נטשה אוהבת
New member
לא מצליח לי לשרשר......
המלצות על ספרים- בבקשה- הנפוצים (למתחילים) - הנזיר שמכר את הפרארי שלו- רובין שארמה ספריו של פאולו קואלו הכוח לשנות- ברברה ברגר כוחו של התת-מודע- דר גוזף מרפי מתקדמים- לכל אדם יש שביל- אורניה יפה- ינאי אישיות והשרדות מלחץ להצלחה- לוסינדה באסט דרך האמן Natural Born Winners - Robin Sieger Spirit Body Healing- Michael Samuels and Mary Rockwood ובטח שכחתי לציין עוד כמה בדרך...
האמת היא שההתפתחות האישית שעשיתי היתה יותר בכיוון האישיותי ולא המקצועי. לגבי קריירה אני כעת מתלבטת בין כיוון יצירתי לכיוון יותר ריאלי. יש לי כבר תואר במשפטים אולם נכון להיום אין לי כוונה להמשיך בתחום זה. יש לי נגיעה בתחומים רבים ומכאן למעשה ההתלבטות. קארמה מבחינתי היא גם ייעוד וגם what you give is what you get . אפשר לומר שבשנות לימודיי באוניברסיטה למדתי מדעי ההתנהגות ולא משפטים מאחר וביליתי זמן בניתוח התנהגותם של הבריות. עם זאת אני חשה שכיום יש בידי ידע רב שאינו בא לידי מימוש וזה מתחיל ממש לתסכל אותי. אמנם רק בת 26 בעוד שבועיים, אני כבר מוטרדת מאוד מעתידי המקצועי. בכל מקום בארץ נתקלתי גם בקומבינות וקשרים (שאין לי!) עד כדי כך שאני שוקלת עזיבה. שיהיה בהצלחה עם הפורום, נטשה .
המלצות על ספרים- בבקשה- הנפוצים (למתחילים) - הנזיר שמכר את הפרארי שלו- רובין שארמה ספריו של פאולו קואלו הכוח לשנות- ברברה ברגר כוחו של התת-מודע- דר גוזף מרפי מתקדמים- לכל אדם יש שביל- אורניה יפה- ינאי אישיות והשרדות מלחץ להצלחה- לוסינדה באסט דרך האמן Natural Born Winners - Robin Sieger Spirit Body Healing- Michael Samuels and Mary Rockwood ובטח שכחתי לציין עוד כמה בדרך...