לא מצליחים לישון באותה מיטה

test150

New member
לא מצליחים לישון באותה מיטה

אז ככה, זה קשר חדש, אנחנו מכירים רק כשבועיים, שנינו סטודנטים באוניברסיטה.
בכל מקרה, ברוך ה' במהלך השבועיים האלה הכול נראה מדהים ובנתיים הכול מעולה, חוץ מבעיה אחת.
כאשר שנינו הולכים לישון באותה מיטה, גם אני וגם היא לא מצליחים לישון באותה מיטה, כל פעם שאנחנו מנסים לישון אנחנו רק מתגלגלים מצד לצד במשך שעות ולא מצליחים להירדם למורות העיפות. מה שקורה בפועל שמדי פעם אחד מאיתנו פשוט הולך לסלון לישון.
זה מאוד מתסכל את שנינו, הכול נראה פשוט ממש טוב ובנתיים אין בעיות אפילו, אבל משום מה ברגע ששנינו באותה מיטה מנסים לישון זה פשוט לא עובד ונשארים ערים.
אפילו אחרי סקס עדין אי אפשר להירדם.

אני מאוד רוצה לישון יחד איתה אבל זה פשוט לא נוח, ניסינו לקחת קצת מרחק אחד מהשני במיטה שיהיה מקום ועדין אי אפשר להירדם.
ממש מתסכל, אשמח לשמוע להצעות.

תפרט...

למה?
כי כל כך חם בקיץ ועדיין יש להט של התחלה אז לא מסוגלים להרדם בעירום אחד ליד השניה?
כי זה מלחיץ? כי לא מכירים מספיק עדיין (טבעי ולגיטימי)? יש בעיות חרדה חברתית או בישנות?
&nbsp
תלכו לים בשבת, תהיו בשמש, במים, תתעייפו כמו כולם אחרי חצי יום-יום בחוץ ולכו לישון.
עצות לשינה?
תכבו מחשבים, תוציאו פלאפונים מהחדר ואל תטעינו אותם כל הלילה ליד הראש, תסגרו את האור לגמרי שיהיה חושך,
תדאגו שיהיה אוויר ולא חלונות ודלתות אטומים, אל תשתו קפה אחרי 16:00, תחליפו סדינים בקביעות.
&nbsp
&nbsp

test150

New member
מעניין

ננסה את הדברים שאמרת.
אבל עדין, מה שאנחנו צריכים לעשות זה להמשיך לנסות לישון ביחד פעם אחר פעם יום אחרי יום עד שזה יצליח? זה כל כך מתסכל...
ואם זה לא יעבוד? אם באמת לא יכולים לישון ביחד לא משנה כמה מנסים?

לא גישה ככ טובה לחיים

תנסו להבין מה הסיבה, אםזה התרגשות זה יעבור אם זה חרדת שינה שלא תוכלו לישון ביחד זה גם יעבור (מנסיון היתה לי תקופה של חרדות שינה קשות) אולי תקחו חד פעמי כדור שינה ואולי תחליטו יזום להשאר ערים כל הלילה ולקראת הבוקר תרדמו

עדיין אתם רק דואגים ומדברים, בואו תעשו ותנסו

אם זה לא יעבוד תקפצו מהגג? תמשיכו לחיות..הכל בסדר. תעשו מחנה בסלון, שיהיה יותר נוח לישון ותעשו תורנות.
תאמצו כלב שישן עם מי שהולך לסלון, תעשו מזה פרס לא עונש. לדעתי אתם לא מסתדרים עם זה כי יש משהו באחד מכם או בשניכם שהוא לא ממש בנוי עדיין ל.. או לא על התדר של זוגיות ואינטימיות, גדל עם טכנלוגיה או מול טלוזיה ולא ממש מרגיש בנוח אלא כשהוא לבד. ולהיות בזוגיות זה משהו די טבעי, אז תתעקשו ותלחמו להשתנות כדי להרגיש בנוח עם זה ולחזור להרגיש טבעי עם זה. גם אם זה לא משהו שקיים עדיין.

ommerl

New member
בתור אחד שקשה לו להירדם הרבה פעמים

יש דבר אחד שאולי יעזור לכם להירדם. לי זה עוזר כשקשה לי וזה מתאים עם בת זוג מאוד:
פשוט תשכבו מחובקים במיטה בלי שום כוונה לישון. תשכבו מחובקים במטרה להיות מחובקים כל הלילה ומה שיהיה יהיה.
זה טוב עם בת זוג כי יש פה מנגנון שלא משנה מה יקרה אתם מרוויחים: אם תישארו ערים אתם מרוויחים להיות מחובקים. אם תירדמו אתם מרוויחים לישון ביחד מחובקים.
&nbsp
תעשו את זה בסופ"ש כדי שלא יהיה נורא אם בבוקר תהיו עייפים. מקסימום תשלימו שינה בבוקר.
&nbsp
אם אתם נרדמים ככה, תמשיכו גם בלילה הבא. לאט לאט תתרגלו לישון ביחד.

למעלה