לא מצליח להיכנס לברית

boazw10

New member
לא מצליח להיכנס לברית

הנהלת האתר אני מנסה להיכנס לברית ישראל1 ולא מצליח הדרוג שלי 106 כך שאני לא מבין למה דיברתי אם מנהל הברית וגם הוא לא יודע למה אני לא מצליח תעזרו לי בבקשה מס המדינה שלי 294 מדינת hell

RED OR DEAD BS

New member
אני מנהל ברית ישראל1

וכבר אמרו לי שלא מצליחים להכנס לברית, אנא ערן, בדוק את הבעיה.

טל ר

New member
ערן, גם אני זקוק לעזרה

אף אחד אינו יכול להצטרף לברית - אתה מבין את הבעייתיות...

gindis

New member
תשובה

תבדקו טוב את הדרוג שלכם! אם הדרוג הוא 100 או פחות מ-100 אז אתם לא יכולים להצטרף לברית קיימת אלא לפתוח ברית משלכם.

netunka

New member
אי אפשר להיכנס לברית שלי!!

אי אפשר להיכנס לברית שלי חברים שלי לוחצים על הצטרף זה אומר להם הצטרפתם ואז הם רואים שהם לא בברית! הם חוזרים למסך הרגיל של בחירת ברית. אחרי זה הם מנסים להיכנס לבריתות אחרות והם מצליחים ישר! ברית:Killers נ.ב. הם מעל דירוג מאתיים לפחות כך שאין בעייה בעניין זה

gindis

New member
תשובה

שינסו שוב פעם! אם זה לא מצליח, אז נצטרך למחוק את הברית וליצור אותה מחדש.

טל ר

New member
זו אינה הבעיה

- הדרוג שלי מתחת ל-100. - יצרתי ברית משלי. - אף אחד בשום דרוג אינו יכול להצטרף אליה. שם הברית Israel3. טל.

HeHe2

New member
אני יודע למה....

נכון שעידכון דירוג מתעדכן כל 3 שעות אז יכול להיות שאתה ל רואה אבל ירדת בדירוג מתחת ל100 ואתה פשוט לא רואה כי עוד לא עידכנו תדירוג שלך נראה לי זאת הבעיה...

gindis

New member
תשובה למי שיש בעיה עם הברית

אם יש לכם בעיה עם הברית ואתם מעל הדרוג 100 אבקש מבעלי הברית למחוק אותה וליצור אותה מחדש!

gindis

New member
הבעיה בבריתות תוקנה

נמצאה תקלה שכאשר הצטרפתם לברית הוא הוציא אתכם בחזרה לחלון של הבריתות, וכאילו לא הצטרפתם לברית. הבעיה הזו תוקנה...עמכם הסליחה.

למעלה