לא מצליח להתקין לינוקס

ReFleX

New member
לא מצליח להתקין לינוקס ../images/Emo53.gif

אני רוצה להתקין רד הט 6.2 עכשיו אני טוען את התקליטון איתחול , בוחר את סוג ההתקנה שאני רוצה (לא משנה גרפית או טקסטואלית) , מכאן , המחשב מתחיל ליסרוק את רכיבי במחשב שלי ואז עוד ליפני שתוכנית ההתקנה עולה יוצא הפלט הבא : running install... running sbin/loader istall exited abnormally -- recieved signal 9 sending termination signals...done sending kill signals...done disabling swap... unmounting filesystems... /mnt/source /dev/pts /proc ejecting cdrom you may safely reboot your system ואז זה מוציא לי את הסידי החוצה וזהו ... עכשיו , המחשב עליו אני רוצה להתקין זה פנטיום 586 , 16 ראם 1.5 גיגה וסידירום . חשבתי אולי להעתיק את הדיסק של לינוקס במחשב , אבל יש שם קבצים כאלה שלא ניתנים להעתקה והם נימצאים בכל תקייה בדיסק ככה שאני צריך להעתיק קובץ קובץ וזה הרבה ! . נ.ב אם אני אנסה להתקין לינוקס מיינדארק זה יעשה לי אותה בעיה , לפי דעתכם ? בתודה מראש .... מקווה שתוכלו לעזור לי !

תמר,

New member
לדעתי יש לך בעיה בדיסק ההתקנה

אם זהו דיסק צרוב - הוא לא נצרב טוב, ואם הוא לא צרוב - אז הוא סתם התקלקל. לא נראה שיש קשר כלשהו להרכב החומרה במחשב. ולראיה - גם כשניסית להעתיק את הדיסק למחשב היו כמה קבצים שהוא לא הצליח להעתיק. בקיצור - נסה להשתמש בדיסק אחר.

mavor

New member
זיכרון

יכול להיות שיש לך בעית זיכרון תנסה להתקין את RH5 ולראות אם זה מצליח נדב

למעלה