לא מצליח לגמור
הנני בחור בריא בן 26 שתמיד חווה חיי מין תקינים, אמנם היה לוקח לי הרבה זמן לגמור( יחסית לזכר ממוצע) כחצי שעה עד שעה לפעמים, אך הסקס היה טוב ותמיד בסופו של דבר הייתי מגיע לסיפוקי. הייתה לי חברה כ3 שנים וחצי והכל היה טוב ויפה, לאחר פרידה כואבת ביותר, מסיבות מיותרות לציון, אך שהשאירו אותי פגוע למשך חצי שנה בערך, שגם בזמן זה קיימתי יחסי מין עם נשים מזדמנות ללא כל בעיה מיוחדת הכרתי את חברתי להווה, בחורה מקסימה ולבבית ואני יכול להגיד בפה מלא שאני אוהב אותה, אך כמו שכתבתי בכותר איני גומר. זו אינה בעיה פיזית מאחר שבאוננות אני גומר בקלות ותוך זמן קצר ואילו ביחסי המין הכוללים את כל סוגי המין האפשרי, לזכותה אפשר להגיד שאינה נרתעת מכלום וכי כל גבר אחר היה חולם לרמת פתיחות כזאת ביחסי מין כמו שיש לי עם זוגתי, אך הבעיה בעינה עומדת. הזקפה שלי תקינה, אם כי מחוסר ההצלחה לגמור החשק שלי לקיים יחסים די נמוך כרגע, והתופעה נמשכת כבר תקופה ארוכה. אנחנו כ9 חודשים ביחד וביודעין הקשר התחיל כשהייתי עדיין בתקופת הריבאונד שלי וכל עוד העניינים היו קלילים בינינו גם הייתי גומר בתדירות גבוהה מהיום, אמנם לא ע"פ הנורמל אליו הייתי נהוג אך בצורה מספקת בכל מקרה. ואילו בכמה חודשים האחרונים הבעיה החריפה ביותר ואפילו שאנחנו מנסים דברים חדשים כמו צעצועי מין, אנאלי, קשירות ושאר שעשועי מיטה אני מצליח להביא עצמי לגמור לעיתים נדירות בלבד, אני מוכרח לציין כי בשנה האחרונה אני סטודנט בחו"ל וכי הקשר הקודם שלי נגמר ממש על סף הנסיעה שלי לחו"ל וכי האקסית שלי איתה הייתי אמור מלכתחילה להגיע נשארה בארץ וכי לא היה לי שום קשר איתה מאז הגעתי לפה, אני בן אדם שאוהב מין וסקס תמיד שיחק אצלי תפקיד חשוב, כמו מין מדד ליחסים טובים וחוזק הקשר. זה לא שאינני נהנה מיחסי המין אלא שפשוט אינני מסוגל להביא עצמי לנקודה הזאת שבה גומרים, ואני לא מסוגל למצוא את הלמה שמאחורי העניין, אולי אם הייתי מבין את הלמה הייתי מצליח למצוא פתרון לבעיה בעצמי. המצב מכביד עלי ביותר וגורם לעוגמת נפש רבה, יותר לי אבל גם לחברתי, בד"כ יחסי המין שלנו נגמרים בכך שהיא מסופקת מפה ועד הודעה חדשה ואנחנו מפסיקים כשכבר לאף אחד מאיתנו אין כח להמשיך, יכול להיות גם שעה וחצי שעתיים רצופות של חדירה נטו לא כולל פור פלי, שנינו בני אדם עסוקים לומדים ועובדים וזה גם מהווה בעיה של זמן, אשמח לתשובה וכי אם יש צורך ביותר פרטים כדי ללמוד את המקרה, תכוון אותי השאלות ואני אוסיף ואכתוב אך זה כל מה שעולה לי בראש ברגע זה.