לא מצליח לאכול...

Boy4Ever

New member
לא מצליח לאכול...

היי יום חמישי הלכתי לסגירה שניה אצל ד"ר אבינוח.. והוא סגר לי את הטבעת ל5CC נוזלים עוברים לי מצוין בטבעת (למעט הרגשה של כמה שניות של כאילו הם נתקעים) אבל מעבר לזה כלום לא עובר..
אני לא מצליח לאכול כלום רק מעדן..
כל דבר שאני מכניס לפה ישר גורם לי לרוץ להוציא כי אני מרגיש שעוד שניה הטבעת מתפוצצת והכאב הזה הורג אותי..
חשוב לציין גם שאני דיי מקפיד על הכללים לאכילה נכונה.. אני שותה כוס מים כמה דקות לפני הארוחה כמו שאבינוח אמר ואוכל ביסים קטנים בהפרשים הבעיה שהיא שאת הביס הראשון אני לא מרגיש בכלל.. (לא תקוע) ואחרי עשר דקות שאני לוקח את הביס השני אני מרגיש אותו תקוע ושוב מתחילים הכאבים ואני רץ להוציא
בימים האחרונים הקאתי כבר כמו שלא הקאתי בשנה כמעט שיש לי את הטבעת
לאכול מעדנים זה סבבה אבל בשלב מסוים זה מתחיל להשפיע על מערכת העיכול
ואני לא יכול להרשות את זה :)
מה אפשר לעשות?

קוביd1

New member
שבוע טוב BOY

המצב לא מלהיב בלשון המעטה ,מה שאני מציע לך לחכות עוד יומיים ולראת מה קורה ,יכול להיות שנוצרה בצקת ,והמצב ישתפר
באם לא אז לפתוח ב1/2 ולראות מה קורה
בתקווה שהכל יסתדר

קובי

Boy4Ever

New member
יש דרך לדעת אם זאת באמת בצקת?

ולגבי פתיחה של חצי CC התור הכי קרוב שלהם בסורוקה זה לחודש הבא רק וכבר קבעתי (סגירה או פתיחה זה כבר יהיה תלוי במצב בהמשך)
אז ככה שלפתוח כרגע חצי CC זה בלתי אפשרי בבאר שבע
המצב הזה מתסכל :|

קוביd1

New member
הכל אפשרי

אי אפשר לדעת עם זה בצקת ,זה הדבר הסביר ביותר שיכול להיות.
לסגירות קובעים תור חודש מראש ,פתיחות עושים במקרה חירום מהיום להיום ,המקרה שלך לא חירום אתה שותה וזה מה שחשוב ,שלא יהיה מצב של התייבשות ,תחכה יומיים ואז תחליט מה לעשות ,תמיד תוכל להתקשר ולהזמין תור בחירום

קובי

Boy4Ever

New member
אז בעצם

אני צריך לחזור למתוכנת של שבוע נוזלים?

קוביd1

New member
לBOY

תנסה אולי דברים רכים גבינות מעדנים ,ואני מקווה שהמצב ישתפר ותוכל לחזור לכלכלה רגילה

קובי

אופירA

New member
מנהל
תוכל לפרט?

מה היה עד הסגירה השנייה? מה היתה הסגירה הראשונה, ומדוע היא היתה פחותה מההרגלים של ד"ר אבינוח? בגלל שהיית מוגבל?
למה שנה שלמה לא סגרת סגירה שנייה? איזו הגבלה היתה לך עד אז? כמה ירדת במשקל באותה השנה?

הכללים לאכילה נכונה עם טבעת אינם נמסרים ע"י ד"ר אבינוח, אלא כתובים באתר "טבעת" שבחתימתי. שם מבואר שיש לשתות כמה כוסות מים ולהפעיל את הוושט לפני אכילה.
לא ברור לי למה הביס הראשון לא מורגש כלל, ואילו השני כואב כאבים שהורגים אותך. אמרת שהביסים קטנים, אז למה זה כך?
ביס של מה זה? לעסת טוב? באיזה שעה ביום?

מה הכוונה "מעדנים משפיעים על מערכת העיכול בשלב מסוים"? מה אתה לא יכול להרשות?
איך עברה הכלכלה הרכה? האם הקפדת על 24 שעות נוזלים ו-24 שעות כלכלה רכה לאחר הסגירה.

חוזרת וממליצה, להתקשר אלי לפני שהולכים לסגור ולהתייעץ. טל' 03-5781855, אופירה, לא בשבת.

