לא מצליח לגמור בעת קיום יחסי מין

beni28

New member
לא מצליח לגמור בעת קיום יחסי מין

שלום מר אלישוע אני בחור בריא בן 31 אשר אינו מסוגל לגמור בעת קיום יחסי מין,אני מסוגל להיות בתוך בחורה שעה ועדיין לא לגמור אין לי בעיה להגיע לסיפוק באוננות. בעיקבות כתבה באתר (26.02.07 )YNET -במדור בריאות -אחת המגיבות כתבה כי זאת בעיה מוכרת בהומיאופתיה והטיפול בה ידוע.האם אתה יכול להרחיב על אופן הטיפול או להפנות\להמליץ על מומחה הומיאופתי שמתמחה בבעיות מסוג אלו? בברכה בני

שלום בני

בכנות אין דבר כזה "זאת בעיה מוכרת בהומיאופתיה והטיפול בה ידוע". היא הטעתה אותך משום שהתרופה אינה ידועה ( אין תרופה הומיאופתית ספציפית לסימטום הזה בדיוק כמו שאין תרופה הומיאופתית ספציפית לדלקת גרון ואסביר אחר כך ). התופעה אינה ידועה משום שאתה לא ידוע לי והתופעה, אם להשתמש במושג הזה, היא קודם כל אתה. ומהו אתה? אתה מורכבות של רקמות ורוח, שכל ורגש, הבנה רצון ויכולות אישיות שאינן חוזרות פעמים באופן זהה בין כל בני האדם שחיו חיים או שיחיו אי פעם. הטיפול ההומיאופתי הקלאסי מתעניין בכל האדם ולא רק בסימפטום הבודד שהינו תוצאה של סיבה עמוקה והיא שורש הבעיות (האחרות שלך) והטיפול צריך להתחשב בה, או לפחות לנסות. על פי מה שכתבת יש הבדל לטובת האוננות, זה מצביע על עיניינים שצריך ללבן ולהבין, על השולחן בקליניקה פנים אל פנים ובלי "חארטות". החדירה והשפיכה, שהיא משאת גופו של הגבר משולים להשתכשכות בחופי גן העדן. כשזה מלווה ברגשות חמים ואמפתיים, לא רוצה לצאת משם אבל מצד שני קשה לשאת את העונג המכאיב והפיתרון הוא השפיכה. זה כמו למות. אתה לא רוצה למות אצלה. לאונן זו הצהרה כמו - אני "אהרוג" את עצמי במו ידיי. לתת את הזרע זה כמו להשקיע בדבר, במשהו לעתיד. כשהוא ניתן בקלות אל תוך כף היד זה מלמד על בזבזנות ועל חוסר התחשבות בעתיד, כילו של משאבים "על פארש", למעט הפורקן. כתבתי סתם רעיונות שעלו בי תוך כדי כתיבה, יש הרבה יותר מכך ויתכן אפילו שסתם קשקשתי אבל רציתי שתדע שיש מחשבות שונות ושיקולים לפני שנותנים תרופה. תהנה. אלישוע

beni28

New member
יש התמחות ?

יש הומיאופת שמתמחה בעיות מסוג אלו או כל מטפל יכול להתמודד עם בעיה מסוג זה?

למעלה