לא מצליח לחדור

איתי100

New member
לא מצליח לחדור

שלום ד"ר אלוני אני בן 25, חברתי בת 23, אנחנו יוצאים כחצי שנה ומקיימים יחסי מין (או לפחות מנסים) כשלושה חודשים. היא בתולה, עבורי זהו הקשר הרציני השני. אנחנו מנסים 3 חודשים לקיים יחסי מין. הקושי הוא בחדירה. בכל פעם שאני מנסה לחדור אליה הפין שלי "בורח" החוצה. בהתחלה חשבנו שזה בגלל שזאת הפעם הראשונה שלה, אבל ככל שהזמן עובר זה נראה לנו קצת מוזר שזה בגלל זה, כי בכל זאת אנחנו כבר מנסים כמה חודשים. בקשר הקודם שלי היתה לי חדירה מלאה וקלה אבל היתה לי בעיה לגמור. רק אחרי עזרה מבת הזוג הקודמת שלי הצלחתי לגמור. בת זוגי הנוכחית מתקשה לעזור לי וזה מאוד מפריע לי שאני צריך לעשות הכל כמעט לבדי. לפעמים זה גורם לכל כך הרבה לחץ עד כדי כך שבאמצע החדירה הפין שלי מאבד את הזיקפה ואז אני מתייאש ואנחנו מפסיקים, או שאני נאלץ לאונן לעצמי. כשרציתי להחדיר את אצבעותיי לתוכה היא סירבה בטענה שזה לא נעים לה. זה מאוד מתסכל את שנינו, אבל אני מרגיש שאותי בהרבה יותר ממנה. אז אצל מי הבעיה באמת, אצלי או אצלה? ומה עושים כדי להתגבר על זה? אודה לך מאוד על תשובתך המהירה, זה מאוד יעזור לנו. תודה, איתי.

LIGHTPALADIN

New member
חברתך צריכה ללכת לגניקולוג.

עלפי הידוע לי יש אחוז מסויים באוכלוסית הנשים הסובל מבעיה ששמה לא ידועה לי אבל כעיקרון הביטוי שלה הוא בכך שהיא צרה ולכן בןזוגה לא מצליח לחדור אליה. יתכן וחברתך סובלת מכך ולכן רצוי שתלך לגניקולוג תספר לו על הבעיה והוא כבר ידע מה לבדוק וליעץ. מכל מקרה ידוע לי שיש פיתרון לפחות דרך אחת ששמעתי עליה היא שהבחורה מקבלת מעין "מוטות" בקוטרים שונים ולאט לאט עוברת מקוטר אחד לקוטר גדול יותר וכך מגדילה את הגמישות ותגיע למצב שאיבר המין שלך יוכל לחדור. דברי נכתבו מהנחה שאתה לא מצליח לחדור אליה. (אני לא איש מקצוע.)

רותה 1

New member
איתי 100 - בעיה זוגית מינית

שלום איתי. יש סיבות שונות העלולות לגרום למצב אליו נקלעתם. יתכן והבעיה נובעת מבעיה של בת הזוג שלך שמשפיעה עליך ויתכן שההיפך הוא הנכון, אבל כך או כך - גם כאשר אחד מבני הזוג סובל מבעיה כלשהי - הזוג עצמו נפגע מזה ובדיוק לשם כך קיים האבחון המיני הזוגי. אתם מגיעים למטפל מיני מוסמך והוא פוגש אתכם ומשוחח אתכם על מנת לאתר במדויק את הבעיה. כמו כן תתבקשו להגיע כל אחד בנפרד לשיחה נפרדת. בתום הבירור תוכלו לקבל המלצה או הכוונה על מנת לטפל נכון בבעיה שלכם. אתם יכולים לפנות למרפאה בבית חולים ציבורי (באתר של איטם - ראה בקישורים) או לפנות למרפאה פרטית מוסמכת.

נשמע לי כמו וגיניסמוס

הקושי שלכם להגיע לחדירה נראה לי כמו "וגיניסמוס" - שזה התכווצות בלתי רצונית של שריר פתח הנרתיק. מה שמומלץ לכם לעשות זה כמו שהשיבה רותה1 (שהיא מנהלת המרפאה של ד"ר רונית אלוני) לגשת לאבחון וטיפול אצל מטפל מיני (ביחד או לחוד...) מידע על התופעה תוכלו למצוא באתר המרפאה במדור הכתבות. וגם במאמרי הפורום.

