ברוך לא נאה ולא בטיח.
בספרי "שוטרים מספרים" הקדשתי פרק שלם למעלליו של האיש גס הרוח ונמוך הנפש הזה. כולל ראיות כתובות ומאמרים שלו נגד העולם,
זרקו אותו מהעיתון שכתב אחרי שהסתכסך שם עם כולם ורב עם העורכים, לא פלא שמנעו ממנו להיכנס למשטרה, כאשר הוא לא פעם מתבטא מעל גבי העיתון נגד המשטרה ולטובת העבריינים תוך כדי שקרים.
הוא לא נתקל בי אישית, כי אז מצבו לא היה שפיר, בניגוד לשוטרים אחרים אני מהשוטרים שמכיר את החוק מצויין ופעלתי לפיו במדוייק גם בלשון החוק וגם ברוח החוק, ובריונים ממנו לא הצליחו לקעקע את בטחוני ועמדתי.
ראיתי את המובאה שלך ברוטר.
בכל הייתי חייב לציין את הדבר העלוב הזה בקטע:
"בפרק שנוגע במטה המחוז, רציתי לספר על האיש שהיה האכזבה הגדולה ביותר שלי : העיתונאי בוקי נאה .
האירוע הראשון ששמעתי עליו היה בשוד בבנק יהב .
מקריאת כתבות שלו הסתבר לי כי כתיבתו מעניינת, ויותר מזה - הוא כתב את האמת בלי להתפתל , ממש עיתונאי ישר ולענין .
אבל לאט לאט התחלתי להרגיש מורת-רוח מהתנהגותו.
העיתונאי שכל כך שמחתי לראות שכותב באומץ את האמת גם אם היא מרגיזה מישהו. אבל ככל שהוא צבר יותר ותק, התנהג בחוצפה ובעזות מצח, נראה כאילו הוא מצדד בעבריינים , כתב דברים שכמה פעמים תפסתי את עצמי אומר לעצמי:"אבל זה לא נכון".
ושיהיה ברור : אין לי ספק שבוקי נאה לא מכיר אותי וכן מעולם לא כתב עלי , וגם אני לא פגשתי בו אלא רק ראיתי אותו למיטב זכרוני ב-2013 בטלויזיה בתכנית כלבוטק ובתכנית ההישרדות.
משך 30 שנות שירותי במשטרה, אני לא מכיר מקרה שבו המשטרה החרימה עיתונאי בצורה כה גורפת משך תקופה ארוכה כל כך .
כתבתי כאן מאמר ארוך בן כמה עמודים עם המון התרחשויות הקשורות אליו, ראיות, וקטעי עיתונות , אבל החלטתי שהספר הזה הוא על ההיסטוריה של מחוז תל-אביב ואילו בוקי נאה הוא לא ממש נקודה חשובה להיסטוריה הזו, ולכן החלטתי למחוק את כל המאמר הארוך שכתבתי, ולהסתפק רק בתזכורת, על עיתונאי שעלה ככוכב שביט בשמי הכרוניקה הפלילית, איכזב אותי מאוד , כבה ונפל".
למרות שאת הפרק מחקתי והשארתי את התיזכור מלמעלה, הנה דוגמא (אני מחזיק בראיות לדברים שאני אומר, ולא סתם ראיות אלא מאמרים שהוא כתב...)
א.
דיזנגוף 221א איננה תחנת משטרה, אלא נקודה בלבד שמהווה הכניסה האחורית למטה המחוז שנמצא ברחוב מוצקין 8 ובשעות העבודה, ומעבר להן הנקודה סגורה..
ב.
אין שם בכלל ניידות, הניידות נמצאות במטה מרחב ירקון אז ברחוב הרכבת 16 ליד תחנה מרכזית.
ג.
המתלונן שהפך לחשוד הוא מספר שרדף אחרי החשודים, התקשר למוקד, וכשראה שלא מגיעה ניידת (בוקי נאה יודע טוב מאוד שבעת התישאול של המוקדאית, היא כבר שיגרה את האירוע למוקדאי בעמדת שידור ירקון שהעביר את האירוע לניידת באלחוט, והיא ממשיכה לקחת פרטים מהמודיע , אבל הוא מתעלם מזה , זה לא דרמתי מספיק...)
אז הוא מיהר לנקודת דיזנגוף שכמובן היתה סגורה והיכה בשמשות עד ששבר אותן. (אזרח התקשר למשטרה וסיפר שמישהו שובר את הדלתות של נקודת דיזנגוף).
ושתי ניידות הגיעו לטפל בו (תזכורת- גרימת נזק לכוחות המזויינים זו עבירה מסוג פשע חמור שעונשה 7 שנות מאסר...- סעיף 108 לחוק העונשין.)
ועדיין יש לו טענות נגד נקודת דיזנגוף שהיתה סגורה, כאשר הוא לא ידע שהניידת כבר היתה בנמל וטיפלה באירוע כי הוא לא היה שם.
בכלל השותפות שלו עם ענבל גבריאלי באיזו תוכנית , מצחיקה, ממש הלך העורב אצל הזרזיר.....