לא מצליחה להוריד פלייליסטים....

Poosy Woosy

New member
לא מצליחה להוריד פלייליסטים....

שלום לכולם, רכשתי IPOD. הורדתי שירים גם במחשב באישי שלי וגם במחשב של חבר. כשאני מחברת את ה- IPOD למחשב שלי הוא לא מראה לי ב- ITUNES את הפלייליסטים שהורדתי במחשב השני ולהפך. אם מישהו יודע מה עליי לעשות כדי שכל הספריות יעלו לי, בלי קשר למחשב בו יצרתי את הספריות, אודה עד מאד... ובלי שום קשר, יש אפשרות להעביר שירים מ- IPOD ל- IPOD??? תודה. המון תודה.

האם הסינכרון אוטומטי?

כי אם כן אז זה ישתנה כל פעם שיתחבר למחשב אחר עדיף ידנית ואז לזרוק את הפלייליסט לאיפוד בגרירה והשלך

Poosy Woosy

New member
רגע... אז מה בעצם אני צריכה לעשות??

אין לי מושג אם הסינכרון אוטומטי או לא, איך אני יכולה לדעת?? ואיך משנים את זה? האם עליי להתקין מחדש את התוכנה? והאם אפשר להעביר שירים מ- IPOD ל- IPOD?

לא צריך להתקין מחדש

מקסימום אם יש גרסה חדשה לשדרג אבל לא צריך ברגע זה כשמחברים את האיפוד לאיטונז כפתור ימיני על האיקון שלו ולבחור ב ipod option ושם לבחור את הידנית כך בשני המחשבים כי מספיק שמחשב אחד יהיה אוטומטי וכל העבודה הידנית תרד לשאול לסנכרן בין איפוד לאיפוד אפשר רק דרך האיטונז ז"א מה שיש באיטונז אחד יכול להיות בשני איפודים אבל אי אפשר ישירות אחד מהשני

עלעל1

New member
יש גם לי שאלות בנוגע ל- itunes

עוד לא השתמשתי בתוכנה אז... 1- אם מישהו מכניס לי שירים מהמחשב שלו, אין בעיה אח"כ להכניס שירים מהמחשב שלי,נכון? ז"א בלי שזה יבלגן את העסק... 2- האם אפשר להעביר שירים מהאייפוד למחשב באופן כללי?

למעלה