לא מקבל זימונים למילואים ולצערי גם צו 8 לא

eXtreM1

New member
לא מקבל זימונים למילואים ולצערי גם צו 8 לא

קודם כל נתחיל בזה שאבקש לא להתייחס לחתימה שלי,מדובר בכינוי מגיל 16 בערך תקופת ה''ערס'' הטיפש שלי,תודה :] (אני אפילו לא יודע איך לערוך).

אז ככה,
מאז שהשתחררתי זימנו אותי פעם אחת למילואים וגם אז,החזירו אותי הביתה באותו היום (כנ''ל חצי מהאנשים שגויסו לתרגיל באותו היום)
מאותו יום לא קיבלתי מילואים,אין לי מושג לאיזה גדוד,פלוגה אני שייך,אני רק יודע שמדובר בגבעתי.
יצרתי קשר עם המשרד קישור,שם נאמר שבמחשב רשום לי שבתפקיד אני לוחם חי''ר ואני שייך לחטיבת גבעתי,יותר מידע מזה היא לא יכולה לספק לי (החיילת בטלפון).
לשאלתי למה אני לא מקבל צו 8 לא הייתה לה תשובה,לבקשה שלי לתת לי מספר ישיר של הקצינת קישור היא ענתה בסירוב,ביקשתי שק.הקישור שלי תיצור קשר וכבר שבוע אין קול ואין עונה.

זה הגיוני בכלל מעל שנתיים ללא מילואים? (חוץ מהפעם היחידה שהייתי)..?
למה אני לא מקבל צו 8?
למי פונים מה עושים?

תודה והמשך ערב נעים.

אושי231

New member
היי
ראשית דע שזה הגיוני שלא קיבלת צו 8

לא כולם קיבלו עד כה, יש כמה אלפי חיילי מילואים מגויסים כרגע אבל לא כולם.
הראיה של צה"ל היא להכניס כמה שפחות מילואימניקים לשטח למרות שכבר אושר גיוס של 75 אלף אנשי מילואים. לוקחים רק יחידות ספציפיות להחליף גזרות של סדירים והיחידים שנכנסו לעזה הם מי ששייכים להנסה בגלל הכלים המיוחדים שלהם.
בעקבות חוק המילואים החדש הגיוני שלא קיבלת מילואים בשנתיים האחרונות, כנראה שהיחידה שלך לא זומנה לשום מופע רציני כמו תעסוקה ולכן לא היו צריכים אותך.
אני מניחה שקצינת הקישור לא חוזרת אליך בגלל המצב המטורף כרגע במשרדי הקישור. חזור אליה כשהמצב יירגע קצת ותוכלו לדבר בנחת. היא תוכל לתת לך גם את הטלפון של המפקד הישיר שלך ותוכל לשאול אותו הכל על המילואים ביחידה.

eXtreM1

New member
תודה רבה על התגובה..

אז לגבי צו 8 למרות שממש רציתי לקבל אני מבין ומקבל את תשובתך,פשוט צובט בלב לדעת שכל כך הרבה גויסו ואני בבית בימים כאלה.

לגבי המילואים,
התשובה שלך היא בדיוק הסיבה שאני מבולבל,
אני יודע שאני שייך לגבעתי,אני יודע שבני המחזור שלי כבר הספיקו לעשות אימון + פעילות מאז השיחרור,ועדיין אני לא קיבלתי שום זימון,
בנוסף,לא קיבלתי שום מידע לגבי הגדוד,פלוגה שאליהם אני שייך,גבעתי זו החטיבה מה לגבי השאר? אולי יש דרך לברר את הפרטים האלה?

שוב תודה.

אושי231

New member
כמו שכתבתי בשתי השורות האחרונות של תשובתי

"אני מניחה שקצינת הקישור לא חוזרת אליך בגלל המצב המטורף כרגע במשרדי הקישור. חזור אליה כשהמצב יירגע קצת ותוכלו לדבר בנחת. היא תוכל לתת לך גם את הטלפון של המפקד הישיר שלך ותוכל לשאול אותו הכל על המילואים ביחידה. "

למעלה