לא מצליח לקרוא שום ספר...

לא מצליח לקרוא שום ספר...

שלום שוב בחצי שנה האחרונה אני לא מצליח לקרוא שום ספר רוחני בקושי שמצליח לקרוא פרקי תהלילם אפילו שאני לא אדם דתי האם מישהו מכיר את התופעה?

אופיר אופיר--יש ויש תשובה

ידידי התופעה ברורה לחלוטין וקורה לי אותו הדבר- הרבה יותר מחצי שנה יש משהו מבפנים שלא מרשה לי לקרוא- כאילו והמאגר מלא- וזה לא הזמן להעמיס עליו- האמן-שברתי את הרגל לפני שנה וחצי- שכבתי במיטה חודש- באו תלמידים- חברים- אורחים- כולם עשו לי רייקי לרגל והיא באמת החלימה בחודש- ותודה לאל על כך אבל כולם מביאים מתנות- ורב המתנות היו ספרים- וכולם עד היום בארון- ולא קראתי ולו שורה אחת מאף ספר מה תגיד? ככה זה ידידי- כנראה זה זמן שאנו מקבלים את הידע והמסרים מהאני העליון ומהמדריכים הרוחניים שלנו- ואני אומרת תודה לאל על כך כל הספרים ימתינו לכשיגיע הזמן שאתפנה להם- ואם לא אז לא נורא- בטח יתחדשו החידושים ויגיעו ספרים חדשים לעולם- כי הידע ממשיך לזרום ולרדת מעולמות גבוהים בלי סוף ותודה לאל על כך גם מקווה שעניתי לך אופיר אופיר יקר ושוב שיהיה המשך שבוע טוב מאושר ומואר אביגיל

amichai58

New member
תשובה אפשרית

התחום של העולם שמעבר מורכב זכור שפריחה שלו כיום היא לא מובנת מאליה התחום קיים אלפי שנים, לצד התנגדויות שהיו לחלקים ממנו, לא רק על ידי המדע, אלא למשל גם עם ידי הדתות לעיתים בצדק, לעיתים לא לעתים היו נזקים ראה למשל על המסיטיקה בתקופת חז"ל שידוע עליה מעט, אבל ידוע עליה שהיתה מסוכנת (הסיפור על 4 שנכנסו לפרדס אם אתה מכיר) ומה זה קשור לספרים ? שיש תחומים שלא כדאי לך להיכנס "לא מצליח לקורא" זה מתוך קול פנימי, שיכול להיות שבא בצדק, ושמר עליך. כמובן יתכנו עוד סיבות, אבל אני לא הייתי ממליץ לנסות בכוח. מה אני בכל זאת להמליץ ? - לשאול את עצמך על הקול הפנימי שלך, אם הוא גם מגן. ולפתח אותו. בסהג´ה יוגה, שאני מדבר גם בשמה, עוזרים לפתח את זה, וכן מדגישים שהידע האמיתי לא בא דווקא מספרים, אלא מעצמך, כלומר הוא נמצא בך, ומחיבור עם הכוח הכל יכול, שחודר לכל מקום - אלוהים.חיבור שגם אותו צריך לעורר ולפתח. אז נפתחים עכשיו קורסים בחינם או במחיר סימלי - וכדאי לך לפחות לנסות. אם אתה רוצה צור איתי קשר כאן.

שבוע טוב איש-../images/Emo63.gif../images/Emo131.gif../images/Emo42.gif

שלום ויום טוב לך קראתי את שכתבת ואני מסכימה עם הידע שבא מבפנים- על ידי האלוהות שבנו- בעזרת המדריכים הגבוהים- מבינה ומקבלת ותודה לך על העזרה באיזה ימים הקורס? כמה שעות? והיכן תודה עבור האינפורמציה שיהיה המשך מאושר ומואר אביגיל

amichai58

New member
כתבתי על הקורס בהודעה נפרדת...

אבל בקיצור למה ששאלת: הקורסים בארץ בימים שונים: בת"א יום שני חדרה רביעי, חמישי ירושלים, נדמה לי שביום ראשון, בני עיש רביעי כל מפגש כשעה וחצי עד שעתיים ובעצם שיטה רצינית - הולכת איתך לאורך כל היום, עוזרת ומאזנת, כי בעצם היא את/ה הטבעי - ואז השם: "שיטה" כבר לא מתאים, כי זה לא משהו מכני... למשל, אם השיטה נותנת לך להיות המורה של עצמך, אז זה מה צריך להיות כל היום...

