לא מצליח לישון כבר כמה ימים !

אריה1970

New member
למה אני לא יכול לישון?

אני מרגיש ממוטט והרוס. אני פשוט מתמוטט מעומס יתר, לא בא לי כלום, לא לישון ולא להיות ער.

אריה1970

New member
הרהורי שינה

לפעמים אני מרגיש כל כך לא שייך לעולם כאילו הכל עובר דרכי ואני רק מתבונן. כולם רוצים להיות פה , להתחבר, להיות חלק מהחוויה ואני רק רוצה להיות במקום אחר. מרגיש לכוד בתוך משהו ואף אחד לא מבין מה הולך לי בראש, יושב לי בחדר השכור מביט מסביב רק אני והכלב נמצאים פה,הכל יושן ואני עדיין לא. אותה המוזיקה אותם הרהיטים אותו מקום ושום דבר לא משתנה, הכל נשאר אותו הדבר. יושב לי בחדר החשוך מסתכל לצדדים למעלה למטה , הכל אותו הדבר. הבעיה היא בלילות כאלה הם בעיקר המחשבות שלא נותנות מנוח , לא רוצה את המחשבות האלו לא רוצה לחשוב.

אריה1970

New member
אני רוצה לישון

בלי חלומות רעים בלי סיוטים , בלי מחשבות טורדניות , בלי געגועים , בלי רצון לחבק מה שאיננו ,בלי עיניים אדומות, בלי לחשוב על אתמול.

אריה1970

New member
טוב, אני אלך לי בשקט הביתה

לראות סרט ולהרויח עוד כמה שעות ללא שינה. בי בינתיים.

בסדר, אריה אני כאן ../images/Emo101.gif

כל הייתר כנראה מבלים נהדר ולכן לא נכנסים לפורום...אני מקווה כך לפחות. אז אתה לא מצליח להרדם ורצות המחשבות ולקחת סרט ודאו. מה מטריד אותך אריה? שתף אותנו אם תרצה. אני אכנס לכאן מדי פעם ואולי אספיק לומר לך לילה טוב לפני שתרדם.

בוא אספר לך סיפור לפני השינה../images/Emo29.gif

זהו סיפור על ילד שהלך לגן והגננת הראתה לו איך נבט גדל מגרעין שעועית. הוא חזר הביתה ואמר לאמא שהוא מאד רוצה לגדל נבט מגרעין של שעועית. אמא אמרה, שזה שטויות ושיפסיק להטריד אותה. אבל הוא התעקש. הוא לקח צמר גפן, וקופסא ריקה של אשל ושם את גרעין השעועית בתוך הצמר גפן, והרטיב אותו ושם את הקופסא של האשל עם השעועית והצמר גפן על אדן החלון וחיכה. כל יום הוא הרטיב את צמר הגפן, וחיכה. כל יום, כשהוא קם בבוקר, הוא רץ אל אדן החלון והציץ לתוך קופסת האשל והשעועית לא נבטה. הוא השקה את גרעין השעועית עוד ועוד. הוא השקה אותו כל כך הרבה שהשעועית כמעט טבעה בתוך גביע האשל. לו גרעין השעועית יכול היה לדבר הוא היה אומר: "תפסיק להשקות אותי! אני כמעט טובע!" אבל הילד המשיך להשקות אותו. ועדיין, גרעין השעועית לא נבט. הילד, כבר לא טרח ללכת לאדן החלון יותר. כבר לא ניגש, ולא בדק וקופסת האשל נותרה על אדן החלון. ויום אחד, גרעין השעועית נבט. לילה טוב! גילה

בוזיקית

New member
סיפור מקסים גילה! קצר וקולע!

ואולי גם דף הכניסה לפורום יחזור כפי שהיה ולא ניכנס ישר לפורום בלי הקדמה ובלי תמונה / ספרים / תמונת משתתפי הפורום וכד'? אולי אם נמתין בסבלנות זה ינבט???

בוזיקית

New member
סליחה שלא הגבתי איש יקר

חשבתי שזה כבר לא רלוונטי. (לא הייתי פה בשעה כזו אתמול). וחוץ מזה, אני מנסה להפחית את המינון של התגובות פה, אל תיקח את זה אישית, אני יודעת שאתה נשמה טובה. סליחה אם פגעתי בך

כתומית

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני אשיר לך עד שתירדם או תתעלף, מהזיופים

אריה1970

New member
תודה לכם ../images/Emo24.gif

אומנם היום זה היה או יותר נכון זה היה תקף לגביי הלילות הקודמים, והיום אני עובד משמרת לילה והספקתי לישון לאחר כמה ימים 8 שעות סוף סוף.
וכתומית? את בכלל לא מזייפת והאמת שנדהמתי לגלות איזה קול יפה יש לך
) תודה לגילה תודה לבוזיקית . אני אכתוב בהמשך מה מונע ממני לישון כמו שצריך ורציתי להתיעץ לגביי מה ניתן לעשות במיקרים שכאלה. אריה

בוזיקית

New member
אריה, יש גם פורום לנדודי שינה, ויש

להם כל מיני עצות. לי אישית זה לא כל כך עזר, אבל לפחות תמצא שם עם מי לדבר בשעות הקטנות... אני עכשיו עובדת על לסגל לעצמי הרגלי שינה נורמליים ולא ללכת לישון כל לילה ב - 4 בבוקר... בהצלחה!!!

למעלה