לא מצליח למכור ב-EBAY

msoren

New member
לא מצליח למכור ב-EBAY

שלום נרשמתי לאתר EBAY הכנסתי את כל הפרטים למוצר שאני רוצה למכור. נתתי מספר כרטיב אשראי בשביל ה- FEES ולאחר מכן עדיין הם דורשים שאני אעשה SELLER ACCOUNT ואני לא מבין מדוע. למישהו יש תשובה בשבילי? תודה, אורן

כדי למכור אתה חייב להיות מוגדר כמוכר...

ולכן החובה ל-SELLER ACCOUNT. ממש אבל ממש לא להיבהל מזה...סתם עניין פורמלי

msoren

New member
לצערי לא הבנתי איך אני עושה את זה.

כמו שאמרתי כבר יש לי יוזר קיים. השאלה שלי היא איך אני עושה SELLER ACCOUNT? חיפשתי באתר ולא מצאתי אורן

נפתח אוטומטית

ה- SELLER ACCOUNT נפתח אוטומטית כאשר אתה מעלה את המכירה הראשונה שלך. פשוט תלחץ על האייקון של SELL בראש דף הבית של איביי ותלך לפי השלבים עד להעלאת המכירה. את השינוי תוכל לראות ב- my eBay בהצלחה,

msoren

New member
זה לא עובד כמו שאתה אומר

לחצתי על SELL הכנסתי את כל פרטי המכירה כולל משלוח כולל הכל. ואז האתר רשם שיש FEES של 0.6 דולר למכירה ובגלל זה צריך פרטי כרטיס אשראי. לאחר שהכנסתי את פרטי כרטיס האשראי קיבלתי הודעה שיש ליצור SELLER ACCOUNT ומשם לא היה שום לינק על מנת שאוכל לבצע משהו והאפשרות היחידה הייתה לצאת מהדף הזה. בפועל המכירה לא מופיעה באתר וכרגע אני לא יודע מה לעשות.

תיכנס ל-MY EBAY ותראה אם בצד שמאל מופיע לך

SELLER ACCOUNT. קיימים מקרים רבים שיש לישראלים בעיות בפתיחת חשבון מוכר...אתה לא הראשון וגם לא האחרון. פשוט צריך לנסות עד שזה מצליח...וזה מצליח. ביוזר השני שלי ניסיתי לפתוח את חשבון המוכר בערך 7 פעמים עד שזה הצליח...

msoren

New member
תקן אותי אם אני טועה

לפי מה שאני מבין מהאתר אחרי שאני מכניס את פרטי כרטיס האשראי שלי לוקח כמה ימים טובים עד שהאתר יוצר לי SELLER ACCOUNT כי הם צריכים לאשר את הפרטים לחיוב ורק אז אני יכול באמת לבצע את המכירה. השאלה היא האם גם לכם זה קרה או שמדובר פה במשהו שקרה רק לי?

msoren

New member
נסיתי שוב ולא עבד

קצת מציק לי הקטע של הכנסת פרטי כרטיס האשראי שוב ושוב ככה שאני לא רוצה לעשות זאת מספר פעמים כדי שלא אקבל מספר חיובים. בכל מקרה אני מבין שזה לא אמור לקרות לי. מה שאמור להיות הוא שאחרי הכנסת פרטי כרטיס האשראי אני ישר היכנס למצב מכירה( מה שאצלי לא קרה) נכון?

כן...ולא תקבל חיוב כפול כי החיוב הוא על העלאת

מכירה...וכל עוד לא העלאת מכירה לא תחוייב

kosa

New member
seller account

תכנס ל-help ואז ל-selling ואז ל-selling-getting started ושם תלחץ על - creating a seller account כשאתה ממלא את הדף של ה-seller account מבקשים שם גם state וגם country אז ב-state תרשום IL באותיות גדולות.

msoren

New member
תודה לכולם, זה עובד.

הבעיה הייתה הקטע עם הIL ב- STATE. חבל שזה לא מספיק ברור. בכל מקרה זה עובד, אז תודה לכולם

למעלה