פתיחת חירום אפשר לעשות במיון, ללא תור, עם הפניה של קופ"ח (תתקשר למיון ותברר גם מה הפרוצדורה, וגם אם יש שם מנתח שיודע לפתוח רק 1/2CC).
אני לא יודעת כמה אתה צריך לפתוח, כי אין לי מושג מה היה הסגירה הראשונה ומה היה המצב של ההגבלה שלך. תן את הנתונים ונעזור לך.

Boy4Ever

New member
הנה הפירוט

בשבעה חודשים הראשונים לא סגרתי כי ירדתי קרוב ל30 קילו ולכן לא סגרתי לאחר שבעה חודשים חלה עצירה ולמעשה גם עליה קלה במשקל אז הלכתי לסגור.. הוא ניסה לסגור 5CC אבל לא יכלתי כי אפילו מים לא עברו לי אז הוא פתח לי 2CC והייתי סגור סה"כ על שלוש
הייתה ירידה יפה שוב במשקל ושוב עצירה ועליה אז החלטתי ללכת לסגור שוב אז הלכתי והוא סגר לי 2CC ככה שכרגע אני סגור 5CC בסה"כ
הביס הראשון לא מורגש בכלל בטבעת ולא משנה מה אני אוכל.. אם זה פירה או מעדן או אפילו גלידה.. הביס השני כבר מביא אותי למצב של כאבי תופת למרות ששוב יש המתנה של קרוב לעשר דקות בניהם..
אני לועס טוב לפי דעתי תמיד.. אז אני חושב שכן לעסתי טוב..
והשעה לא כל כך משנה.. בוקר צהריים ערב כשאני מנסה לאכול אני לא מצליח רק מעדנים עוברים לי אפילו שתיה אם אני שותה מעל לשתי כוסות רצוף אני מרגיש תקוע
לא הקפדתי על 24 שעות נוזלים ו24 שעות כלכלה רכה כי חשבתי שזה ככה רק בסגירה הראשונה אף אחד לא אמר לי אחרת :\
מעדנים משפיעים על מערכת העיקול בשלב מסוים זה אומר שיותר ממעדן ביום ואני משלשל המון (קרוב ל15 פעמים ביום) וזה לא אפשרי לנהל ככה שגרת חיים...

אגב חשוב לציין ב3Cב הייתה הגבלה אבל לא כל כך מורגשת כאילו אכלתי פחות מאשר היא הייתה פתוחה לגמרי אבל עדיין אכלתי..

קוביd1

New member
BOY

בסגירה של 3 היתה הגבלה ,אז למה הסגירה אחרי זה היתה סגירה נוספת של 2CC במכה אחת, נראה לי טיפשי ולא תקין ,ידידי אתה סגור מידיי הרבה תפתח לפחות 1 ותראה מה קורה מצב של כאבי תופת בביס השני מצב לא תקין ,אולי אתה מאלה המאושרים שמרגישים הגבלה בסגירות הקטנות, ירידה של 30 ק"ג בשבעה חודשים בלי לסגור אחלה של ירידה

קובי

Boy4Ever

New member
הלכתי לסגור כי הירידה נעצרה

ואבינוח הוא זה שהחליט 2CC ושתיתי שתי כוסות מים אחרי סגירה והם עברו חלק אז לא חשדתי בכלום

ואני מאושר שהייתה ירידה של 30 אבל מבואס שהיא נעצרה ולמרות ההגבלה ב3 לא הצלחתי לרדת

אני אתן לזה כמה ימים אנסה שבוע מעדנים וכלכלה רכה בתקווה שעד שבוע הבא זה יסתדר ואוכל להתחיל לאכול שוב אם לא אני אלך לפתוח 1CC
תודה על העזרה! :)

אופירA

New member
מנהל
תראה לאן החלטות קיצוניות מביאות

ההחלטות של אבינוח קיצוניות ולא מתאימות לבריאות.
אני ממליצה לא להקשיב להן כלל וכלל, אלא להתייעץ פה בפורום, וללכת לד"ר עם החלטה שלך כמה אתה סוגר וכמה אתה פותח, ושלא יכניס לך את הרעיונות שלו, אלא אם כן אתה נהנה לסבול. עוד לא היה מי ששמע לרעיונות של ד"ר אבינוח לגבי קצב סגירה וסוג תזונה, ולא סבל קשות.

