לא מצליח להוריד ת'כרס...

shoko79

New member
לא מצליח להוריד ת'כרס...

היי אני אוטוטו בן 30, והגובה שלי הוא 1.67 במהלך השנה האחרונה העלתי במשקל והגעתי למשקל של 62 ק"ג. לפני כן המשקל שלי היה 54 ק"ג והייתי אוכל הכל, אבל הכל בלי להעלות אפילו קילו אחד:). לא יודע אם זו המתנה שלי לכבוד גיל שלושים אבל כנראה שהמטבוליזם שלי מתחיל לבגוד בי. כאמור, הגעתי למשקל של 62 ק"ג והתמלאתי יפה בגוף. אבל גדלה לי כרס קטנה ולא אטרקטיבית בעליל :( כבר כמה חודשים שאני לא נוגע במתוקים, לא מיונז, לא שוקולד ומשתדל לשים לב למה שאני מכניס לפה. משתדל לאכול ארוחות מסודרות , הרבה ירקות וטונה ועדיין לא מצליח להפחית במשקל ולהוריד את הכרס הארורה הזו. פשוט נתקעתי על 62 ק"ג. לצערי אין לי את האפשרות לעשות מנוי לחדק כושר כרגע. מה אני יכול לעשות כדי להגיע אם אפשר בכלל, לתוצאות אפקטיביות (קרי הורדת הרכס) ללא חדר כושר? אשמח לכמה שיותר אינפורמציה מבחינת הפעילות הגופנית. אני לא ממש בכושר ולא יודע מאיפה להתחיל. הבנתי שכפיפות בטן לא יעילות בכלל.האם כדאי להתייעץ עם דיאטנית שתבנה לי תפריט ? אני די מיואש... תודה רבה

הר ניר29

New member
שלום

א. אני ממליץ לך להתייעץ עם דיאטנית לבניית תפריט. ב. סביר להניח שלא הצלחת לשמור על מאזן קלורי שלילי, גם אם המזונות שהכנסת הפכו יותר "בריאים". ג. אתה יכול וצריך לבצע פעילות גופנית בכדי להעלות את ההוצאה הקלורית. באופן ככלי: תתחיל עם 3 פעמים בשבוע, פעילות רציפה למשך 20-30 דקות. אני ממליץ לך להתייעץ עם מדריך כושר גופני ובריאות פנים מול פנים...בכדי לבנות מסגרת פעילות ותוכל לקבל הנחיות יותר מדוייקות. בהצלחה.

shoko79

New member
תודה על התגובה. אתה יכול

לתת המלצות לגבי תרגילים מתאימים ? אתה מכיר אתר עם אינפורמציה מתאימה לגבי הפעילות הגופנית, בוא נגיד שאני מתחיל בהליכות 3 פעמים בשבוע. השאלה מה צריך לעשות הלאה ? אני שואל את זה משום שאני לא בטוח שאני יכול כרגע להתייעץ עם מדריך כושר. מה העלות של זה ? תודה רבה

הר ניר29

New member
לא כל מדריך מוכן לעשות

יעוץ חד פעמי... כרגע אין לך מה להתסכל הלאה... תקבע לך מטרות קרובות, ברות השגה... בשלב הראשוני תבצע את הפעילות האירובית, אתה יכול להוסיף כ 5 דקות הליכה בכל שבוע... (לאחר שבועיים הסתגלות). לאחר מכן נוכל להמשיך ליעץ לך באופן כללי. מעבר לכך, אני ממליץ לך לבצע תרגילי התנגדות כנגד משקל הגוף בשלב זה. בכל מקרה המפתח הוא תזונתי... תנסה לברר עם קופת החולים שאתה חבר בה על פגישה עם תזונאי/ת לעיתים המחירים נמוכים. תלוי בסוג הביטוח שיש לך.

הצלחה = מחויבות

אם אתה באמת רוצה להצליח חשוב ש"תשנה דיסקט" בראש, תשאל את עצמך: "מה אני מוכן לעשות כדי לרזות ?" או שאלה כמו: "כמה אני מוכן לשלם בכדי לרדת 5 ק"ג?" עם התשובות האלה תמשיך הלאה למשימות. אל תנסה לקצר דרך - בתפיסה כזאת הכשלון כמעט מובטח מראש...

למעלה