לעשות את מה שרשום פה:צפה בקובץ המצורף 49570 לא משנה מה אני עושה באייפון אי אפשר למנוע מההודעות האלה להגיע, ניסיתי לחסום, לשים אותו ב sleep ללא התראות, להפוך אותו לאיש קשר ולחסום. כלום לא עובד. לא יודע מה זה אולי מישהו בטעות שם את המספר שלי זה כבר עמה שבועות ככה...
פה כתוב להוריד תוכנה או לחסום, כתוב גם לעשות ריסטרט לטלפון (?)לעשות את מה שרשום פה:
How to Block Unwanted Calls and Text Messages on iPhone
It's pretty incredible to be able to contact anyone around the globe from wherever you are. Being able to message your friends and family right from yourappletoolbox.comHow to block text messages on iPhones
Say goodbye to exes, suspicious 'offers' and spamwww.techradar.com
אתה לא יכול להיכנס ללינק של וואווי ולראות מה רשום שם?פה כתוב להוריד תוכנה או לחסום, כתוב גם לעשות ריסטרט לטלפון (?)
עשיתי
לא עוזר
אין לינק בהודעה. רק את המספראתה לא יכול להיכנס ללינק של וואווי ולראות מה רשום שם?
ככה תמחוק את עצמך משם אחת ולתמיד
מאיזה מספר אתה מקבל את ההודעות?אין לינק בהודעה. רק את המספר
תראה בתמונה. כתוב רק huaweiמאיזה מספר אתה מקבל את ההודעות?
שלח כמה ברכות בחזרה
כתוב וואווי שמתחתיו האות ד תנסה דרך כל האפשרויות וההגדרות לחפש את המספר השולח והמטריד ושגר כמה ברכותתראה בתמונה. כתוב רק huawei
יש לך איש קשר עם המספר ואתה לא יכול לחייג לשלוח SMS או לחסום בהגדרות ההודעות שקיבלת בראש השרשור?ד זה כי שמרתי אותו כאיש קשר.
אם יש כזאת לחסום אני מחפש אותה. לכן כתבתי פה.
זה מאוד פשוטיש לך איש קשר עם המספר ואתה לא יכול לחייג לשלוח SMS או לחסום בהגדרות ההודעות שקיבלת בראש השרשור?
יש משהו לא מדוייק בשאלתך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.