שלום נרשמתי לאתר EBAY הכנסתי את כל הפרטים למוצר שאני רוצה למכור. נתתי מספר כרטיב אשראי בשביל ה- FEES ולאחר מכן עדיין הם דורשים שאני אעשה SELLER ACCOUNT ואני לא מבין מדוע. למישהו יש תשובה בשבילי? תודה, אורן
ה- SELLER ACCOUNT נפתח אוטומטית כאשר אתה מעלה את המכירה הראשונה שלך. פשוט תלחץ על האייקון של SELL בראש דף הבית של איביי ותלך לפי השלבים עד להעלאת המכירה. את השינוי תוכל לראות ב- my eBay בהצלחה,
לחצתי על SELL הכנסתי את כל פרטי המכירה כולל משלוח כולל הכל. ואז האתר רשם שיש FEES של 0.6 דולר למכירה ובגלל זה צריך פרטי כרטיס אשראי. לאחר שהכנסתי את פרטי כרטיס האשראי קיבלתי הודעה שיש ליצור SELLER ACCOUNT ומשם לא היה שום לינק על מנת שאוכל לבצע משהו והאפשרות היחידה הייתה לצאת מהדף הזה. בפועל המכירה לא מופיעה באתר וכרגע אני לא יודע מה לעשות.
SELLER ACCOUNT. קיימים מקרים רבים שיש לישראלים בעיות בפתיחת חשבון מוכר...אתה לא הראשון וגם לא האחרון. פשוט צריך לנסות עד שזה מצליח...וזה מצליח. ביוזר השני שלי ניסיתי לפתוח את חשבון המוכר בערך 7 פעמים עד שזה הצליח...
לפי מה שאני מבין מהאתר אחרי שאני מכניס את פרטי כרטיס האשראי שלי לוקח כמה ימים טובים עד שהאתר יוצר לי SELLER ACCOUNT כי הם צריכים לאשר את הפרטים לחיוב ורק אז אני יכול באמת לבצע את המכירה. השאלה היא האם גם לכם זה קרה או שמדובר פה במשהו שקרה רק לי?
קצת מציק לי הקטע של הכנסת פרטי כרטיס האשראי שוב ושוב ככה שאני לא רוצה לעשות זאת מספר פעמים כדי שלא אקבל מספר חיובים. בכל מקרה אני מבין שזה לא אמור לקרות לי. מה שאמור להיות הוא שאחרי הכנסת פרטי כרטיס האשראי אני ישר היכנס למצב מכירה( מה שאצלי לא קרה) נכון?
תכנס ל-help ואז ל-selling ואז ל-selling-getting started ושם תלחץ על - creating a seller account כשאתה ממלא את הדף של ה-seller account מבקשים שם גם state וגם country אז ב-state תרשום IL באותיות גדולות.