לא מצליח להירדם

לא מצליח להירדם../images/Emo29.gif

שלום לכל כותבות\כותבי הפורום. יש לי בעייה "קטנה" בשבועות האחרונים, אני פשוט קשה לי מאוד להירדם
, תוכלו בבקשה לייעץ לי מה אוכל לעשות...
האם יש סוגי מאכלים שונים שעוזרים להירדם...
תודה מ
מזה שלא נרדם

ממממ....

השאלה היא למה קשה לך להרדם? אתה כנראה מתוח בגלל משהו שקורה בחיים שלך. לגבי מה עוזר; -לאכול בעיקר פחממות מורכבות בערב(לחם מקמח מלא, בטטה, תפוח אדמה וכד') -להמנע מחומרים מעוררים כמו קופאין,שוקולד וקקאו בכלל, תה מנטה או נענע. -אפשר לשתות חצי כוס עד כוס יין אדום בשעות הערב. -אפשר לשתות ה קמומיל או מליסה לשניהם השפעה מרגיעה. -לחשוב לפני השינה מחשבות טובות וחיוביות בלבד!!!

מורגי

New member
רווינסרה,

יש לי כאן ספר שמבוסס על תורתו של הרמב"ם, והוא דווקא טוען שנענע ומנטה עוזרים לנדודי שינה. קצת מוזר בהתחשב בעובדה שבסעיף מתחת כתוב שהנענע טובה גם לעייפות יתר... כמו כן, הוא מזכיר כאן אורן, אזוב, חסה, כרפס, רוזמרין ושיבולת שועל שטובים לנדודי שנה. רק מה, הוא לא מזכיר איך להשתמש בהם...

קטונתי

למיטב ידיעתי נענע ומנטה הם צמחים בעלי תכונות מעוררות. גם רומזרין. חבל שהספר לא מפרט.

0 אור 0

New member
חלב חם עם דבש

הרפיה לפני השינה (קצת מדיטציה או רייקי פשוט מדהים) ועצת הסבתא האולטימטיבית - לספור כבשים - אותי אישית זה דוקא מעיר

נגד בעיות שינה:

ללכת לישון כל יום ע 23.00, גם אם לא נרדמים ולשכב במיטה רצוף לפחות עד 03.00. כל יום. כל יום. גם בשישי-שבת. כל יום. אחרי שבועיים מבטיחה הטבה- מרגילים מחדש את השעון הביולוגי.

לשינה טובה ורגועה

יש לקחת קרם רגליים ולעסות כל אחת מכפות הרגליים באמצעות הקרם כל רגל עיסוי של 15 דקות בתנועות סיבוביות ומובטחת שינה טובה ורגועה

Blueberry Kiss

New member
לא לאכול כ-3 שעות לפני השינה

כדי להמנע מהרגשת כבדות. לא לאכול פירות לפני השינה (אפילו שזה קל) בגלל שהסוכר שבהם מעורר.

../images/Emo36.gifראשית כל ../images/Emo26.gif

במקרה שאתה לא עסוק בדבר מה ,או לא עובד , אז תתחיל .. זה המרשם הכי טוב לחזור הביתה עייף ובאיזשהוא זמן ללכת לישון.... אם בכל זאת לא הצלחת להירדם אז אתה צריך מישהיא שתשיר לך נומי נומי...

לא מוצא חן בעיניי מה שכתבת כאן

אממ תמיד אחריי בית ספר הייתי נרדם אני לא יודע למה זה לא קורה עכשיו

למעלה