לא מצליחה להעלות תמונות לרשומות.. מישהו יודע למה? מי יכול לעזור? תודה!
V Veiltail New member 7/11/03 #2 את צריכה לשמור את הרשומה, לעשות הוסף תמונה,לבחור תמונה,ואז לעשות"העלאת תמונה"וללחוץ בחרי.[ בהצלחה!
2 2ודדה New member 7/11/03 #3 זה מה שאני עושה.. ובעבר זה היה מצליח חלק.. בימים האחרונים לא חשבתי שזו תקלה זמנית אבל אני מבינה שטעיתי..
זה מה שאני עושה.. ובעבר זה היה מצליח חלק.. בימים האחרונים לא חשבתי שזו תקלה זמנית אבל אני מבינה שטעיתי..
V Veiltail New member 7/11/03 #4 אז תוציאי את התמונה שאת רוצה אם השתמשת בה בעבר,תוציאי אותה מהרשימת חשבונות או איך שקוראים לזה...למטה...מאגר תמונות...
אז תוציאי את התמונה שאת רוצה אם השתמשת בה בעבר,תוציאי אותה מהרשימת חשבונות או איך שקוראים לזה...למטה...מאגר תמונות...
2 2ודדה New member 7/11/03 #5 ואם אני רוצה תמונה שלא השתמשתי בה? אני חושבת שזו תקלה אצלי בלבד אבל אין לי מושג איך מטפלים בזה.. התמונה עולה כ- X כמו שגיאה..
ואם אני רוצה תמונה שלא השתמשתי בה? אני חושבת שזו תקלה אצלי בלבד אבל אין לי מושג איך מטפלים בזה.. התמונה עולה כ- X כמו שגיאה..
D De-Panther New member 7/11/03 #6 עניתי על זה בעבר...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif וזה בשאלות נבחרות או איך שלא קוראים לזה
V Veiltail New member 7/11/03 #7 אולי הקובץ גדול מידי? אולי את לא מתאימה את גודל התמונה?(למטה,יש מן שורה כזו עם גודל,תשני את זה לגודל הרגיל של התמונה)
אולי הקובץ גדול מידי? אולי את לא מתאימה את גודל התמונה?(למטה,יש מן שורה כזו עם גודל,תשני את זה לגודל הרגיל של התמונה)
D De-Panther New member 7/11/03 #8 לא... עניתי על זה..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif בעבר והתשובה נמצאת בשאלות נפוצות