לא מצליח לקיים יחסי מין

aaa233

New member
לא מצליח לקיים יחסי מין

שלום אני רועי בן 23.
הייתה לי חברה הרבה זמן איתה עשיתי את זה בפעם הראשונה,נפרדנו לפני שנתיים ומאז היו לי כמה חברות אבל עם אף אחת מהן לא עשיתי את זה.
יש לי חברה כבר חודש והגענו לשלב של הסקס,בפעם הראשונה שניסינו בכלל לא הצליח לעמוד לי.
בפעם השניה שניסינו הכל היה בסדר שיחקנו התחרמנו כמו שצריך ועמד לי אבל ברגע האמת לא הצלחתי וירד לי.
זה ממש פוגע בי ומבייש אותי,אני מרגיש שאני מתבייש או משהו או שאני מתרגש...
מה שכן חשוב לי לציין שבזמן החודש הזה כן התחרמנו הרבה וכן עמד לי בטירוף אבל ברגע האמת זה מתפקשש...
ממש לא בא לי לא לספק את חברה שלי אבל זה פשוט לא מצליח ואני כבר מפחד לנסות ולפשל..מה לעשות?

dori78

New member
קודם כל - תירגע.

יש לא מעט סיבות אורגניות לבעיות זיקפה, בגיל שלך רובן לא רלוונטיות וממילא אתה מציין שאין לך בעיה כזו באופן גורף, אלא רק ב"רגע האמת".

הייתי ממליצה לך להפריד בין שני דברים:
1. תחושת הגבריות שלך, שנפגמת כשאתה לא מצליח להגיע לזקפה.
2. ההנאה, שלך ושלה כאחד, כתלות ביכולת שלך להגיע לזקפה.

מרבית הנשים נהנות מהחדירה, אבל לא מסוגלות להגיע לאורגזמה ממנה.
חשוב לך לספק אותה? תכניס לעניינים את האצבעות והלשון שלך.
מי יודע, לפי איך שאתה מתאר את זה - אחרי שתגרום לה להגיע לאורגזמה תרגיש שוב "גבר" וכנראה שאז גם תחזור לך הזקפה.

אז תירגע, תיהנה מכל הדבר הזה שנקרא סקס, שהוא לא רק חדירה.
בהצלחה!

aaa233

New member
אוקיי אקח את זה לתשומת ליבי...

אוקיי אקח את זה לתשומת ליבי...
אבל ישנה עוד בעיה...אף פעם לא יצא לי לרדת לבחורה,כן זה מאוד מוזר לגילי אבל זאת האמת ולא יודע איך לגשת לעניין הזה.

dori78

New member
זאת לא בעיה.

יש מספיק סרטוני יוטיוב בנושא.
חוץ מזה, אם הבחורה מספיק בוגרת ומחוברת לגוף שלה - היא יכולה להדריך אותך, מה עושה לה נעים.
זה משתנה מאדם לאדם ככה שגם אם היה לך ניסיון עשיר בזה - עדיין לא בטוח שהיית יודע לעשות נעים לבחורה הספציפית הזאת.

מה שחשוב זה הרצון שלך ללמוד, לא כמה פעמים עשית את זה קודם.

morana1990

New member
כדאי שתשקול לקחת עזרה מקצועית

זו לא בושה ויתכן ויעזרו לך להבין מדוע זה קורה כמו סקסולוג בהצלחה

קרה לכולנו

אני זוכר כשזה קרה לי, התקשרתי לחבר שלי בלחץ ושאלתי אם אני צריך ללכת לטיפול...
ואז הוא אמר "בשביל זה קראת לי?! לכל אחד זה קורה..."
קרה לי גם עם בחורות שלא נמשכתי אליהן, וגם עם בחורות שהכי נמשכתי אליהן, מרוב התרגשות.
אין מה לדאוג. שני דברים שעזרו לי בארועים כאלה:
1. שכבנו קצת אחד ליד השני, הבחורה הרגיעה אותי וחירמנה אותי מחדש.
2. הבחורה ירדה לי ואז זה הסתדר.

dori78

New member

באמת מה שלומכם?

dori78

New member
נראה לי שהגיע הזמן

שתפסיק לכנות אותה "הבתולה".
אני בטוחה שאחרי כמעט שנתיים ביחד, יש דברים אחרים לגמרי שמשמעותיים בקשר ביניכם.

aaa233

New member
ניסינו גם את מה שאמרת ב-2.

ואם הבחורה לא רוצה לרדת לי? כי היא כרגע לא בעניין.

ommerl

New member
כמה דברים:

פיזיולוגית:
תדאג לזרימת דם טובה בגוף. ספורט, אכילה בריאה, מקלחות קרות (תקרא איך עושים). גם בגיל 23 חשוב לדאוג לבריאות... :)
&nbsp
פסיכולוגית:
כמו שדורי אמרה: קודם כל תרגע... זה לא נדיר לאבד זיקפה במהלך הסקס. הבעיה היא כשזה מפריע. כשאתה מאבד את זה וזה לא חוזר. אבל קודם תבין שזה טבעי וזה בסדר. ויש דרכים להתגבר על זה:
סיבה מספר אחת (לדעתי) לאיבוד זיקפה היא מחשבות. כשאתה מתנתק ונכנס לתוך הראש שלך עצמך.
אתה צריך לשפר את היכולת שלך להתנתק מהמחשבות, להיטמע ברגע. במה שקורה עכשיו. להתחבר לרגש ולחוויה עצמה.
&nbsp
אני יודע שזה נשמע רוחני כזה אבל אני מבטיח לך שזה ישפר פלאים את חיי המין שלך. זה אחד מתוך ארבע העקרונות בספר sex god method. ספר מומלץ מאוד מאוד.
&nbsp
אתה יכול לתרגל היטמעות ברגע במדיטציה. אתה יכול לתרגל חיבור לתשוקה בזמן שאתה מאונן. אני ממליץ להפסיק עם פורנו מהאינטרנט ולאונן רק בעזר הדמיון. זה יחבר אותך מאוד לתשוקה והיטמעות ויעזור לך בחיי המין. פורנו אינטרנטי פוגע בחיי המין כנראה.

dori78

New member
לנושא הפורנו

ובאופן כללי להתמכרות לדימויים מבחוץ וחוסר יכולת לדמיין לבד.

Being And Doing

New member
היא מודעת למצוקה שלך ?

זה נשמע שאת מנהל מלחמה פנימית עיקשת עם עצמך, כלוא במחשבות (הבד"כ שליליות), והיא איזו דמות רחוקה שנמצאת שם ברקע.
ייתכן ותגלה שמחשבה שאתה נותן לה כוח מאוד גדול, במציאות היא מאוד קטנה ומינורית.

למעלה