופעה שלו, אז עכשיו אני הולכת להופעה שלו! יש לי חודש להתגבר על החלום הזה חח
למרות ש... אם חושבים על זה.. הוא דווקא היה בחלק הנחמד של החלום.

הגברים לא ניצלו את המצב גם לא זה שהתעצבן ( אולי גם הוא ... מסמל אותך? או מישהו שאת מכירה)
הו! לזה דווקא יש לי תשובה! הגבר שהתעצבן מסמל את מספר הגברים מעברי שצחקו/לגלגו עליי כשלא ידעתי איך עושים משהו, או שלא רציתי לעשות משהו, או לדבר על מין, או להגיד מילים מסוימת... "מה את כמו ילדה קטנה?" היה המשפט ששמעתי הכי הרבה.

כנהוג לאחר כל פרוש, אני מבקשת חוות דעת על הפרוש. מה התאים לך? מה לא התאים? מה היית מוסיפה או מתקנת בפרוש. גם חוות דעת שלילית היא חשובה ואל תחששי. ככה אני לומדת לפרש חלומות וכך יעזרו דברייך אלה – לחלומות הבאים שלך.
אני מאוד ניסיתי להתייחס להכל, או לפחות לרוב.
קשה לי לתאר תחושות ורגשות, אבל ניסיתי, באמת שניסיתי...
אני מקווה שזה בסדר כי אני מאוד מאוד מודה לך על ההשקעה, על הזמן שלך, על ההתעמקות, על ההסברים, שהכל היה ענייני ומסודר, ובעיקר על כך שלא אמרת וגם לא רמזת שאני מוזרה או משהו בסגנון!

אלישבע777

Well-known member
וואו, תודה רבה על המענה המפורט!

האמת שלא הבנתי שזה מה שהייתי אמורה לעשות, אבל עכשיו שאני מבינה.. אני באמת לא מוצאת הקשר ביניהם לבין אנשים אחרים. אני לא טובה בהבנת סימליות, אני מאוד ריאלית ופגרמטית, אבל אני אנסה לחשוב על זה עוד, אולי אבין את מי הם מזכירים לי, את מי הם מייצגים.

נכון! אני זוכרת שהייתי רגועה ונרגשת בקטע הזה של החלום. הרגשה כזאת של "וואו איזה מגניב אני בבית של X!"

אוי ואבוי לי.. לא לא, לא היו דברים מהסוג הזה בחיי. אני אף פעם לא הייתי "הרפתקנית" בתחום הזה של החיים. גם פנטזיות לא היו ועכשיו בטח שאין.
אולי החלום מרמז על הזדמנות להיפתח, אבל וואו כמה שאני לא רואה את זה קורה.

תודה לך על ההבנה!
את תיארת את ההרגשה שלי כשהתעוררתי יותר טוב ממני.
אני גם מבינה עכשיו ששכחתי לציין שהתעוררתי בגלל החלום, כמו שמתעוררים מחלום בלהות. פקחתי את העיניים וחשבתי: "מה לעזאזל זה היה?!"

וואו, את כ"כ צודקת!
פעמים רבות בעבר מצאתי את עצמי בסיטואציות שלא ידעתי איך לברוח מהן או שהיה לי לא נעים לברוח מהן כי פחדתי לפגוע בצד השני. כל פעם, בדיעבד, אמרתי לעצמי שאני חייבת ללמוד לסמוך על האינסטינקטים שלי ולדאוג קודם לעצמי.
לפעמים אני חושבת על כל מיני סיטואציות שקרו לי בעבר ומבינה שהייתי בסיטואציות מאוד מסוכנות ושפשוט ניצלתי בנס ולא קרה לי שום דבר רע, אבל הייתי מאוד לא זהירה.

בהחלט משהו שהייתי עושה כשהייתי בתיכון ובשנות ה-20 לחיי. תמיד מחכה ומקווה למשהו מסעיר שיקרה. "שיהיה מה לספר". אבל זה משהו שלא קרה לי כבר המון המון זמן.

וואו קשה לי עם ההנחה שאולי בעלת הבית מסמלת אותי... אני? מתלהבת משלושה גברים ערומים שמתכננים לעשות בי כרצונם? אמאל'ה! אפילו מלכתוב את המילים האלו עוברת בי צמרמורת.
אני חייבת להודות שבחיים האמיתיים אני באמת לא יודעת לשים קונדום, אבל זה מעולם לא הביך אותי ובטח שלא חשבתי ללעוג לעצמי על זה שאני לא יודעת לעשות את זה...
אבל אהבתי את ההנחה שאולי עצם זה שאני לא יודעת לשים אותו, מונע את המשך המאורעות - וטוב שכך!

