לא מצליחה לחשוב

זורחת1

New member
לא מצליחה לחשוב

אפילו הסומכת שלי אומרת לי שאנילא חושבת . אני אומנם הרבה הרבה יותר טובה מאלה שחולים בדיכאון כי אני מנסה לתפקדרק עם מישהי לידי. אבל כשאני לבד יר אין לי חשק לעשות כלום .או במחשב סתם להעביר את הזמן .למשל דוגמא לא טובה שקראתה לי בעלי היה בחופש מהעבודה יום אחד .עד עכשיו הוא היה רגיל להגיד לי מה עושים . אני כמו מטומטמת רק ביקש ארוחת בוקר ואכלנו גם לקח זמן עד שהכנתי בסדר אכלנו. אז ככה הוא ראה טלויזה ואני ביקשתי ממנו שסיימנו לאכול שהוא יכניס את הכלים למדיח .לא עשה כעסתי כעסתי מרוב בלגן במיטבח ומרוב שכעסתי כרגיל נישבר לי כוס זכןכית ורק אז הוא קם .אני לבנתיים סידרתי והלכתי סתם לשכב או לחדר לסדר בארון משהו . בגלל שהוא בעלי לא אמר לי כלום אני כניראה לא חיכיתי לשום דבר לא חשבתי על כלום כי באותו רגעים מרגישה וחושבת על יאוש ושיעמום .ובעלי היה אמור לקחת את הבת למועדונית .בעלי אוהב והיתרגל שלאן שהוא הולך אוהב שאני נימצאת איתו . בגלל שהוא אמר לי דוגמא עכשיו מהבוקר רק אכלנו כלום לא עשית .ואת לא מזיזה את התחת שלך לא היתקלחת לא כלום. קמתי לבד ורציתי להיתקלח. פתאום הוא כועס עליי שעדיין הוא צריך לצאת לקחת את הבת למועדונית ברכב. ואני לא עושה שום צעד. עד שהוא לא כעס ושתקתי כי התרגלתי שהוא מנהר אותי ואז קמתי היתלבשתי והיסכמתי ללכת איתו העיקר שנרצה אותו ככה זה כל הזמן. ואחרי שהלכתי נהנתי מאוד אכלנו בחוץ טילנו בקניון ואחר כך בפארק .בלב שלי אמרתי איזה כבדה אני לא מרגישה חג סוכות ולא חופש .עד שלא יצאתי מהבית ראיתי בחוץ כמה אנשים בקניון מטילים כולם ילדים מישפחות ואפילו כאב לי שלא יצאתי עם הבת לטייל איתה מה שדברך כלל אני לא עושה בכלל .אז מה אני צריכה שכל המצב הזה לא יקרא לי שוב . מקווה שהסרתי את עצמי טוב .

זורחת כנסי חמודה

את כול כך מכירה את המצב הנפשי שלך ומודעת להכול וכול כך קשה לי לקרוא את ההודעות שלך מאוד כואב לי לקורא אותך מישתדלת לענות לך עד כמה שאני יכולה מאחר ואני עובדת קצת ובמישמרות ואני לא גרה בקירבת מקום העבודה שלי כמו שאת יודעת אני תושבת השומרון ואני עובדת במרכז הארץ יש לך סומכת חדשה אני מבינה מימה שאת כותבת אני מבינה שהיא עעוזרת לך לסדר את סדר היום שלך ולארגן את עצמך כולל את המחשבות שלך והמטלות שלך למה יקרתי את לא פונה גם לפסיכולוגית שתעזור לך ותקבלי טיפול של שיחות כבר אמרתי לך בעבר יש מרכזי ביראות נפש בכול עיר בישראל ויש שם פסיכולוגים כול מה שאת צריכה לעשות זה לפנות אפילו לרופא המישפחה שלך שיתן לך מיכתב לשירותי בריאות נפש ושיחות עם פסיכולוגית כמו כן יש היום בכול קופות החולים פסיכולגים אני מאמינה שהם ישמחו לפגוש אותך ולשמוע אותך והיא ביחד איתך תנסה לעזור לך לארגן את המחשבות לך תקראי את מה שאת כותבת חמודה את כול הזמן מחכה שאנשים יגידו ל ך מה לעשות למה ???????? תראי את לא צריכה אף אחד שינער אותך להיכנס למחשב לשגלוש לפורומים והיות בקשר בפורומים שאת חברה בהם ואפילו סתם לשוטט ברשת למה זה יותר קל לך וקשה לך מאוד לדאוג לאסטטיקה שלך לניקיון הבית לאוכל ולבנות ולבעל שלך את א כותבת שאת אוהבת לטיל ואת יוצאת הרבה לטיל בקניון או סתם ככה תחשבי איך זה לא נעים ללכת עם מישהו שמריח לא טוב ולא היתקלח אנחכנו חיים ב מדינה חמה ועדין יש לחות באויר ועם לא מיקלחים אז מריחים לא טוב את כותבת שאת נורא מקנא במישפחות שיוצאים עם הילדים לטיל ביחד ויש להם קשר של מישפחה למה את לא עושה את זה גם לעצמך ולמישפחה שלך אני שוב אומרת וזאות דעתי אישית את חיבת לקבל טיפול פסיכולוגי לא יעזור לך שאת מיחמקת מיזה

