לא מצליח לגלוש עם הנתב שקניתי DLINK DSL-G225

needusernam3

New member
תשובות , בערך...

1 - לא מכיר את מה שדיברת...
2 - כנ"ל
--- ההרגשה היא שהנתב שרק הוצא מהקופסה - תקין!
למה קורות הבעיות... אולי הגדרה כלשהי... לא ברור, לכן העלתי את השאלה כאן...
אולי השוואת קונפיגורצית ברירת המחדל למול זו של מישהו ששינה הגדרות מסוימות ורק אז עבד לו....
3 - התכוונתי, מה אם אעשה "ניסויים" ואז הנתב כן יאפשר גלישה רגילה, על גבי תשתית ה15 ששונמכתי אליה *בחזרה* , ואז אולי אחשוב שהכל טוב- ואשדרג בחזרה ל40 ופתאום שוב לא תתאפשר גלישה... [אולי משום שינוי פרוטוקול או משהו, בין תשתית ה15 ל40...
למרות ש.... משער שאם זה יהיה המצב [15 עובד] - אוכל לבקש שדרוג זמני תוך כדי שיחה עם התמיכה, לראות אם יעבוד...
תודה :)

needusernam3

New member
לא מצליח לגלוש עם הנתב שקניתי DLINK DSL-G225

שלום לכולם,
אחרי שעברו בי מחשבות על שדרוג לבאנדל, מאחר וזה זול יותר ממה שהיה לי עד כה [15 + תשלומים נפרדים...] + הודיעו לי מבזק שמשדרגים אותי בחינם לתשתית 40...
אזזז רכשתי את הדגם G225 של DLINK מבאג, הזה [מצרף לינקים כי משום מה DLINK לא מציגה הדגם הזה באתר ויש דגם עם אותו שם אך זה לא זה =]
אז הנה פעם אחת שהציגו אותו:
https://www.facebook.com/Dlink.Isra...540006998222/1216297768389102/?type=3&theater
והנה הלינק של באג
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24944

בקיצור, מתחבר לתשתית, לכאורה גם לספק, הכל טוב, כך נדמה, אבל לא גולש!!
נציג בזק האשים מלכתחילה את הנתב שלי "ומאחר ואינו מהדגמים שלהם, לא יכול לספק לי עזרה והכוונה בהגדרות כלל וכלל" , נציגת נטויז'ן ניסתה לעזור אך גם ללא הועיל...
איפוסים לגרסת מפעל לא עזרו, גרסה לא יכולתי לעדכן כשלא מחובר, אך לאחר דרמה לא קטנה כשחזרתי למודם הישן, הורדתי גרסה מאתר רוסי ואוכל לנסות לעדכנה אח"כ...
בפוסט כמעט זהה לשלי של בחור מפורום HT... הוא סיפר שגם לו כלום לא עזר עד שאיפוסים חוזרים ונשנים מתישהו עזרו [לא יודע לכמה זמן, גם הוא רכש לפני כשבועיים מהמבצע של בלאק פריידיי בבאג. בנתיים מנסה ליצור איתו קשר לברר עוד פרטים...]

באם יש למישהו הכרות עם הנתב ו\או רעיונות למה זה קורה - אשמח להצעות...
לפחות הנתב שקניתי לא יהיה לחינם [כי אם לא עובד אצטרך פשוט להשתמש בנתב של הספק...] ולפחות לא אתבאס כ"כ ששרפתי חצי יום ממש לחינם ובסוף ממש לא יצא מזה כלום.
ייתכן שמחר אהיה מוגבל בזמן , אבל במוצ"ש והלאה אשתדל לנסות הכל ;)

תודה רבה מראש, שבת שלום וחנוכה שמיייח [אם לא אכתוב עד מוצ"ש]

cheif

Member
מנהל
הנתב הזה, בוודאות, עובד מול רשת בזק

כשאתה מחבר אותו לשקע הטלפון, האם נורת ה-DSL נדלקת?

needusernam3

New member
כן!

