אתה צריך לפתוח את ה- VLC עם הסרט ואז לגרור את קובץ הכתוביות לחלון שלו. הבעיה בהגדרות שצריך לסדר זה רק אם הכתוביות לא מופיעות בעבריתאודה למי שיכתוב איך לפתור את התקלה - מחקתי את VLC מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר.
לפני כמה ימים הצלחתי לראות באמצעות VLC וכעת לא. השם בסרט ובכתוביות זהים וגם הוספה של נקודה SRT לא עזרה.
המטרה שלי להטמיע את הכתוביות בסרט כדי שאוכל לראותו בטלוויזיה - כל המדריכים מתבססים על VLC
ואני מחפש מדריך להטמעה ללא תוכנה, או לחילופין מדריך להטמעת כתוביות באמצעות MPC-HC x64
אציין שוב שאין לי בעיה לצפות בסרט עם כתוביות בפתיחתו ב-MPC-HC x64
תתקין גרסה ניידת שלו. או שתיכנס להתקנה של ההגדרות וחפש שם תיקית VLC. זה יכול להיות בתוך תיקיתתודה - אבל זה לא עזר. ניסיתי כמה פעמים גם בפתיחת הסרט ב-VLC וגם בפתיחת האפליקצייה. כנראה ה-VLC אצלי פגום ואני לא יודע איך לתקן.
מחקתי שוב מהמחשב והתקנתי מחדש וזה לא עזר
בתיקית Roaming יש תיקית VLC. שנה לה את השם ל- VLC1 כשהנגן סגור. ואז תפתח אותו ונסה שוב.תודה - אבל זה לא עזר. ניסיתי כמה פעמים גם בפתיחת הסרט ב-VLC וגם בפתיחת האפליקצייה. כנראה ה-VLC אצלי פגום ואני לא יודע איך לתקן.
נעזוב את זה שום דבר לא יעזור ורק יכול להזיק. ה-VLC לא מזהה גם כתוביות באנגלית. אני מתרגם כתוביות מאנגלית לעברית.בתיקית Roaming יש תיקית VLC. שנה לה את השם ל- VLC1 כשהנגן סגור. ואז תפתח אותו ונסה שוב.
אם אתה רוצה למחוק תוכנה, אתה צריך ללמוד למחוק את התיקיות של ההגדרות שלה. לא תמיד הם נמחקות שעושים הסרה של התוכנה. ואם הם לא נמחקות, אחרי התקנה חדשה התוכנה תראה אותו הדבר.נעזוב את זה שום דבר לא יעזור ורק יכול להזיק. ה-VLC לא מזהה גם כתוביות באנגלית. אני מתרגם כתוביות מאנגלית לעברית.
שום נזק. VLC זה נגן חיצוני. הוא לא קשור למערכת ההפעלה. אתה יכול למחוק מה שקשור אליו ומקסימום הנגן לא יעבוד טוב. אבל כבר עכשיו הוא לא עובד לך טוב.נעזוב את זה שום דבר לא יעזור ורק יכול להזיק. ה-VLC לא מזהה גם כתוביות באנגלית. אני מתרגם כתוביות מאנגלית לעברית.
תשתמש בכלי להסרת תוכנות.תודה - אבל זה לא עזר. ניסיתי כמה פעמים גם בפתיחת הסרט ב-VLC וגם בפתיחת האפליקצייה. כנראה ה-VLC אצלי פגום ואני לא יודע איך לתקן.
תודה, אין לי מושג איך לבצע מחקתי את ה-VLC ולא אשתמש בו במחשב - גם בטלוויזיה VLC לא פועל בצורה תקינה בהתאם לתמונה המצורפת. אם אוכל לראות בטלוויזיה כתוביות כפי שצריך ולא בצורה כמו בתמונה - אז אוכל לראות בטלוויזיה סרטים עם תרגום עברי. אין בעיה בתרגום אנגלי. האם מדובר בקידוד או משהו שאני יכול לתקן ? יש משהו אחר לטלוויזיה במקום VLC שתומך בכתוביות SRT בלי בעיות ?תשתמש בכלי להסרת תוכנות.
Revo Uninstaller Portable (local software uninstaller) | PortableApps.com
Revo Uninstaller lets you uninstall programs using a simplified interface. If you have lots of software installed, you can reorder them, list them by icon or detail and even search by name. Revo also has a hunter mode designed to help you identify which displayed windows are associated with...portableapps.com
הוא עושה מחיקה יותר יסודית, אם אתה אתה לא יודע להגיע לבד למיקומים האלה ולמחוק בעצמך.
הטמעה זה לשים את הכתוביות קבוע שיופיעו בסרט. זה דורש להמיר את הוידאו. זה מיותר היום. אתה מחבר את המסך שלך למחשב עם כבל HDMI ומה שבמחשב מופיע בטלויזיה.תודה - אני מוותר - אין לי כאלה תיקיות במחשב - אראה סרטים עם תרגום בטלוויזיה באמצעות המחשב כמובן באמצעות MPC-HC x64
את ה-VLC אמחק ולא אתקין יותר לעולם במחשב. הוא טוב לטלוויזיה ולא למחשב.
חבל שלא הבנתי אף מדריך של הטמעת כתוביות בסרטון שלצערי הרב כולם מתבססים על ה-VLC.
אם אמצא מדריך להטמעת כתוביות באמצעות MPC-HC x64 זה יפתור את הבעיה.
כך אני רואה כעת סרט עם תרגום עברי שתרגמתי מאנגלית - אני מעדיף לראות באמצעות הטלוויזיה.הטמעה זה לשים את הכתוביות קבוע שיופיעו בסרט. זה דורש להמיר את הוידאו. זה מיותר היום. אתה מחבר את המסך שלך למחשב עם כבל HDMI ומה שבמחשב מופיע בטלויזיה.
כך אני רואה כעת סרט עם תרגום עברי שתרגמתי היום מאנגלית - אני מעדיף לראות באמצעות הטלוויזיה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.