זורחת1

New member
אין לי אמרו לי אין מה לעשות הם כועסים עליי

הפסיכיאטרית שאומרת שאני לא עושה הרבה .אני מסבירה לה שאני משכנעת את עצמי ולוקחת תרופות ושום דבר לא עוזר .כל הזמן אני לא רגועה . אין אין חשק לסדר את הבית ולהכין אוכל לילדים כי הם לא מוכנים לעזור לי בכלום היא קיבלה קרוב לבית בגללי ושום דבר היא לא טיפוס של עבודות בית .אני חושבת היום למשל אמרתי לה נתתי לה דוגמא להתעורר בשעה 11 הישארתי אותה אני קמתי בישלתי זהו היתעיפתי ואני עיפה ביקשתי ממנה שתירחץ את הכלים ותסדר במיטבח .היא כעסה היום עליי כי למה רק היא תעשה ומרגישה גרוע וכשאמתי לה א יודעת מה היום את לא יוצאת מהבית .רק אמרתי היא כעסה מאוד מאוד וניפגעה ובכתה והלכה לחדר שלה .ניסיתי פעם ראשונה ניכנסי לחדר שלה וקצאט כאב לי .אני מתפלאה אני צועקת מדברת שיעשו יסדרו את הבית ינקו ושום דבר נדה .אז האמת בעלי לא צועק כמו שאני מתנהגת ליפעמים אני רואה רק עכשיו אני מתחילה לראות. אני אומרת איזה אדיש ושותק ושותק ואני בתוך תוכי מלאה כעס ובלב שלי אומרת כל הכבוד איך הוא שותק ולא מדבר. אני מאוד מאוד עצבנית ומעצבנת וקרציה מה אני יעשה . אז ניכנסתי לחדר וניסיתי לדבר איתה יפה שהיא לא בסדר מה שעשתה היום .אז היא אומרת לי ואיך את מתנהגת אליי לא יפה הבת אומרת לי .ולרגע הרגשתי את הכאב והעצב שלי אנכנו ניפגעים מאוד .אמרתי לה נתתי לך עכשיו שעה 12 וכלום לא עשית קשה לי ואני מתעיפת מהר רק בישלתי ונופלת מהרגליים אז אני מבקשת טובה עזרה. אבל אותה לא מעניין שום דבר . עכשיו השעה הזאת לא אני עשיתי כלום במיטבח ואני במחשב רק רוצה לישון .אז ככה הם רואים את אימא שלהם .