איתי100

New member
תודה, העניין הוא שחברתי מסרבת

בשלב זה של היחסים בינינו לקבל טיפול כלשהו. היא חושבת שעדיין מוקדם לכך מאחר שאנו מנסים לקיים יחסים רק שלושה חודשים. לדעתה עם הזמן, הבעיה תיפתר. האם יש משהו בדבריה, או שבכל זאת צריך לפנות לטיפול, ללא קשר לפרק הזמן בו אנו מנסים?

LIGHTPALADIN

New member
זה נורא תלוי במה הבעיה.

יכול להיות שהבעיה היא מלידה ואז לא משנה כמה זמן תנסו זה לא יהיה מה שיעזור אלה עם במקרה "בניסיון" תצליחו לשחזר מה שהטיפול עושה. לדעתי לטובת של החברה שתלך לברר בשביל עצמה קודם כל האם הכל בסדר אצלה או שהאם אכן יש לה בעיה ואם כן מהי ,סכ"ה מין הוא חלק די חשוב בחיינו הבוגרים ובזוגיות ורצוי שתפתור את הבעיה בשלב מוקדם יותר.

מניסיוני:

בעיות לא נפתרות אם לא מטפלים בהן כמו שצריך.... (או לפחות מאבחנים אותן) מה גם שחברתך לא מאפשרת לך לנסות ולהחדיר אצבעות לנרתיק שלה.... שתתחיל מאצבעות - כמו בכל מסע - מתחילים מהצעד הראשון: זרת. אח"כ נראה אותה גיבורה "הולכת על כל הקופה" = פין זקוף.... אתה יכול לתת לה לקרוא את מה שכתבתי !

אותה הבעייה

לי יש את אותה הבעייה אני וחבר שלי לא מצליחים לקיים יחסי מין.. אף פעם.. בכל הניסיונות - זה אף פעם לא הצליח להחדר לבפנים... כבר איזה שלושה חודשים בערך גם... חוצמזה חבר שלי מביא לי ביד, יורד לי.. ואני ממש לא גומרת מזה.. נראה לי שזה בגלל העובדה שאני מתחככת עם שמיכות... עכשיו אני צריכה עזרה באיך להגיד לו את זה שאני מתחכחת בשמיכות.. כי הוא לא יודע איך אני מביאה ביד, והוא מתוסכל מזה שאני לא גומרת לו אבל כשאני מביאה לו ביד או יורדת לו, הוא גומר חופשי... עכשיו פה אני צריכה את העזרה שלכם אנשים.. איך אני יגיד לו את זה בדרך הכי לא מביכה לעזעזל!? אני ממש נואשת!!!!!!!!

LIGHTPALADIN

New member
מתוקה הדרך הכנה היא הדרך הלא מביכה.

תזמיני אותו אליך לארוחה קלילה (כזאת שאחריה תוכלו לעבור לסקס.) ובתום הארוחה תדברי איתו על סקס ותשאלי אם הוא רוצה לראות מה את עושה כדי לגמור וכך יוכל לדעת מה לעשות ולגרום לך לגמור (מכל מקרה הוא יהנה מלראות אותך מאוננת באחריות.) . את לא צריכה לחשוש את אומרת שהוא מתוסכל מזה שאת לא גומרת אז בעצם את עוזרת לו לא להיות מתוסכל (אנחנו מתוסכלים כאשר אנחנו במצב שלא מתאים לנו ואנחנו לא יודעים מה לעשות בכדי לשנותו) . ובלי קשר אליו אם הוא לא מצליח להחדיר את הפין לאיבר המין שלך רצוי שתבדקי שהכל תקין אצלך אצלך גניקולוג. (האם אצבעות הוא מצליח?)

לא ברור אם יש או אין בכלל חדירה

כי אתה כותב שלפעמים תוך כדי חדירה אתה מאבד את הזקפה? אתה מדבר על חברתך הקודמת? לנסות חדירה 3 חודשים ולא לחדור מלמד שיש קושי אמיתי, האם ניסיתם משהו מדורג? לא האצבע שלך אולי שלה? שאל את חברתך אם היא יכולה להחדיר לעצמה אצבע, או שתיים, האם היא משתמשת בטמפונים? והאם עברה בדיקה גניקולוגית? אם התשובה לכל השאלות האלה או לחלקן היא לא כדאי לא לבזבז זמן ולפנות למרפאה. אם חברתך וגיניסטית - אני עדיין לא יודעת השערה בלבד - נסיונות לא רק שלא יעזרו הם עלולים להזיק. גיל 23 הוא כבר גיל בוגר להתמודד עם בעיות בצורה רצינית ולא לחשוב שדברים עוברים לבד. כפי שהיציעו לך כדאי להיכנס לקישורים שונים להרחיב את הידע בנושא.

למעלה