אני מתנגדת לסגירה ופתיחה קיצוניות, להרזיה מהירה וקיצונית ולאיכות חיים נמוכה ולא בריאה. הניסיון לימד אותי שעבודה הדרגתית הן עם הגוף והן עם הטבעת והקיבה, עושים טוב לאורך שנים, והתנהגות קיצונית בלי להאט בסיבוב - מביאה צרות צרורות במשך השנים. רפלוקס, ארוזיה, הוצאת טבעת והשמנה של הכל מחדש עם ריבית, וצורך בניתוח רביזיה שיותר מ-1 למאה מנותחים הולכים בו לקבר ישר מהמיטה של הניתוח...

מעולה שלא סגרת כל עוד התרחשה ירידה מהירה. אין סיבה להאיץ ירידה מהירה.
ב-3CC היית מוגבל והיתה ירידה יפה במשקל. היית צריך לדעת שאם אתה מוגבל ב-3CC, לא סוגרים 2CC, שזה מעל 66% מהסגירה הראשונה! סוגרים פחות מ-40% (כמו שאבינוח סוגר מ-5 ל-7), כלומר 1CC בלבד. וככל שההגבלה חזקה יותר כך סוגרים פחות בכל פעם.

שים לב, שלפי ההתנהגות שאתה מתאר, הקיבה שלך מגיבה בקיצוניות. ביס ראשון כלום, ביס שני כאבי תופת. זה בגלל שהיא קיבלה יחס קיצוני, אז היא מחזירה בהתאם. הניסיון שלי הראה שלהרבה אנשים זה קרה, ולכן מראש אני מסבירה בלי סוף, שצריך ללכת בזהירות ובהדרגה עם הקיבה, ולא בקיצוניות. ד"ר אבינוח לא מכיר בכלל בגישה הזו, והנה התוצאות. תחליט לפי איזו גישה אתה רוצה ללכת.

להבא תקפיד על 24 שעות נוזלים ו-24 שעות כלכלה רכה לאחר סגירה. לא אמרו לך אחרת, כי התכוונו שמה שאמרו בסגירה קודמת תקף לכל הסגירות. למה שבסגירה שנייה זה לא יהיה רלוונטי? כל סגירה זה סגירה, ומשפיעה על הטבעת באותה מידה, ולכן דורשת התנהגות זהה.

לך בריצה לפתוח 1CC, ותדווח מה מצב ההגבלה שלך, האם אתה יכול לשתות הרבה מים, האם אתה יכול לאכול ירקות, והאם אתה יכול לאכול בלי להקיא כמויות קטנות כל 3 שעות.
אם עדיין יש בעיה אפילו קלה, תדווח ותפתח עוד 1/2CC.

Boy4Ever

New member
איך אני הולך לפתוח?

התור הכי קרוב שלו זה לחודש הבא..

אופירA

New member
מנהל
פתיחת חירום אינה דורשת תור!

תתקשר למזכירה איפה שאתה הולך לד"ר ותגיד שאתה צריך פתיחת חירום.
במיון בסורוקה גם יפתחו לך מיידית פתיחת חירום (לברר מה הפרוצדורה).
בעוד הרבה מיונים בארץ יפתחו לך פתיחת חירום.
גם רופאים בקהילה מקבלים ויכולים לפתוח לך פתיחת חירום.

אבל אני לא יודעת איפה אתה גר ומה קופת החולים שלך, אז אינני יודעת לתת לך מידע מדויק לאן בדיוק יש לך אפשרות ללכת.

שכחתי להוסיף - מניסיוני ולשיטתי, כאשר פועלים בקיצוניות והקיבה מגיבה קשה, לא נכון "לחכות אולי זה יסתדר". הנכון זה לחזור למצב שאינו קיצוני, ואם יש צורך, לסגור אח"כ בהדרגה רבה ולא בקיצוניות. אצלך לדעתי לא רק שלא תצטרך לסגור, אלא כנראה תצטרך לפתוח עוד פעם.

Boy4Ever

New member
איך אני משיג את הטלפון של המזכירה

בבאר שבע?
כשסגרתי עשיתי את זה בש.ר.ן סגירה בתשלום..

Boy4Ever

New member
אז מסתבר שזה בכלל היה וירוס :\

השבוע הרגשתי ממש נורא בערב אז הלכתי לביקור רופא ושם נאמר לי שיש לי וירוס ובגלל זה בעצם אני מקיא ומשלשל וחוווה כאבים איומים
ונתנו לי שתי זריקות אחת בשביל הבחילות וההקאות ואחת לכאבים..
והיום אני עדיין סגור חמש אבל כבר לא חווה את הכאבים שהיו לפני כמה ימים וכן מצליח לאכול קצת :) !

