לא מצליח להשתמש בSansa Updater עם sansa view!

dinabgr

New member
לא מצליח להשתמש בSansa Updater עם sansa view!

שלום, קניתי היום את sansa view בידיעה שיש אפשרות לשים לו עברית. התקנתי את הSansa Updater והוא אומר לחבר את הנגן, ולא זז משם.. אז יש לי כמה שאלות: א. מה עושים עם זה? ב. יש אפשרות בכלל להתקין עברית? ג. מה זה מצב MSC? יאללה לא רשום בשום מקום.. ד. הנגן הוא לא שייך לאיזו שהיא סדרה? לדוגמא: E200, C200. תודה ענקית לעוזרים!! דין.

יאיר B

New member
לא מכיר לעומק את התוכנה הזאת, אבל אתה צריך

לחבר את הנגן (רצוי כשהוא דולק) לחיבור USB אחורי במחשב ויש לחיבור. אאל"ט הנגן צריך להיות תחת MTP כאשר משתמשים בתוכנה הזאת. מעקף לתכנה הזאת (ובעצם התקנה ידנית של הקושחה) היא הורדת הקושחה המתאימה דרך הפורומים של סנדיסק (באתר סאנדיסק, תחת תמיכה) ופעולה לפי ההוראות בפורום. עברית - רק דרך קושחה רשמית של סנדיסק (מה שתואר למעלה). מצב MTP - העברת שירים דרך תוכנה (למשל מדיה פלייר). מצב MSC - העברת שירים בגרירה (באמצעות העתק-הדבק). שים לב! את אתה מתחיל עם שיטה אחת - תתמיד בה. ערבוב של שני השיטות גורם לבעיות בהמשך (מאחר והמחשב לא יראה בשיטת העברה אחת את השירים שהעברת בשיטה השנייה). לגבי סדרה - הנגן הזה שייך לסדרה שנקראת View. הסדרות שכתבת הן סדרות אחרות וישנות. הסדרות הנוספות שכיום נמכרות הן Fuze וגם Clip.

dinabgr

New member
תגיד יש מצב לקישור לפורום של sandisk?

תגיד יש מצב לקישור לפורום של sandisk?

dinabgr

New member
כנס..

אחי אבל אין עברית.. אתה יודע אולי מאיפה אפשר להוריד?

התקנת את הקושחה העדכנית?

אם כן - תיכנס לsetting ואז שפה ואמור להיות כתוב 'עברית'. אם אין שם - כנראה אין עברית לנגן הזה.

dinabgr

New member
אחי אין שום סיכוי?

אני ממש חייב עברית אח שלי לא מסתדר עם הנגן בכלל.. אמרו לי שיש עברית ועכשיו אני רואה שאין.. 100% אין לו? ולא רשום לי "עברית" בשפות.. מה הגירסא הכי עדכנית?

גוגל, כמה קשה זה יכול להיות?

נראה שאתה לא מבין יותר מדי בכל העניין של הקושחה, לא שיש יותר מדי מה להבין, אז פשוט תשתמש בתוכנה. היא עושה את זה באופן אוטומטי.

dinabgr

New member
כנס..

זהו אז אני משתמש בתוכנה אבל היא לא מעבירה לי את העברית ומישהוא מפורום אחראמר לי שיש לו עברית ואני לא מבין איך..

יאיר B

New member
ממה שאני זוכר יש לו עברית.

ככה היה כתוב בביקורות ברשת ובאתר באג כשהוא נמכר בו בעבר. הקושחה האחרונה עבורו היא 01.03.02 משנה שעברה. קישרתי אליה בהודעה הקודמת שלי. אם עשית כל מה שמתואר בעמוד הפורום שקישרתי אליו בצורה נכונה, היה צריך להיות תחת הגדרות הנגן (Settings) אפשרות לבחור שפה (Language) ושם היה צריך להיות עברית (יכול להיות רשום כ-Hebrew או Israel). אין דרך אחרת מלבד קושחה להכניס עברית לנגנים הללו. יהיה לי מאוד מוזר אם אין עברית.

dinabgr

New member
כנסו כולם!!!

עכשיו הבנתי למה אין לי עברית! sandisk מחקו את גירסא 01.03.11F שבה יש עברית! בקיצור! כל מי שמוצא לי את גירסא 01.03.11F לsansa view מלךך!!!!! אתם שפוט לא מאמיניםכמה אני ישמח!

יאיר B

New member
הגרסא האירופאית היא מסוג F

For (F) EUROPE w/ FM - Download ZIP file מה שיש לך זו הגרסא האחרונה. מאיפה המספר 11F?

dinabgr

New member
כנס

זאת הגירסא שיש בה עברית.. sandisk מחקו אותה.. אין לי מושג למה.. אז יכול להיות שמישהוא שחרר לאינטרנט וההורדה עדיין קיימת זה מה שאני מחפש..

יאיר B

New member
גוגל לא מחזיר תוצאות עבור הביטוי "01.03.11F"

מה שככל הנראה מעיד שלא קיים דבר כזה ברשת (לפחות לא ברשת הרדודה).

למעלה