זורחת כנסי חמודה

עיכשו אניידבר כאמא וגם כבת של מישהי שהיתה חולה במאניה דיפרסיה כאמא אנייכולה להגיד לך שמאוד קשה לי גם אתלא מאמינה כמה קשה לי אני המון שנים גרושה אמא לשני ילדים שמגדלת אותם לבד מיגל כמעט אפס בינהם ילד חולה נפש וגם עובדת ומפרנסת יחידה ועם כול זה כול מטלות הבית היו מוטלת ועדין על כתפי מילא רוצה לרבוץ במיטה ולישון ורק לשוטט במחשב מיי לא רוצה שיעשו בשבילו הכול שיקום אחד כזה ואני יגיד לו בפנים שהוא שקרן כולם היו רוצים שתהיה להם סמנטה ( פייה קוסמת) שתעשה בשבילהם הכול אבל אין דבר כזה סמנטה קימת רק באגדות או שיש לך גם מיליאדים כמו לשרי הריסון אז גם בשבילך יעשו הכול ולא תאמיני כמה קשה זה להיות אם חד הורית לגדל שני ילדים לבד לעבוד לטפל בילדים ובבית וגם להיתמודד עם מחלת נפש של אחד הילדים עכשו כבת לאם שהיתה חולה במאניה דיפרסיה אני לא יודעת מה יש לך ומימה את סובלת אבל לי זכור תמיד בית נקי וגם אוכל שאימי היתה הכי למטה שיש שלא בא לה אפילו לראות את הילדים שלה ובטח לא לשמוע אותם וכל מה שהיא רצתה זה להיתחבא מיתחת לשמיכה במיטה אבל איך שהוא היא כול בוקר גרה את עצמה מהמיטה שלחה ילדים לבית הספר או הגן סידרה את הבית עד כמה שיכלה והכינה להם משהו לאכול אפילו סתם חביתה ותאמיני לי לאמא שלי לא היתה חונכת היא פשוט הבינה את מה שאת אולי לא רוצ הלהבין שאף אחד לא יעשה במקומך שום דבר חמודה את אמא של הבנות שלך ולא הם האמא שלך מחובתך המוסרית לעשות ולו בקצת בשבילהם הם לא ביקשו להיות הבנות שלך את בחרת להתחתן וללדת אותם אז מה את רוצה חמודה ועם יד על הלב וסליחה עם אני פוגעת בך אבל עם יש לך כוח לשבת שעות מול המחשב ולגלוש לאתרי אינטרנט או ללכת לקניונים ולהיסתובב אין שום סיבה בעולם שלא היה לך כוח לקום מהמיטה לסדר את הבית שלך להכין משהו לאכול לבנות שלך עם כול הקושי שיש בעולם

