אין לך מושג כמה אני מבין אותך . אני כבר בן 28 ותאמת לא היה לי ממש קשר רציני ואמיתי שהיה באמת יציב . הקשר הכי ארוך שלי היה חודש וקצת אם אני זוכר נכון . אני ישמח עם יהיה לך תשובות למה זה קורה לנו אני ישמח לדעת . המשך יום כתום ומקסים ... אופק .
אני משערת שאין תשובה חד- משמעית לתשובה שלך, והאמת שמי שיכול לענות עליה היא את בלבד. תחשבי קצת לעומק, מדוע אינך מצליחה להחזיק קשר? את מאשימה את עצמך ב"כשלון" הזה? או את הצד השני? האם יש בכלל מקום להאשים מישהו? חשוב לדעת להבדיל בין הרצונות שלנו לזוגיות לבין היכולת שלנו {המנטלית, הריגשית, הפיזית} להחזיק מערכת זוגית. אני מכירה מלא אנשים שמצהירים שהם רוצים/מחפשים/מעוניינים באהבה גדולה, אבל עושים בדיוק ההיפך על מנת להשיגה. {גם אני הייתי כך תקופה}. מאחלת לך רק הצלחה, וברוכה הבאה לפורום!
יש כמה נקודות עליהן אין כלל תשובה : מה הסיבה להפסקת היחסים ? הינו האם זה בא ממך או ממנו. אם זה בא מהצד השני הייתי מציע לך לבצע רשימה של המערכות יחסים ולבדוק האם יש מישהו מהם שאת יכולה לשאול ? אפילו דוגמא את הבחור.
מה זאת אומר לא מצאתי...כמה אפשר לחפש? כולם מסביבי בזוגיות מי נשוי ומי בזוגיות במשך תקופה ארוכה. זה מפריע לי כי זה חסר ואני מתגעגעת לתקופה שבה כן הייתי.