בנתיים שנמכו אותי בחזרה [כאילו ב'צורה חריגה' למעני] ל15
כי כשניסיתי להתחבר בחזרה עם המודם הישן [2500U, כדי שלא אהיה מנותק מהאינטרנט!] הוא פשוט לא 'ראה' את חיבור הDSL , כי כנראה ה40 לא מזוהים על ידו [קטע של VDSL לעומת DSL רגיל, אני מנחש...?!]...
אז כרגע אני על חבילת 15 , וכעת אוכל לעבור בין המודם לראוטר [לצורכי בדיקה] מבלי שהמודם יושבת [עקב הקפצת התשתית ל40 שבלתי מזוהים ע"י המודם הישן] ... וכך בתקווה אוכל לבדוק אם הנתב&מודם של דילינק יוכל לתפקד...
* אני באמת תוהה אבל, מה אם הוא יעבוד על 15 ושוב כשישודרג ל40 לא יעבוד... :|

בכל אופן, כן, בנתב כל הנורות שצריכות לדלוק - דולקות... וגם בהגדרות ציין שהקו "UP" וגם בנטויז'ן אמרו לי שרואים שהקו פעיל [וכן התשתית עבדה היטב בחיבור ה1@1 ההתחלתי...]
תודה!

cheif

Member
מנהל
OK

אז אולי לא הקלדת נכון את שם המשתמש והסיסמא שלך אצל נטוויז'ן. האם נורת האינטרנט דלקה?

needusernam3

New member
הוקלד נכון

יותר נכון, הועתק-הודבק נכון, מקובץ טקסט מהמחשב.
לא בטוח אם הקלדתי ממש, אבל לא נראה לי שזה מעכב\עיכב....
היה גם קטע הזוי שהצלחתי לגלוש לרגע קצר לגוגל חדשות [גרסת ה.com]
אבל לשום אתר אחר לא...
למיטב זכרוני.... גם נורת האינטרנט דלקה!
היא, DSL, LAN ו-POWER
כל מה שצריך היה לדלוק...
תוהה אם אחרי עדכון גרסה [שמוריד מאתר רוסי ללא עברית :\ ] ואחרי איפוסים חוזרים, האם יסתדר כמו אצל אותו אחד מפורום אחר שקרה לו אותו מקרה בדיוק...

cheif

Member
מנהל
שאלה

המחשב מחובר ישירות ל-G225? ניסית עם כבל רשת אחר? ניסית לגלוש באלחוט?

z x 7 r

New member
אנצלש: תגיד, צ'יף - הראוטר הזה סביר? Kasda KW62293 11AC

אני צריך אחד שיהיה עם מודם מובנה ויתמוך בתקן AC - לא חייב להיות שיא הטכנולוגיה, אבל שיהיה אמין וישרת אותי כמה שנים.

המודם הנוכחי שלי התפגר אחרי שנה וחצי (קניתי מאלי אפקספרס, Huawei HG655A - עף לו הפירמוור).

cheif

Member
מנהל
סביר זו הגדרה טובה

1. תכונות טובות.
2. אין וקטורינג.
3. חברה עם מוניטין בינוני.

z x 7 r

New member
תודה. עד כמה הוקטורינג חיוני? ברחוב שלי אין אפילו 100 מגה

בגלל המרכזיה הישנה של בזק לפי מה שהבנתי מהנציגים שלהם בזמנו. רק עד 40.

z x 7 r

New member
קניתי את הקסדה, הראוטר נחמד - קינפגתי די בקלות. שאלה קטנה

יש לי בטלפון תוכנה שבעזרתה הייתי מעביר תמונות לדיסק קשיח של המחשב (ZenUI File manager אם זה מעניין) - משום מה אני לא רואה את המחשב שלי עכשיו: דיסק D - SHARED, הראוטר נותן כתובת לטלפון (אפשר לגלוש באינטרנט בלי בעיה), אבל אני משום מה לא רואה את המחשב שלי ברשת.

יש משהו שחסום כנראה מטעמי אבטחת מידה כברירת מחדל? יש רעיון מה אני יכול לבדוק? תודה.

needusernam3

New member
אכן חובר ישירות..

עם אותו כבל תקין שהיה עד כה...
אמנם לא השתמשתי בכבלים החדשים שהיו בקופסה [כבל רשת וכבל טלפון...] - אך משער שלא זה מה שמשפיע?
כלומר, מה שהיה עד כה תקין!! ומאמין שלא קיימת מגבלת מהירות על הקיימים... אותה טכנולוגיה, לא? [לא הצצתי כי הנחתי שזה ממש אותו דבר ורציתי לחסוך ניתוב כבלים מחדש, אם אלו אותם הכבלים...]
התחברתי לרשת של הנתב מהסלולרי שלי - אותה תוצאה, מחובר אך לא גולש...
תודה =]
&nbsp

למעלה