זורחת1

New member
את יודעת רעש החי קטן היתעוררתי

פתאום בעלי אומר לי שנלך מחר לטייל ונעשה פיקניק עם אח שלו . מצד אחד אני רוצה ללכת .מצד אחד לא מגיע לבנות שלי כל מה שאני מבקשת מהקטנה היא עייפה אין לה כוח וזהו .היום ניכנסתי לשירותים וניפגעתי מהגדולה שבחר שלה יש מחשב. וסתם רציתי לראות עם יש לי מסר .היא כעסה עליי לא אימא לא תיצאי מכאן נו נו .כמו ילדה קמתי הלכתי לשירותים ודמעות ירדו לי והיתי מיואשת והיה רע לי . אמר לבעלי שלא בא לי להכין דברים לא מגיע שנצא לטייל ככה הם מתנהגות אליי היום אפיתי להם עוגה ודפקה בישלתי ודאגתי להכין גם קציצות למחר טוב שניזכרתי .אבל זהו יש הרבה הרבה כלים ואני עייפה גם מרוב שהיתי עיפה וממורמרת בדיוק בעלי הגיע. אנכנו לא אוכלים ביחד הגדולה לא רוצה כדי שאחר כך לא תנקה. אומרת לא אני לא רעבה או לא רוצה אז במיקרה הגשתי לבעלי במגש בסלון בלי סלט בלי כלום רק האוכל שלו .פעם בעלי היה מכין לנו סלט ירקות היום כלום תמיד מסרב .הוא אומר לי בעלי תיראי איך את מדברת בתוקפנות ברוע כולם לא מסוגלים לשמוע אותך. אז בעלי אומר לי .ואת לא מוכנה להשלים עם מה שאני מסביר לך. ואני שותקת ולא יודעת מה לעשות . גם בערב רציתי להכין טוסט העיקר בלחם .אז בעלי אומר לי למה טוסט לחם ולחם. אבל ליפעמים לקחת פרוסה עוגה כן לוקח כי הוא שמן דובון מאוד .בעלי בזמן האחרון היתחיל לאכול בלי חשבון .וגם לא תמיד הוא מיתיחס אליי כשבא לו עונה לי כי אתמואל אכלנו אוכל של אתמואל לקחתי לי ולא הגשתי אפילו לו. כי פחדתי מהתגובה שלו .שעוד הפעם אותו אוכל. כי יום קודם נישאר שאלכנו לחברה אני היזמנתי את עצמי רציתי לבשל ולקחת ולאכול אצלה. אפילו שלא מברכים רציתי להרגיש חג ובאמת היא קבלה אותנו יפה מאוד מאוד והיה כיף ונמחד וקצט ככה לפחות יצאתי והיתלבשתי בקשר למחלה יש לי דלקת פרקים ופשוט הגוף שלי רוצה הרבה לישון והגוף ניהיה חלש גם בגלל תרופות של הפרקים וגם בגלל הדיכאון. אני רוצה לעזור לעצמי אבל אין לא מצליחה. איך איך יצליחעם בעלי אומר לי ככה וככה ומיתפנק על אוכל. רצה שניסע לדרום לחג בגלל שאני לבנתיים לא מארחת חלק מאחד האחים .מה אני ילך אליהם לא נעים לי .איזה חוצפה יש לו לבקש ללכת למישפחה שלי כי אחי חולה קשה קשה באיזה מחלה .אז אומר לי בעלי בוא נלך שלא יקרא משהו חמור ותיצתערי על זה שלא הלכת כמו תמיד את תאשימי אותי .ולא הלכתי. אני קודןם רוצה לארח אותם ולתת להם את כל הכבוד.אבל יש לי מעצורים ופחדים איך יהיה מה יגידו מחשבנת מה הם יגידו פוחדת שהיה פשלות .אז כל החג מלבד החברה הינו בבית ולא זזנו לשום מקום. בקשר למחשב לא שעות אולי שעתיים מכל היום בדרך כלל .גם למחשב אני מתעיפת מאוד מאוד .אבל כאן אני מתפרקת בפורומים אחרים אני עוזרת למישפחות מבריאות הנפש בתרומות דואגת להם בכל מיני אתרים למישפחות .אבל לעצמי כלום. את יודעת שאני אוהבת לראות שאת כותבת לי ומסבירה לי מידי פעם כי אני לא מסוגלת לבד . מידי פעם את נותנת לי דחיפה תגידי איך הגעתי למצב כזה בלי חשיבה לא יודעת מה עובר עליי .הרופאה לא רוצה להחליף לי כדורים לוקחת פלוטין היא אומרת שזה טוב לדיכאון מיצב דיכאון. איפו אני יותר מידי עסוקה עם עצמי להישתנות למישפחה אבל כלום לא יוצא בקושי בקושי מה את אומרת מפריע לי שאנכנו לא אוכלים ביחד בשולחן וכל פעם מבקשת מהם שיקחו לבד וזה לרוב כריכים .עם אני מכינה סלט רק חתוך במקרר .באה הקטנה ומיסמת רק לעצמה .אומרת לי אימא בעיה שלך את לא הכנת אורז. כי לא רצתה תפוחי אדמה . בעלי כל הזמן מתלונן על אוכל שכל פעם אני מכינה אותו דבר .ואותי זה מעצבן הוא מאוד מפונק לא מבין אותי בכלל . אחותי לאומת זה כשבעלה מגיע מהעבודה בצהריים או בערב הוא הולך ומכין לעצמו אוכל. אין קשה לי ולא טוב לי רע לי מאוד מאוד אוף מה יהיה .כולם לא אוהבים אותי .היום כשראיתי שניפגעתי אני לארצויה ולא רוצים לעזור לי בכלים לרחוץ אמרתי אולי ניסע לבד למישפחה שלי.אז הבת אומרת לי אימא מחר אבא רוצה שניסע לירושלים שתקתי וראיתי שהיא מחכה שאני כן יבוא איתם כי יודעת שבעלי בלי אני לא יבוא. ובסוף היא אפילו לא יודעת שבלי ביטל בקלות את הטיול כי ראה שאני מתפנקת ולא רציתי רק לתת להם.שהם לא מוכנים לעזור לי .אפיתי עוגה עם קרם בשביל הרגשה כי הבת ראתה שחמתי הכינה כזה רולדה אז בלב שלי אמרתי נכין לה שיהיה להם לא נורא .תאמיני סתם התעיפתי בישלתי אומנם היה להם אוכל. אבל הרגשה שלי נפלתי מהרגליים עייפה עייפה ולא מרוצה. למה רק היום עשיתי הכל ביחד. כי לא חשבתי ולא תיכננתי כלום. היום היתי בבית בווקר כי בעלי נסע עם הבת לטיול רכיבה עם האופניים עד 12 .טוב לילה טוב לך

