לא מצליח לישון

sam514

New member
לא מצליח לישון

שלום לכם. יש לי בעיה אולי קצת שונה.. אני לא מצליח לישון בלילה יותר מ 5 שעות, ואם אני מנסה אז פשוט אני מתהפך במיטה. מיום שבת בבוקר ועד עכשיו ישנתי רק 16 שעות בערך..האם זה בעיה?

tiaa1

New member
ראה תגובתי לגב' "סבא טוביה"

או קרא ב"קישורים" בשורה הכחולה מעל .

mira ker

New member
אומרים ששינה נורמלית היא בין

5 ל9 שעות בלילה. אם אתה ישן רק 5 שעות, ואחר כך מתפקד כרגיל ביום, אני לא רואה בזה בעיה. איינשטים היה זקוק רק ל3 שעות שינה, ובשעות הלילה היה כותב את מאמריו, כי במשך היום היה עסוק ביחסי ציבור שונים. שמעתי שהרב פירר מקבל טלפונים בין 10 בלילה ל4 לפנות בוקר. כי אחר כנראה חוטף תנומה וקם ב5 להתפלל. לא נראה לי שהוא ישן במשך היום. אבל אולי אני טועה. די קשה לחיות במשפחה שישנה רגיל כשאתה ישן פחות. חבל להתהפך במיטה. תנצל את זמן השקט לכל מיני דברים אישיים. כמה שאני מקנאה בך שאתה זקוק למעט שינה. יהיה טוף מירה

sam514

New member
אז זה נורמאלי?

אמרתי שבד"כ אני ישן מקסימום 5-6 שעות. השבוע גם את ה5 שעות לא ישנתי. אתמול הצלחתי לישון 5 שעות. אני מנצל את הזמן הזה כשאני רוצה שאני לא מצליח להרדם אני עושה דברים כמו מחשב וכו..אך אז אני יכול לא לישון בכלל...

mira ker

New member
אם אתה לא עייף למחרת, אז מה

הבעיה? יש מספר אנשים בעולם שלא ישנים ומרגישים מצוין. תבדוק לעצמך. שינה מרובה מדי גם לא טובה לגוף.

daud

New member
גם לי יש תקופות כאלו....

אצלי אישית יש מטוטלת של כאבים מול עייפות שמשפיע על השינה שלי ו לפעמים השינה קצרה ומאוד לא איכותית בגלל שהכאבים מחזיקים אותי ער. אבל תראה סם מה שהכי חשוב הוא לא הזמן שאתה ישן יש אנשים שישנים 3 שעות ביום!!! בעקרון מה שהכי חשוב זה האם אתה מתפקד לשביעות רצונך כאשר אתה ער ??? האם אותן 5 שעות יומיות נותנות לך מספיק אנרגיה כדי לתפקד במשך היום בצורה צלולה בהירה ובלי "ליפול". ??? מה דעתך ???

sam514

New member
כאשר אני ישן 3 שעות

אני מתפקד אבל עם כאבי ראש וניקורים...

daud

New member
קיבינימאט נשמע מוכר....

טוב 3 שעות זה הגיוני
אני לפעמים מתפקד ככה אחרי 8 שעות
בכל אופן האם אתה מאובחן כסובל מתסמונת התשישות הכרונית כי בעיית שינה היא רק אחת מהבעיות שלנו בכל מקרה אולי כדאי שתלך למעבדת שינה, אתה יכול לדרוש ולקבל הפנייה מקופת החולים שלך ושם יאבחנו אותך ויגלו אולי מדוע אתה לא ישן מספיק וסביר שיתנו לך את הטיפול המתאים. בהצלחה

sam514

New member
כאשר אני ישן 3 שעות

אני מתפקד אבל עם כאבי ראש וניקורים...

למעלה