לא מצליח לראות כתוביות בסרט באמצעות VLC -בעיה נפתרה - בטעות שמתי קובץ TXT במקום SRT

גם בטלוויזיה אין בעיה - כנ"ל טעיתי ושמתי קובץ TXT במקום SRT - סליחה להטרדה ותודה לכל מי שניסה לעזור בדבר שלא ניתן לפתור בצורה שביקשתי עזרה.

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
אודה למי שיכתוב איך לפתור את התקלה - מחקתי את VLC מהמחשב והתקנתי שוב וזה לא עזר.
לפני כמה ימים הצלחתי לראות באמצעות VLC וכעת לא. השם בסרט ובכתוביות זהים וגם הוספה של נקודה SRT לא עזרה.

המטרה שלי להטמיע את הכתוביות בסרט כדי שאוכל לראותו בטלוויזיה - כל המדריכים מתבססים על VLC
ואני מחפש מדריך להטמעה ללא תוכנה, או לחילופין מדריך להטמעת כתוביות באמצעות MPC-HC x64

אציין שוב שאין לי בעיה לצפות בסרט עם כתוביות בפתיחתו ב-MPC-HC x64
אתה צריך לפתוח את ה- VLC עם הסרט ואז לגרור את קובץ הכתוביות לחלון שלו. הבעיה בהגדרות שצריך לסדר זה רק אם הכתוביות לא מופיעות בעברית

תודה - אבל זה לא עזר. ניסיתי כמה פעמים גם בפתיחת הסרט ב-VLC וגם בפתיחת האפליקצייה. כנראה ה-VLC אצלי פגום ואני לא יודע איך לתקן.
מחקתי שוב מהמחשב והתקנתי מחדש וזה לא עזר

רוב הזמן נח

Well-known member
תודה - אבל זה לא עזר. ניסיתי כמה פעמים גם בפתיחת הסרט ב-VLC וגם בפתיחת האפליקצייה. כנראה ה-VLC אצלי פגום ואני לא יודע איך לתקן.
תתקין גרסה ניידת שלו. או שתיכנס להתקנה של ההגדרות וחפש שם תיקית VLC. זה יכול להיות בתוך תיקית
Local

או
Roaming

שניהם בתוך תיקיית AppData

יש גם את תיקית ProgramData
שיש שם תיקיות הגדרות של כל מיני תוכנות.

אם מוחקים אותם, התוכנה שהם שייכים אליה מאבדת את ההגדרות שהיו לה ועולה כמו חדש.

אפשר במקום למחוק, להוסיף מספר לשם של התיקיה. ואז יהיה אפשר למחוק אותו ולהחזיר את ההגדרות שהיו.

רוב הזמן נח

Well-known member
בתיקית Roaming יש תיקית VLC. שנה לה את השם ל- VLC1 כשהנגן סגור. ואז תפתח אותו ונסה שוב.

רוב הזמן נח

Well-known member
נעזוב את זה שום דבר לא יעזור ורק יכול להזיק. ה-VLC לא מזהה גם כתוביות באנגלית. אני מתרגם כתוביות מאנגלית לעברית.
אם אתה רוצה למחוק תוכנה, אתה צריך ללמוד למחוק את התיקיות של ההגדרות שלה. לא תמיד הם נמחקות שעושים הסרה של התוכנה. ואם הם לא נמחקות, אחרי התקנה חדשה התוכנה תראה אותו הדבר.

רוב הזמן נח

Well-known member
נעזוב את זה שום דבר לא יעזור ורק יכול להזיק. ה-VLC לא מזהה גם כתוביות באנגלית. אני מתרגם כתוביות מאנגלית לעברית.
שום נזק. VLC זה נגן חיצוני. הוא לא קשור למערכת ההפעלה. אתה יכול למחוק מה שקשור אליו ומקסימום הנגן לא יעבוד טוב. אבל כבר עכשיו הוא לא עובד לך טוב.

שוב, תנסה להשתמש בגרסה ניידת שלו. לינק:

רוב הזמן נח

Well-known member
תשתמש בכלי להסרת תוכנות.

הוא עושה מחיקה יותר יסודית, אם אתה אתה לא יודע להגיע לבד למיקומים האלה ולמחוק בעצמך.

תשתמש בכלי להסרת תוכנות.

הוא עושה מחיקה יותר יסודית, אם אתה אתה לא יודע להגיע לבד למיקומים האלה ולמחוק בעצמך.
תודה, אין לי מושג איך לבצע מחקתי את ה-VLC ולא אשתמש בו במחשב - גם בטלוויזיה VLC לא פועל בצורה תקינה בהתאם לתמונה המצורפת. אם אוכל לראות בטלוויזיה כתוביות כפי שצריך ולא בצורה כמו בתמונה - אז אוכל לראות בטלוויזיה סרטים עם תרגום עברי. אין בעיה בתרגום אנגלי. האם מדובר בקידוד או משהו שאני יכול לתקן ? יש משהו אחר לטלוויזיה במקום VLC שתומך בכתוביות SRT בלי בעיות ?

קבצים מצורפים

• תרגום לא פועל בעברית ובאנגלית פועל בלי בעיות.jpg
    תרגום לא פועל בעברית ובאנגלית פועל בלי בעיות.jpg
    KB 625.7 · צפיות: 3
תודה - אני מוותר - אין לי כאלה תיקיות במחשב - אראה סרטים עם תרגום בטלוויזיה באמצעות המחשב כמובן באמצעות MPC-HC x64
את ה-VLC אמחק ולא אתקין יותר לעולם במחשב. הוא טוב לטלוויזיה ולא למחשב.
חבל שלא הבנתי אף מדריך של הטמעת כתוביות בסרטון שלצערי הרב כולם מתבססים על ה-VLC.
אם אמצא מדריך להטמעת כתוביות באמצעות MPC-HC x64 זה יפתור את הבעיה.

רוב הזמן נח

Well-known member
תודה - אני מוותר - אין לי כאלה תיקיות במחשב - אראה סרטים עם תרגום בטלוויזיה באמצעות המחשב כמובן באמצעות MPC-HC x64
את ה-VLC אמחק ולא אתקין יותר לעולם במחשב. הוא טוב לטלוויזיה ולא למחשב.
חבל שלא הבנתי אף מדריך של הטמעת כתוביות בסרטון שלצערי הרב כולם מתבססים על ה-VLC.
אם אמצא מדריך להטמעת כתוביות באמצעות MPC-HC x64 זה יפתור את הבעיה.
הטמעה זה לשים את הכתוביות קבוע שיופיעו בסרט. זה דורש להמיר את הוידאו. זה מיותר היום. אתה מחבר את המסך שלך למחשב עם כבל HDMI ומה שבמחשב מופיע בטלויזיה.

הטמעה זה לשים את הכתוביות קבוע שיופיעו בסרט. זה דורש להמיר את הוידאו. זה מיותר היום. אתה מחבר את המסך שלך למחשב עם כבל HDMI ומה שבמחשב מופיע בטלויזיה.
כך אני רואה כעת סרט עם תרגום עברי שתרגמתי מאנגלית - אני מעדיף לראות באמצעות הטלוויזיה.

למעלה