לא מצליחה ללמוד...

לא מצליחה ללמוד...

יש לי בגרות ביום חמישי... כמובן שנכשלתי במגן... אני לא מסוגלת לשבת על התחת וללמוד.. פשוט לא מסוגלת... לא מצליחה לנשום.. אחח לנשום...מעניין איך זה מרגיש.

שוב, זה מקרה לפרסומת של נייק

just do pt! אין דרך אחרת ואם את לא עושה את זה, תראי איזה מחיר את משלמת. את לא מצליחה לנשום כי את יודעת שיש משהו שאת חייבת לעשות ואת לא עושה. אז, יאללה!

motek89

New member
צללית של אור...

את יודעת מה גורם לי להצליח? קודם כל-אני הייתי במצב בדיוק כמו שלך. לא יכלתי ללמוד. הייתי בלחץ.. לא הייתי מסוגלת לפתוח את החומר מחשש שאני אתעלף. לא היה לי כוח לזה! בזמן האחרון, החלטתי. החלטתי שאני חייבת ללמוד ולהצליח ויהי מה! וזה כמובן לא להעמיד את עצמי בפרך, אלא ללמוד ולהנות מזה. לאהוב ללמוד. לדעת שאת מעשרת את חוכמתך, שאת ילדה חכמה ויש לך המון מה להראות במבחנים. בבגרויות. עוד לא הגעתי לבגרויות אבל היו לי כמה מבחנים קשים השנה. (ועוד אחד ביום רביעי-אחלו לי הצלחה, זה חצי בגרות..)(חח ועוד מבחן שזה בגרות פנימית בכימיה עוד שבועיים) מה שהתכוונתי זה, שתחשבי חיובי! ממתי לחשוב חיובי זה רע? וזה לא קשה בכלל! תלכי עם חיוך על הפנים.. תלמדי מתי שנוח לך, תכיני את החומר כמה ימים לפני הבגרות/מתכונת, ותתכונני בלי לחץ... ותראי שזה פשוט כיף, תביני איך שאת ילדה חכמה. שאת מסוגלת!!! בהצלחה

למעלה