אופירA

New member
מנהל
הווירוס לא משנה מילה בתשובה שלי

קיצוניות לא טובה לטבעת.
אדם שיש לו ירידה טובה מאוד לא בריא שהוא "כן מצליח לאכול קצת".
גם אם הבעיה שלך לא קשורה לטבעת, הטבעת קשורה לבעיה שלך, ועובדה שהיא לא מאפשרת לך לאכול. בגלל הבעיה של הווירוס או לא בגללה - זה לא משנה בכלל. משנה העובדה בשטח - אתה לא מצליח לאכול, ויש לך בחילות והקאות. במצב כזה לא מחזיקים טבעת סגורה. פותחים, כי הגוף צריך כוחות כדי להתמודד עם בעיה - לא משנה מהי.
ובכלל לא סוגרים כל כך הרבה בבת אחת, כי הנה, כשמגיעים וירוסים או לא יודעת מה, מסתבר שהסגירה קיצונית מידי והגוף קורס.
אז הסבל שלך כפול ומכופל בגלל היחס הקיצוני שאתה נותן לקיבה.

מה עושים נגד חיידקים אתה יודע? לוקחים אנטיביוטיקה, נכון? נכון.
זה מה שהרופאים עשו עם הבן שלי במשך 6 שנים. נתנו לו כל שבועיים אנטיביוטיקה, נגד החיידקים שתקפו את גופו הקטן.
כשמלאו לו 6 שנים חשבתי לעצמי: מה ההיגיון למלא אותו אנטיביוטיקה כל החיים? זו לא נראית לי דרך בריאה לגוף. זו דרך של אין ברירה. אבל אני חושבת שיש ברירה. וזה כבר ילד מספיק גדול ועם גוף מספיק חזק כדי לעשות ניסיון.
בפעם הבאה שהוא היה חולה, חום וכרגיל, לא לקחתי אותו לרופא. לא בוער. אפשר בעוד יומיים ללכת לרופא. הילד לא בסכנת חיים. השארתי אותו בבית, נתתי לו תזונה קלה למבריאים (כמו למי שיש לו קלקול קיבה - אורז, תה, בלי בשר, בלי מוצרי חלב, בלי ממתקים ושומנים), והרבה חום ויחס. תוך יומיים-שלושה הילד הבריא והיה חזק כמו שור.
מאז הוא לא ראה אנטיביוטיקה. איפה שהגוף יודע לעזור לעצמו, לא צריך רופא וכלי עזרה. זבוב לא הורגים בתותח.

אז אם יש לך בעיה - תן לגוף שלך לרפא את עצמו. הטבעת לא תברח ולא צריך לסגור אותה בקיצוניות.
ואם אתה סוגר בקיצוניות - הגוף שלך בטראומה. אז מה הפלא שהוא חוטף בקלות וירוסים?

תמתם8

New member
וואוו.....

הירידה שלך מטורפת!!
אני כבר כמעט תשעה חודשים אחרי הניתוח עם ירידה של 19 קילו כולה!
וכיום אני סגורה על 11.5 בשלוש סגירות!
ונראה לי אצטרך לפתוח איזה 1 cc
מחכה לרגע שאוכל להגיד שירדתי 30 קילו!!!!!
גם אני סגרתי סגירה אחרונה 2cc בבת אחת וכנראה שעשיתי טעות(בעיות בעיכול)
כל הכבוד לך!! ותהיה מאושר שבסגירה כזו קטנה אתה יורד יפה וההגבלה שלך ניכרת.
אפשר להחכים אולי מהתנהגותך? מקפיד על כושר? אוכל הכל? איך הירידה הייתה כ"כ מהירה?

Boy4Ever

New member
ראשית תודה על המחמאות זה תמיד כייף לשמוע :)

אין מה להחכים מהתנהגות שלי.. אני מתנהג רגיל אני אף פעם לא הייתי בחור של מתוקים למעט קולה ועליה וויתרתי כמעט לחלוטין
הבעיה שלי הייתה אוכל.. הייתי אוכל לאפה עם שווארמה ואחרי שעתיים רעב שוב...
ועכשיו זה נעלם אני אוכל הכל כמעט (וויתרתי על לחם עברתי לפרכיות אורז כתחליף) אבל אוכל בכמויות קטנות.. אם פעם הייתי צריך לאכול שלוש שניצלים כדי לשבוע היום אני אוכל חצי וגם זה בקושי
אני לא מקפיד על כושר מעבר למה שהייתי עושה בעבר כשאפשר ללכת למקום מסוים ברגל ולא ברכב אני הולך ברגל.. וזהו :)
הירידה באה מעצמה :D

למעלה