שלום לך

קראתי את מה שכתבת ואני מסכים עם מה שאתה אומר לגבי הקול הפנימי אני גם יודע שתרגול נכון של יוגה יוכל לעזור המון אך אני עברתי לדרום לפני כחודשי וחצי בערך כיון שלא יכולתי לחיות באנרגיות של המרכז מבחינה אנרגטית אני מרגיש שינוי מסוים אך חסרים לי עוד דברים במספר דברים אני מאמין שאמצא תשובות בהמשך הדרך בהמשך המסע חשוב לי מאוד למצוא מורה ליוגה מתאים אשמח אם תברר אם יש באזור הזה מורים מתאמים אזור באר שבע וים המלח בברכה אופיר

amichai58

New member
קורה שבשביל גורו צריך ללכת רחוק

הרבה פעמים דווקא הגוראים היו רחוקים, גרו ביער, במערה... ולאו דווקא התלמידים התרחקו בדרום אני בטוח שיש הרבה אנשים טובים, מרחבים נהדרים, שקט אמיתי, ואם אתה נכנס לזה - זה הרבה מאוד, והרבה השראה. אפשרות רוחנית, שעם כל הצניעות אני לא מכיר לה תחליף מלא יותר זה סהג´ה יוגה. והכי קרוב אליך זה בבני עיש (30-45 דק´ נסיעה צפונה מבער שבע). צריך להבין שזה לא יוגה במובן ההתעמלותי שלה, אלא במובן הרוחני המלא. אני יודע שרצית תשובה "קרובה יותר", ורק אני יכול להגיד שאולי אתה תהיה נציגנו בדרום... או שפעם משהו יצרף לשם

בוקר טוב

קראתי את מה שאמרת אז ככה א. אני לא מחפש גורו כלל וכלל ב אני לא מחפש להיות מורה של אף אחד סך הכל מחפש מורה ליוגה שיהיה לי קרוב זה הכל בברכה אופיר

smile2life

New member
אל תלחם

מנסיון אני אומר לך שאם כנראה אתה לא אמור לקרוא ספרים אז זה יבוא לך מתי שהו בבום אחד גדול. לדוגמה: בתור ילד הייתי תולעת ספרים, עם השנים התחלתי לקרוא פחות ופחות והנה הגיע יום שבו התיישבתי מחדש וחזרתי לקרוא כל מה שמסביבי (ספרים, סיכומים מהלימודים, מאמרים, פורומים וכד´). אל תתייאש, פעמיים אופיר, אם נגזר עליך שלא לקרוא שום ספר רוחני אולי מישהו מנסה לכוון אותך לכתוב ספר, לפתח תיאוריה מפוצצת חדשה שתסחוף את כולנו... ...אולי יהללוך מלאכים, מני

למני היקר שלום

שלום וברכה תודה על מלותיך הן מאוד מדברות אליי. אני בצור ילד גם קראתי המון ספרים ואני יודע שבזמן האחרון המדריכים שלי הוחניים מאוד רוצים שאני אשב ואני אכתוב חומר שהם רוצים להוריד לי משום מה יש לי מלחמה מאוד גדולה בנושא הזה כנראה מגלגול קדום כל פעם אני חש שהם מנסים להעביר לי חומר דרך המחשב לא יודע זו התחושה שלי אשמח אם תוכל לתת לי טיפ בנושא לצאת מהפחד הזה בברכה אופיר

smile2life

New member
פעמיים אופיר הנפלא

תרשה לי לענות לך בעזרת כמה פתגמים איש חכם אמר פעם "אין ממה לפחד אלא מהפחד עצמו". אותו אדם אמר גם - בהזדמנות אחרת - מסע ארוך מתחיל בצעד אחד קטן. אדם אחר אמר - הדשא של השכן ירוק יותר. לדעתי אתה מפחד להעלות על הכתב דברי חכמה פרי עטך ולכן אתה "דוחה את הקץ". ובכן - יקירי - הסוף הוא בלתי נמנע ומגיע אחרי ההתחלה שמגיעה אחרי האמצע. עצתי: תתחיל לכתוב אות - תנוח, תנוח תנוח... תכתוב עוד אות - לפי דעתי ברגע שתעסוק בנושא הרוחני על הצד הספרותי שלו תחזור אליך התשוקה לספוג חומרים כתובים מן המוכן. יהללוך מאכים, מני

למעלה