אכן היו...

ושוב, את צודקת. בתוך החלום לא הרגשתי פחד או גועל, אלא בעיקר מבוכה. אפילו לא הבנתי את זה עד שקראתי עכשיו את מה שכתבת. אפילו היום אני עדיין חווה תחושת "זעזוע" קלה.
מה שאבסורדי לחלוטין זה שסיפרתי לחברה טובה שחלמתי על הבנאדם הזה (בלי פרטים, כמובן, רק שהוא היה בחלום שחלמתי) והיא מאוד התלהבה ואמרה שזה רמז לכך שאנחנו צריכות ללכת להופעה שלו, אז עכשיו אני הולכת להופעה שלו! יש לי חודש להתגבר על החלום הזה חח
למרות ש... אם חושבים על זה.. הוא דווקא היה בחלק הנחמד של החלום.

הו! לזה דווקא יש לי תשובה! הגבר שהתעצבן מסמל את מספר הגברים מעברי שצחקו/לגלגו עליי כשלא ידעתי איך עושים משהו, או שלא רציתי לעשות משהו, או לדבר על מין, או להגיד מילים מסוימת... "מה את כמו ילדה קטנה?" היה המשפט ששמעתי הכי הרבה.

אני מאוד ניסיתי להתייחס להכל, או לפחות לרוב.
קשה לי לתאר תחושות ורגשות, אבל ניסיתי, באמת שניסיתי...
אני מקווה שזה בסדר כי אני מאוד מאוד מודה לך על ההשקעה, על הזמן שלך, על ההתעמקות, על ההסברים, שהכל היה ענייני ומסודר, ובעיקר על כך שלא אמרת וגם לא רמזת שאני מוזרה או משהו בסגנון!
הי EL LEI

תודה על התגובה המפורטת והנפלאה שלך!
אני אתייחס למה שלא הצליח לי, ואתן לך גם חומר למחשבה. החלום משקף את התת מודע וכנראה יש לו מסר מעצמך לעצמך, שיכול להגיע רק בחלום, כשאין צנזורה של העירות ביום.

בפסקה של הנשיקה שאותה לא הצלחתי לפרש היטב, יש הרבה תשוקה מצידך או רצון להתאחד ( להתמוסס!) עם גבר. יש כאן איזו שהוא מלוי משאלה. תחשבי על זה. הזוגיות או תחושת הקרבה הזוגית, חשובה לך בכל זאת. הסטנטאפיסט עצמו כאדם - אינו רלבנטי לחייך! הוא רק סמל!! לא איתו את רוצה להתאחד, אלא עם בן זוג בין אם חשת בתחושה כזאת בעבר ובין אם לא - הרצון קיים בך עמוק. אולי החלום בחר בדמות שאת אינך מכירה אישית, כי אין לך מישהו אחר בחייך, או היית רוצה לפגוש מישהו כזה מצחיק וכיפי. [אבל יתכן שסצנת הנשיקה מסמלת עניין אחר לגמרי. איזו שהיא התמסרות טוטלית לאדם, לרעיון, למעשה, לאלוהים. איני יכולה לדעת].

חלק ד - תגובתך לפסקה - הגברים אל ניצלו את המצב גם זה שהתעצבן. כתבת שיש לך הסבר לעניין אני מצטטת:
הגבר שהתעצבן מסמל את מספר הגברים מעברי שצחקו/לגלגו עליי כשלא ידעתי איך עושים משהו,
החלום הוא סמלי לחייך. תגובתך אינה רלבנטית לעניין. הבחורים שהופיעו מסמלים משהו או מישהו בחייך, או היית רוצה שיהיו, או שהיית חוששת שיהיו בחייך. אין סמליות כפולה בתוך החלום. דמות בחלום משקפת דמות או מעשה בחיים האמיתיים.
את צריכה למצוא מה בחלום מסמל את המציאות או את מחשבותייך האמיתיות. לכן כאן דרושה מחשבה מעמיקה מצידך. לתרגם את החלום למציאות. ואם אינך יכולה, לא נורא, אולי בעתיד תמצאי. ואם לא תמצאי, תוותרי. כי החלום קשור בעיקר להווה וכעבור זמן רב - הוא אינו בהכרח רלבנטי.

מקווה שהעניין ברור יותר עכשו.

למעלה