לא מצליחה למצוא ....

לא מצליחה למצוא .... ../images/Emo53.gif

אז גברים, תנסו לענות לי בלי יותר מדי ירידות קטלניות בבקשה: אני בחורה בת 28, חמודה מאוד, סקסית ומלאה (1.60 על 55 קילו) חכמה, שנונה, מצחיקה, אנרגטית (ואוהבת סקס - אם זה חשוב לפתרון החידה). וממש ממש ממש לא מצליחה למצוא בן-זוג. ממש לא הולך לי בקטע הזה. יודעת שהשאלה כללית ורחבה, אבל אולי למישהו תהיה הברקה מדהימה ? ובחורים, בעדינות בבקשה.

שתהיי לי בריאה

אני בדיוק באותו משקל וגובה, ועד עכשיו חשבתי שאני רזה. חרבנת לי את השבוע

סליה - טעות טעות טעות

חייבת התנצלות ענקית - זה 65 קילו ולא 55 קילו ! לכל מי שהעלבתי - סליחה, אתן בטוח לא מלאות (אני כן). בכל מקרה, מערכת יחסים לא היתה לי כבר 4-5 שנים !!! זה המון לבן-אדם בריא ושפוי לא ? ולא, אני לא ביישנית כ"כ ובעיקר מחפשת בקופידון / Jdate (אינטרנט כזה ..)

moc

New member
אולי...

אני כרגע ממש בספק לגבי אתרי הכרויות לא נראה ולא מרגיש אמיתי כל העסק הזה בתור מישהו שדי קרוב לגילך ודי מבין ללבך הייתי מציע שתסתכלי מסביבך ואם את רואה משהו מעניין תרמזי, תפתי והכל יסדר

תעשי לי טובה

אם את מקבלת תשובה לשאלה שלך- תפרסמי את התשובה במקום הפוסטר של קסטרו שם שתלוי ליד איילון... תודה.

Gurdian

New member
Here 2 help

The way i C it ther R 2 options,1st option is u try 2 much...If ur serching 4 a real gentelman he realy shuldnt b intrestd bout ur sex habbits...The 2nd option u dont let guys u dont like at 1st sight 2 get close 2 u...U need 2 give them a chance they`re not what u think

למעלה