לא מצליחה ליצור זוגיות לאורך זמן

• פותח הנושא ip22
  • פורסם בתאריך

ip22

New member
לא מצליחה ליצור זוגיות לאורך זמן

שלום, אני בת 26 ואינני מצליחה ליצור זוגיות לאורך זמן. וזה פוגע בשאר התחומים בחיים שלי. אני לא יודעת מה עליי לעשות. תודה,

ofek1982

New member
אני מבין אותך

אין לך מושג כמה אני מבין אותך . אני כבר בן 28 ותאמת לא היה לי ממש קשר רציני ואמיתי שהיה באמת יציב . הקשר הכי ארוך שלי היה חודש וקצת אם אני זוכר נכון . אני ישמח עם יהיה לך תשובות למה זה קורה לנו אני ישמח לדעת . המשך יום כתום ומקסים ... אופק .
היא פשוט מגניבה

G I R L P

New member
ברוכה הבאה :)

אני משערת שאין תשובה חד- משמעית לתשובה שלך, והאמת שמי שיכול לענות עליה היא את בלבד. תחשבי קצת לעומק, מדוע אינך מצליחה להחזיק קשר? את מאשימה את עצמך ב"כשלון" הזה? או את הצד השני? האם יש בכלל מקום להאשים מישהו? חשוב לדעת להבדיל בין הרצונות שלנו לזוגיות לבין היכולת שלנו {המנטלית, הריגשית, הפיזית} להחזיק מערכת זוגית. אני מכירה מלא אנשים שמצהירים שהם רוצים/מחפשים/מעוניינים באהבה גדולה, אבל עושים בדיוק ההיפך על מנת להשיגה. {גם אני הייתי כך תקופה}. מאחלת לך רק הצלחה, וברוכה הבאה לפורום!

פלא68

New member
שלום לך.

יש כמה נקודות עליהן אין כלל תשובה : מה הסיבה להפסקת היחסים ? הינו האם זה בא ממך או ממנו. אם זה בא מהצד השני הייתי מציע לך לבצע רשימה של המערכות יחסים ולבדוק האם יש מישהו מהם שאת יכולה לשאול ? אפילו דוגמא את הבחור.

אם

כבר היית בהרבה קשרים ותמיד זו הבעיה - טיפול מקצועי. למרות שחיפוש מושכל ברשת יניב לך מאמרים ודרכי טיפול עצמיים שעשויים לעזור.

Fire Of Heaven

New member
כי כנראה לא מצאת מישהו מתאים לך

למה זה פוגע בשאר התחומים בחיים שלך

ip22

New member
זה עושה לי רע...

מה זאת אומר לא מצאתי...כמה אפשר לחפש? כולם מסביבי בזוגיות מי נשוי ומי בזוגיות במשך תקופה ארוכה. זה מפריע לי כי זה חסר ואני מתגעגעת לתקופה שבה כן הייתי.

למעלה