לא מצליח להבין

לא מצליח להבין

את ברוריה במיוחד בפרקים האחרונים. זה כבר גובל בטרוף! ושלמה, גם הוא - מה מנסים להציג? דמות של מנהל רופסת? שלא יודע לנהל? בכל אופן ציפי לקורטוב של סמכותיות. לדעתי זה מידי מוגזם ומוקצן וחורג מהטעם הטוב אני רואה פרקים מהסדרה כשמתאפשר לי. בינתיים אין משהו יותר טוב.. מה לעשות. יסי - אמיתית. שירה שחקנית. בולט לה הפרצוף אבל התרגלתי - והיא יפה בעיני. כאילו שירה את מה צריכה את חות דעתי אבל בכל אופן. יש מין מתח בסדרה למרות שהיא צפויה, בלי תחכום ועם המון שטויות. ולא מצחיקה . מה לעשות. בעיקר הצילומים יפים. והצבעים. יאמר לשבחם של הארט דיזיינרים. אתה עם השיער הארוך - אתה חתיך הורס וגם אתה שמשחק עכשיו עם פרות בהודו

EvaNofit

New member
סה"כ סדרה קלילה לא צריך ככה

להתעמק חחחח.... ואל תשכחי שזה טלוויזיה
זה לא החיים האמיתיים...... אז אין תמיד דברים הגיונים... וסתם למשל לגבי הדמות שלמה זה בשביל העלילה, הצחוקים וכו'...... מי זה עם השיער הארוך
לא זכור לי דמות כזאת..... ולגבי זה ש"שמשחק עם הפרות בהודו"
תכירי, אלדד פריבס

EvaNofit

New member
וואי את לא יודעת כמה......./images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

עדן [-'שכטרון'] כזה מספר לי יש פרסומת חדשה של אלדד ואני כזה מה ואיפה כי עוד לא ייצא לי לראות ואז מיד אח"כ [בכוונה....] ישבתי איזה מקבץ פרסומת אחד ארוך ומעייף עד שאני שומעת
"צ'ורי צ'ורי...."
ואז אני רואה את הפנים והחיוך הכי מדהימים שקיימים ואני
איזה מאושרת נהייתי
גם פרסומת מעניינית ומצחיקה וגם אלדד
ועכשו כולם בכיתה כזה מדברים על כמה ש"ההוא מהפרסומת של השוקלד" חמוד וכו' ואני חחח מה הפסדתם 100 פרקים..... כמה חיוכים ויופי.... אמרתי לכם לראות "פיק אפ" אבל אתם לא הקשבתם לי.....

ליןןןןן

New member
חחחח הרגתותי...

הוא מככב בפרסומות אני רואה...בזק ועכשיו זה.. מזל שהוא הסתפר מאז הפרסומת של בזק... מה אפחד מהכיתה שלך לא ראה פיק אפ?! איזה פספסוס...

EvaNofit

New member
באמת מזל שהוא הסתפר......../images/Emo45.gif

הפאה [?] לא הייתה הכי מחמיאה לו...... אוף אני מתה להשיג תמונות מהפרסומות שלו
את קולטת שיש לי רק 10 תמונות שלו....
ולא, אפחד לא ראה אצלי פיק אפ..... אולי רק זיפזפו פעם ב- אבל בעיקרון אפחד.... לא מי שאני מכירה לפחות....

EvaNofit

New member
חחחחחחח........../images/Emo6.gif

זהו כבר למדתי את השם שלו......
סתם אני יגיד לך למה, יש לחברה שלי חבר שקוראים לו [כמה מפתיע....] אלעד עכשו מרוב כל הסיפורים שהיא מספרת לי עליו בשיעורים, הפסקות, טלפון, אייסיקיו... נהיה לי אשכרה שטיפת מוח והשם הזה נכנס לי לתת מודע...... אבל לא נורא התגברתי על זה..... ועכשו כל פעם שהיא מדברת עליו [חחח ותאמין לי שזה הרבה....] אני נזכרת באלדדוש...

מוזר לי שחשבת

שאני בת. מה זה סדרה קלילה? אבל מטורפת? זה ממש קש ותבן ללא תובנה

למעלה