זורחת כנסי

תראי חמודה הבת שלך הקטנה מעתיקה דפוסי היתנהגות שלך היא פשוט עושה ואמרת את מה שאת אומרת לצערי קשה לי אני עיפה לצערינו ילד זה המראה שלנו אני מאמינה שקשה לך ורע לך ולא טוב לך אבל אין לך הרבה ברירה חמודה את חיבתלאסוף את עצמך מהשום מקום שבו את נימצאת ולעשות דברים עם כול הקושי יש לך בעל יש לך ילדים וזאות המישפחה שלך ואת חיבת לדאוג להם כמו שבעלך דואג לפרנסת הבית את חיבת לדאוג למשק הבית שלך אני מצתיעה לך לעשות לוח מטלות וכל יום לעשות משהו בנוסף לשאר הדברים שאת עושה ככה זה כול הילדיםא ני לא מכירה מישפחה שבו יש ילדים מיתבגרים שרוצים לעשות משהו חוץ מילעשות לעצמם בואי אני אגלה לך סוד אני גרה בשומרון לא רחוק משכם הבן הגדול שלי גר בתל אביב איך נישמע לך שהוא כול פעם מביא לי את הכביסה שלו לכבס לגהץ ולתקן והוא קצת יותר בוגר בגיל מהבנות שלך אבל ככה זה ילדים הבנות שלךלא רעות ולא שונות מכול ילד אחר תשאלי כאן עוד אימהות והם יענו לך שאצלהם זה אותו הדבר זה שהבעל של אחותך מכין לעצמו אוכל כול הזמן שהוא מגיע מהעבודה לא מחיב שגם הבעל שלך צריךלעשות את זה כנראה שאחותך עובדת גם ואז בעלה מכין לעצמו או שאולי בעלה של אחותך אוהב לבשל משהו שהבעל שלךלא אוהב את לא צריכה להיסתכל מה קורה אצל אחרים ולרצות גם כי לא כולם אותו הדבר אני יכולה לענות לך תראי ילדים אחרים לא מביאים לאמא שלהם את הכביסות שלהם אלה הולכים למכבסה מוסרים שם את הכביסה או קונים מכונת כביסה ומכבסים לבד למ הבן שלי מביא אלי כול שבוע את הכביסה שלו כי ככה הבן שלי מי לא עיף זורחת מעבודות הבית ומי אוהב לעשות כול היום עבודות בית ובישולים במיוחד נשים שעובדות ובאות הביתה אחרי יום עבודה מתיש וכשה ם מגיעות הביתה הם חיבות להתחיל את עבודות הבית שזה כבביסות גיהוץ בישלוים לדאוג לילדים ל הכים אוכל לקפל כביסה ועוד מיליון מטלות את הרי מכירה את זה יש לך מישפחה ויש לך בית ואת יודעת שעבודות הבית לא מיסתימות לעולם לגבי התרופות שלך אני לא יכולה להגיד לך מה כן ומה לא למרות שיש לי הבנה בהם אני מניחה ומאמינה שהפסיכיאטי=רית שלך יודעת הכי טוב היא הרי מכירה אותך והיא הרי המומחית בעניני התרופות אני מאמינה שעם תתחילילחשוב קצת יותר חיובי ותיקחי קצת את עצמך יותר בעידים ותאמיני בעצמך כי יש לך יכולות תראי שהדברים היו לך יותר קלים

למעלה