לא מצליח להעביר חומר לטריאו 650

לא מצליח להעביר חומר לטריאו 650

מנסה להעביר את החומר מפאלם T3 לטריאו 650 ומישום מה עוברים לי רק 10 סעיפי ממו.וגם שאר הדברים אינם עוברים לגמרי . הפאלם טריאו מוגדר כמשתמש -ליעד. והפאלם T3 מוגדר כ- NIZAN . ואת שניהם אני אני מסנכרן דרך פאלם דסקטופ בבדיקה בדסקטופ ביוזר ניים של NIZAN אכן כל החומר מופיע . השאלה כיצד אני עושה שיתוף וגורם ליוזר ניים של NIZAN לעבור ליוזר ליעד ? ניסיתי להעביר גם דרך האווטלוק דרך קפוארה שקניתי ושם התוצאות היו פחות טובות . תודה . ניצן

לא מצליח להעביר נתונים לטריאו 650

נסיתי להעביר דרך האאוטלוק והיה פחות טוב . מהדסקטופ עברו יותר נתונים אבל גם כאן לא הכל ביחוד ב- MEMO / אין מישהו שיכול לעזור לי אפילו טלפונית ? ניצן - 050-5-281065 054-69-59-777

AYELET1

New member
הנתונים עוברים. אלו נתונים לא עברו לך

באאוטלוק? אני מנסה לעזור לך. בשביל עזרה עליך לתת מעט יותר פרטים ולא לזרוק פירורי מידע.... את הקובץ בדסקטופ עליך ליבא עפ"י שם המשתמש.

העברת נתונים לאווטלוק בטריאו 650 לא מצליחה

בהמשך לתכתובות . העברת נתונים לאווטלוק בטריאו 650 לא מצליחה . אסביר בפירוט . 1) יש לי מכשיר T3ישן שהיוזר ניים שלו הוא NIZAN אני מסנכרן אותו לאווטלוק . וחלק מהדברים בלוח הפגישות לא עובר לי.לאווטלוק . 2) יש לי גם טריאו 650 שאותו אני גם מסנכרן לאווטלוק תחת יוזר ניים ליעד . כל הנתונים לא עוברים לאווטלוק . ניצן

למעלה