לא מצליחה להתקין

eti 2000

New member
לא מצליחה להתקין

לא מצליחה להתקין

אני אחרי שהוא שואל אותי אם אני מסכימה לתנאים.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אאאאאאאאאתתתתתתתתתיייייייייייייייייי

מה קרה??????? מה הלחץ הזה? תסבירי לי מה את רוצה ותקבלי תשובה. אבל את לא יכולה לצפות לתשובה כל כך מהר? זה בדרך כלל לוקח איזה יממה או משהו. תראי טלויזיה בנתיים או משהו, צאי לבלות... בכל אופן תפרטי בדיוק מה הבעיה באיזה תוכנה ומה המחשב רושם ואני יעזור לך! ביי...

eti 2000

New member
אני יודעת, אני משגעת פילים אבל...

בבקשה אל תיקח אותי קשה. כאשר אני רוצה לדעת משהו אני רוצה לדעת אותו אתמול. ותאמין לי שיש לי הרבה דברים שאני לא יודעת אפשר לשלוח לך שאלות למיל ? אתה יכול לכתוב לי ? פשוט כדי לא להציק לכל הקבוצה ..... לא שיש לי בעיה עם זה . מבטיחה לא להציק יותר מידי. ד``א שמתי לב שאתה קצת חסר סבלנות לחסרי ידע-(מפורומים אחרים-עקבתי.). מקווה שתסלח לי על הבורות . ותודה רבה מראש :cool: :cool:

B0ND_JAME5_B0ND

New member
אני?????????????????????????

חסר סובלנות/סבלנות? לא יכול להיות, לא יתכן! מי שבנתיים פה חסר סבלנות זאת היית את בעצמך :), נראה לך שמישהו פה יתן לך תשובה לאחר 10 דקות מהשאלה? אז יש לך טעות- זה לא יקרה גם אם את רצית את התשובה שילשום, מה את חושבת שזה פה? תמיכה טכנית של מיקרוסופט- לנו יש את כל הסבנות שבעולם- אחרת לא הייתי מתאמץ בכלל להחזיר לך תשובה- אבל את מצפה קצת ליותר מידי מהפורומים בכלל ומזה בפרט, אם רצית את התשובה אתמול היית צריכה לשאול אותה שילשום :) דההה, סתאם, כל אופן עדין לא אמרת לי מה הבעיה- ורק שתדעי לך - אין דבר כזה להציק- תשאלי מה שבא לך וכמה שבא לך. בה ביי...

למעלה